Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ontvang tot 20% korting op de Doorlopende Reisverzekering!

Ontvang ieder jaar weer tot 20% premiekorting op de Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Ben jij op zoek naar een goede en voordelige Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering met een ruime dekking? Wij geven jongerenkorting en extra online korting. Nergens voordeliger!

 • Doorlopende reis- en annuleringsverzekering v.a.: € 1,58 p/m (incl. 10-20% korting)!

De premie berekenen en het afsluiten van een Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering, doe je hier in slechts 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

Lees hier eerst de voorwaarden en verzekeringskaart (je kan de tekst die betrekking heeft over een doorlopende reisverzekering overslaan):

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Doorlopende Annuleringsverzekering!

Vragen over annuleringsverzekeringen? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Tot 20% korting op de premie van een Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

bestekoop

Wil jij ook 10 tot 20% korting op de premie van de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance? Dat krijg je hier. Iedereen ontvangt 10% online korting, maar ben je jonger dan 27 jaar dan kan de korting zelfs oplopen tot 20%! 

Budgetvariant doorlopende reis- en annuleringsverzekering: beste koop volgens Consumentenbond

Je kunt hier al een uitstekende doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten vanaf € 1,58 per maand. Deze reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste koop in 2011 en 2012. Dus goed en goedkoop, wat wil je nog meer?

10% online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Jongerenkorting: 10%

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Premie doorlopende reis- en annuleringsverzekering

De premie voor een doorlopende reis- en annulerings verzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende reis- en annuleringsverzekering

 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.
 • Gunstige lage premie.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 37 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering meestal voordeliger

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Hulp nodig?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een email naar: [email protected]

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering als je regelmatig op reis gaat!

beste-koop-mondialNu 10 tot 20% korting op je doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor als je vaker op vakantie gaat!

De budget variant van de Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is in februari 2011 en februari 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Een Doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en even een stedentripje tussendoor. Als je nu de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, kun je hier lekker mee doorgaan. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Wat houdt een doorlopende reis- en annuleringsverzekering in? En wat is verzekerd?

Met een reisverzekering ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens jouw vakantie. Denk aan schade aan je bagage of kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf. Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering ben je een jaar lang voor alle vakantiereizen verzekerd en deze verzekering wordt jaarlijks verlengd.

Zonder reisverzekering kan je voor hoge onvoorziene kosten komen te staan tijdens je reis. Met een reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten. Kinderen die op de ingangsdatum van de verzekering jonger zijn dan vijf jaar, zijn gratis meeverzekerd. Onze reisverzekeringen zijn af te sluiten als je in Nederland, België of Duitsland (tot 100 km van de NL grens) woonachtig bent.

Een doorlopende reis- en annulerings verzekering gaat verder dan uitsluitend een dekking voor je reisbagage. Als je tijdens de reis ziek wordt of een ongeval krijgt, moet je wellicht extra kosten maken. Denk aan extra verblijfskosten, reiskosten of speciaal (medisch) vervoer terug naar Nederland. Dat valt onder dekking van deze verzekering.

Premie en voorwaarden

De premie voor een Doorlopende reis- en annuleringsverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende verzekering vanaf € 1,58 per maand (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Allianz Global Assistance biedt drie verschillende basisdekkingen op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Deze zijn eenvoudig aan te passen met verschillende dekkingen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een reisverzekering op maat af te sluiten. Je bepaalt dus zelf wat je wel en niet wilt mee verzekeren.

Voordelen

 • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Gratis, medisch advies voor reizigers.
 • Snelle en zorgvuldige schadebehandeling bij problemen.
 • Kinderen meeverzekeren, óók als ze alleen op vakantie gaan.
 • Aan te vullen met de Doorlopende Annuleringsverzekering.

Gemakkelijk aanpassen aan je wensen

Doorlopende Reis- en Annulerings verzekering van Allianz Global Assistance is zeer compleet. Deze permanente verzekering zorgt er voor dat je continu verzekerd bent en is daarom geschikt voor liefhebbers van wintersport én zonvakanties. Maar je kan de verzekering volledig aanpassen aan je eigen wensen.

Wanneer je bij je Allianz Global Assistance Doorlopende Reisverzekering ook een Doorlopende Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering afsluit, sla je twee vliegen in één klap. Hiermee krijg je bij afbreking van je vakantie (ten gevolge van een verzekerd ongeval) de volledige reissom terug. Zelfs tot op de voorlaatste dag van je vakantie.

Ook financieel gezien zijn de Doorlopende reisverzekering en de Doorlopende Annuleringsverzekering aantrekkelijk. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende Reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende Reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro´s per jaar.

Sluit nu online de Allianz Global Assistance Doorlopende reisverzekering met Doorlopende Annuleringsverzekering af en regel alles in één keer.

Zelf samen stellen

Jij bepaald zelf wat je wel en niet wilt verzekeren tijdens je reis of vakantie. Je kunt daarom de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance zelf samenstellen. Je hebt allereerst de keuze uit drie dekkingen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Bij alle drie de varianten bepaal je zelf wat je extra wilt meeverzekeren. S.O.S. hulpverlening is de enige rubriek, die standaard in je doorlopende reis- en annuleringsverzekering zit. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af. De hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt welke variant je kiest.

