Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz reisverzekering voor jongeren en jeugd al vanaf €1,58 per maand, dankzij 20% korting!

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Doorlopende reisverzekering jongeren met korting!

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nu met een doorlopende korting van 10 tot 20%!

Lekker op vakantie? Sluit hier een reisverzekering voor jongeren af en ontvang ook nog eens extra korting. Je hebt al een doorlopende reisverzekering voor jongeren v.a. slechts €1,58 per maand. Je bent dan in heel Europa verzekerd.

Ga je op vakantie? Sluit een reisverzekering van Allianz Global Assistance voor jongeren af en ontvang extra korting. Zo krijg je hier altijd 10% extra korting op de premies van een kortlopende reisverzekering. Bij een doorlopende reisverzekering kan de korting oplopen tot 20%!

Sluit je een doorlopende reisverzekering af, dan krijg je ook nog eens 10% korting er bovenop.

Reisverzekering voor jongeren
Reisverzekering voor jongeren

Reisverzekering voor jongeren: lage premie, goede dekking

Ben jij op zoek naar een voordelige Allianz reisverzekering voor jongeren met een ruime dekking? Wij bieden de beste reisverzekeringen tegen de meest gunstige premie.

  • Kortlopende reisverzekering voor jongeren v.a. slechts: €1,26 per dag.
  • Doorlopende reisverzekering voor jongeren (< 27 jaar) vanaf €1,58 per maand!

Hier kun je zelf de premie berekenen voor een jongeren reisverzekering en direct een reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen.

Of als je vaker op vakantie gaat

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of als je meer dan 18 dagen weg gaat. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Jongerenkorting tot 10% voor iedereen onder de 27 jaar

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren. Sluit daarom nu een doorlopende reisverzekering voor jongeren af. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10% jongerenkorting.

Ook nog 10% extra internetkorting

Naast de eventuele jongerenkorting op je doorlopende reisverzekering krijg je alleen hier ook nog eens 10% extra korting als je op deze website een reisverzekering afsluit. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Risico’s tijdens een jongerenvakantie

Veel jongeren gaan feesten in Blanes, Chersonissos, Lloret de Mar, Kreta, of Salou. Maar je loopt ook risico’s. Hoewel verboden, rijden veel jongeren zonder helm op een gehuurde brommer of scooter tijdens de vakantie. Ieder jaar krijgen de alarmcentrales meldingen van jongeren met alcoholvergiftigingen. Maar ook ongevallen en geweld door alcoholmisbruik is een groot probleem bij jongerenvakanties.

Steeds meer jongeren nemen een smartphone en/of laptop mee op vakantie. Deze kostbare spullen kunnen gestolen worden en het vakantieplezier bederven. Een ander probleem waar Alarmcentrales tijdens de zomervakantie mee geconfronteerd worden is seksueel geweld. Aanrandingen en verkrachtingen komen door het buitensporig alcohol- en drugsgebruik helaas vaak voor.

Alarmcentrale Allianz Global Assistance helpt jongeren

Voor jongeren op vakantie in het buitenland is het prettig om terug te kunnen vallen op de hulp van de alarmcentrale in een noodsituatie. Jongeren die voor een eerste keer zonder ouders op vakantie gaan, kunnen zich niet altijd redden in noodsituaties, bijvoorbeeld omdat zij de taal niet machtig zijn. De alarmcentrale van Allianz Global Assistance van de reisverzekering voor jongeren biedt concrete hulp.

  • Er zijn artsen aan een alarmcentrale verbonden die medisch advies kunnen geven aan jongeren in het buitenland.
  • Contact onderhouden met jongeren bij nood.
  • Ervoor zorg dragen dat de ouders in Nederland geïnformeerd worden.
  • Het afgeven van een garantstelling voor de medische kosten van het ziekenhuis in het buitenland.
  • De organisatie van repatriëring. Jongeren terughalen naar Nederland.
  • Indien nodig regelen zij psychische hulp in het buitenland.

Snel en voordelig een reisverzekering voor jongeren regelen!

Een reisverzekering voor jongeren behoort tot je standaarduitrusting als je op reis gaat. Dat kan snel en voordelig bij Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. In slechts twee stappen bereken je de premie. Daarna vul je nog wat persoonsgegevens in en je ontvangt je reisverzekering per e-mail. Gewoon alles goed geregeld en je kunt ontspannen aan je vakantie beginnen.

Tip voor een jongeren reisverzekering

Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren op je reisverzekering voor jongeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland bijvoorbeeld als je naar een privékliniek wordt gebracht. Met de dekking voor medische kosten krijg je deze kosten wel vergoed.

Vragen over een reisverzekering voor jongeren?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.