Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting op de doorlopende reisverzekering!

Ben jij op zoek naar een voordelige doorlopende reisverzekering met een ruime dekking en tot 20% korting op de premie?

 • Doorlopende reisverzekering, nu al vanaf: € 1,75 per maand.
 • Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende reisverzekering voor slechts € 1,58 per maand!

De premie berekenen inclusief korting en het afsluiten van een doorlopende reisverzekering, doe je hier in slechts drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons tot 20% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de doorlopende reisverzekering ontvang je direct in je mailbox. Je kan een Doorlopende Reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een voordelige Doorlopende reisverzekering premie!

Vragen over de premie van de doorlopende reisverzekering? Bel: 055-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Doorlopende reisverzekering premie: Nu tot 20% korting bij Reisverzekeringkorting.nl

Doorlopende reisverzekering premie berekenen? Dat kan hier! Sluit hier al een uitgebreide budget doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af v.a. slechts € 1,58 per maand.

reisverzekering
Doorlopende reisverzekering premie

Je bent dan het hele jaar door verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten, hulpverlening, rechtsbijstand en bagage). De basisdekking van de het Uitgebreid en Compleet pakket kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou belangrijk zijn.

De vernieuwde doorlopende reisverzekering kent drie varianten: Budget, Uitgebreid en Compleet. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld een risicovolle sport beoefenen? Dan sluit je makkelijk de risicosport dekking af. Of een annuleringsdekking zodat je ook verzekerd bent als je niet op reis kunt door een corona besmetting. Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel premie voor je doorlopende reisverzekering en heb je een reisverzekering die helemaal past bij je manier van reizen!

Premie doorlopende reisverzekering

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen op deze website ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Doorlopende reisverzekering premie: Nu tot 20% korting.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op je doorlopende reisverzekering van Allianz vertrouwen en de premie voor de doorlopende reisverzekering is gunstig.

Meest gestelde vragen over de premie van de doorlopende reisverzekering (FAQ)

Lees hieronder de veel gestelde vragen en antwoorden over de doorlopende reisverzekering premie met korting.

Wat is de hoogte van de premie van een doorlopende reisverzekering?

De premie voor een doorlopende reisverzekering (Budget) van Allianz met Europadekking is hier slechts € 1,58 per maand. Dat in inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt indien je jonger bent dan 27 jaar. Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je doorlopend 10% korting op de premie.

Geven jullie ook internetkorting en jongerenkorting op de premie?

Ja. Iedereen ontvangt 10% doorlopende korting op de premie, maar alleen via deze website. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen naar 20%. Je kan de korting zelf berekenen.

Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen?

Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Wat is de dekking van de doorlopende reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor SOS hulpverlening, rechtsbijstand en bagage in heel Europa en de landen om de Middellandse zee. Dit geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kan de dekking uitbreiden naar eigen keuze. Bijvoorbeeld met een annuleringsdekking.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Europadekking of werelddekking?

De Europadekking beslaat meer dan Europa alleen. Ook de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira, de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee en Rusland (tot de Oeral en de Kaukasus) vallen onder de Europadekking. De rest valt onder werelddekking.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Hebben jullie ook een dekking voor bijzondere sporten en wintersport?

Jazeker. Wintersport en bijzondere sporten kan je apart meeverzekeren (alleen bij de Uitgebreid en Compleet pakketten).

Moet ik de dekking medische kosten meeverzekeren?

Als je alleen een basis zorgverzekering hebt, adviseren wij je om medische kosten wel mee te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Anders zijn medische kosten wellicht niet volledig gedekt, Je bent namelijk verzekerd tot het niveau zoals in Nederland gebruikelijk is. Het verschil moet je dan zelf bijbetalen en dat kan zomaar duizenden euro’s zijn.

Is mijn kind verzekerd als hij zelfstandig op reis gaat?

Kinderen zijn tot hun 27ste verjaardag meeverzekerend op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Gaat de zoon of dochter van het gezin zelfstandig op vakantie, dan is hij of zij gewoon verzekerd. Voorwaarde is wel dat de zoon of dochter nog thuis woont, of uitwonend student is.

Premie doorlopende reisverzekering

Wij geven jou tot 20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Sluit nu af in een paar stappen, je ontvangt de polis per e-mail en je bent direct verzekerd! Nergens goedkoper!

Jongerenkorting & online korting!

Nu voor iedereen de goedkoopste doorlopende reisverzekering premie van Allianz Global Assistance. Want je krijgt een jongerenkorting van 10% en ook nog eens via deze website 10% extra online korting.

Doorlopende reisverzekering nu v.a. slechts € 14,15 per jaar

Je hebt al een doorlopende reisverzekering met Europadekking voor S.O.S. kosten, rechtsbijstand en bagage voor € 18,96 per jaar of € 1,58 premie per maand. De dekking S.O.S. kosten is voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Jongerenkorting voor iedereen onder de 27 jaar

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering afsluiten. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10% korting. De doorlopende reisverzekering premie is dan ook bijzonder gunstig.

10% extra online korting

Reisverzekeringkorting.nl geeft ook nog eens 10% extra korting als je op deze website een reisverzekering afsluit. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste premie op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dus ben je jonger dan 27 jaar, dan kan je korting oplopen tot 20%!

Doorlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Bij Allianz Global Assistance kan je kiezen uit drie verschillende doorlopende reisverzekeringen:

 • Budget: basisdekking – goed en goedkoop
 • Uitgebreid: normale dekking – gunstige premie
 • Compleet: uitgebreide dekking – voor alle zekerheid

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten.

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering.

Maximum aantal vakantiedagen

Iedere doorlopende reisverzekering kent een maximaal aantal vakantiedagen per jaar. Ook de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Standaard ben je voor maximaal 60 dagen aaneengesloten vakantie verzekerd. Dit kan je uitbreiden (tegen premietoeslag) naar 180 dagen aaneengesloten vakante. De doorlopende reisverzekering is geheel aan te passen aan je eigen wensen met de aanvullende dekkingen.

Basisdekking doorlopende reisverzekering

De basisdekking bestaat uit een aantal onderdelen die je zelf kunt kiezen. S.O.S. hulpverlening, rechtsbijstand en bagage is standaard meeverzekerd op de drie pakketten die je kan kiezen. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Naast de keuze van de basisdekking kan je de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ook nog uitbreiden met extra dekkingen.

Werelddekking

Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.

Medische kosten

Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.

Ongevallen

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-

Wintersport en bijzondere sporten

Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

SOS Autohulp

De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.

Uitbreiding naar 180 dagen

Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ’taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Globetrotter Verzekering af.

Annuleringsverzekering

De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
 • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: www.reisverzekeringkorting.nl/woonachtig_in_het_buitenland/

Vragen?

Wil je meer informatie over de premie van een doorlopende reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 (kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail naar: [email protected] in Apeldoorn.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.