Dekking Medische kosten

Wij adviseren je de dekking Medische kosten altijd mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland, bijvoorbeeld wanneer je in een privékliniek terecht komt of de repatriëringkosten. De dekking medische kosten geeft tijdens wintersport ook vergoeding voor vervoer per helikopter of ”banaan” van de piste. Allianz Global Assistance vergoedt zelfs het eigen risico van jouw zorgverzekering bij medische kosten in het buitenland.

Dekking Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is binnen Europa: kostprijs. Voor buiten Europa (als je ‘Werelddekking’ hebt afgesloten): tot € 50.000,-. Voor contractuele geschillen geldt dan wel een maximum van € 5.000,-.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,- Heb je gekozen voor de dekking Ongevallen? Bij het beoefenen van bijzondere sporten, bijzondere wintersporten en technisch duiken is er geen recht op uitkering bij overlijden of invaliditeit als gevolg van een ongeval. Wil je dit meeverzekeren? Kies dan ook voor de dekking Ongevallen bijzondere sporten.

Werelddekking

Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.

Dekking Wintersport en bijzondere sporten

Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

Dekking SOS Autohulp

De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.

Dekking uitbreiding naar 180 dagen

Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reis- en annuleringsverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ‘taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter verzekering af.

Dekking Annuleringsverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering (onder voorbehoud van acceptatie).

Dekking Annuleringsverzekering samengestelde reis

Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Meest gestelde vragen

Misschien wil je een doorlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten, maar heb je nog een aantal vragen? Hieronder staan de meest gestelde vragen over de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Vraag: Bestaat er een Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering met uitsluitend Europadekking?
Antwoord: de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering biedt standaard Europadekking. De dekking is tegen een meerpremie uit te breiden naar Werelddekking.

Vraag: Is het mogelijk bijzondere sporten mee te verzekeren op de reisverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is de module ‘Wintersport en bijzondere sporten’ mee te verzekeren als aanvullende dekking.

Vraag: Is werken meeverzekerd?
Antwoord: Studie, stage en vrijwilligerswerk mits van administratieve, commerciële of toezichthoudende aard, zijn meeverzekerd met een maximum van 60 dagen.

Vraag: Kan een Doorlopende Reisverzekering worden afgesloten als men in Nederland geen ziektekostenverzekering heeft?
Antwoord: Nee, dit is niet mogelijk.

Vraag: Ik woon niet in Nederland. Kan ik een Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering afsluiten?
Antwoord: Ja, maar uitsluitend voor mensen die in België (gehele land) wonen of in Duitsland binnen 100 km van de Nederlandse grens.

Vraag: Kan ik mij op een Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering langer dan 60 dagen verzekeren?
Antwoord: Ja, de standaard dekking is 60 dagen. Tegen een toeslag van 50% is dit uit te breiden tot 180 dagen.

Vraag: Wat houdt Inentingsadvies van Allianz Global Assistance in?
Antwoord: Dit is een dienst die geldt voor verzekerden met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Voordat je op reis gaat, kan je bellen voor advies over de inentingen die noodzakelijk zijn voor de reisbestemming. Tevens wordt je geïnformeerd over waar deze verkrijgbaar zijn en eventueel waar deze het goedkoopst zijn. Verpleegkundigen of artsen van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens landelijke richtlijnen.

Vraag: Wat houdt Reisarts van Allianz Global Assistance in?
Antwoord: Verzekerden met een Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance kunnen tijdens de reis bellen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale, met vragen over hun gezondheid. Verpleegkundigen of artsen van de alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens de richtlijnen Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Vraag: Wat is de opzegtermijn van de Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering?

Antwoord: Deze verzekering is na de eerste looptijd van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vraag: Wat is het geldigheidsgebied van de verzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende Reisverzekering is standaard Europadekking inbegrepen. De dekking is tegen een meerpremie uit te breiden naar Werelddekking.

Vraag: Welke sporten zijn meeverzekerd op de Doorlopende Reis- en annuleringsverzekering?
Antwoord: Op de Doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance zijn sporten als recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zonder aanvullende dekking al standaard meeverzekerd. Indien je de module Wintersport en bijzondere sporten meeverzekerd, zijn ook alle bijzondere (winter)sporten meeverzekerd. Kijk voor een overzicht van alle verzekerde sporten in de voorwaarden.

Vraag: Welke verzekering kan aanbevolen worden voor een reis van 3 maanden?

Antwoord: De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. Er moet dan wel een toeslagpremie betaald zijn voor de uitbreiding van het aantal dagen van 60 naar 180.
In sommige gevallen zoals bij werken of studeren in het buitenland kan een Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance een beteren keuze zijn . Bel ons voor een advies.

Woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Goedkoper dan andere doorlopende reisverzekeringen

De doorlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is meestal goedkoper dan bij andere aanbieders. Ook de voorwaarden zoals de vergoeding bij bagage schade zijn vaak beter.

Ook op de Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons iedere jaar weer 10-20% extra korting op je premie!

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons, telefoon 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.