Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering van Allianz ook nuttig bij vakantie in eigen land – nu 10% korting!

"Allianz"/

alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde kortlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) met nog meer flexibiliteit!

Wat is er nieuw?

  • Je hebt de mogelijkheid om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
  • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
  • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
  • Annuleringsverzekering: 3e graad familie meeverzekerd, ook dekking voor goede vriend/vriendin (tijdens de reis) en zaakwaarnemer standaard opgenomen.
Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen dekking voor medische kostenInclusief medische kostenInclusief medische kosten
Geen uitbreidingen mogelijkKeuze voor wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)Keuze voor ongevallen, wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)
Premie v.a. €1,31 per dagPremie v.a. €1,54 per dagPremie v.a. €1,81 per dag
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest.

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Reisverzekering voor Nederland nodig? Hier al voor €0,81 per dag goed verzekerd bij Allianz Global Assistance!

De meivakantie komt er alweer aan! Ook voor jou is dit misschien hét moment voor een korte vakantie in eigen land. Je denkt er misschien niet meteen aan, maar ook dan is een goede reisverzekering onmisbaar. De kortlopende reisverzekering van Allianz, eventueel met annuleringsdekking, biedt uitkomst voor vakanties dicht bij huis.

Voordelen van een reisverzekering voor Nederland

Wanneer je een reis naar het buitenland boekt, is een goede reis- en annuleringsverzekering vaak vanzelfsprekend. Ook voor een vakantie in Nederland kan het nuttig zijn om een (kortlopende) reisverzekering af te sluiten. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd bent als er bijvoorbeeld iets gebeurt met je bagage, of als je de vakantie op het laatste moment moet annuleren wegens omstandigheden.

Kortlopende reisverzekering

Voor vakanties in Nederland biedt de kortlopende reisverzekering van Allianz nog meer voordelen:

  • Het standaard eigen risico van de basiszorgverzekering is verzekerd.
  • Vergoeding van de tandartskosten bij een ongeval en spoedeisende hulp.
  • Neem je je fiets mee op vakantie? Fietsen zijn meeverzekerd tot € 350,-.
  • Medische kosten voor huisdieren zijn meeverzekerd. Dit kan handig zijn, omdat huisdieren sneller meegenomen worden bij een vakantie in Nederland.
  • Computerapparatuur is verzekerd tot € 1.000,-.
Nederlanders op vakantie
Nederlanders op vakantie

Ook over de grens goed verzekerd

Je hebt al een kortlopende reisverzekering voor € 0,81 per persoon per dag. Dat is inclusief SOS-hulpverlening, Bagage, Medische kosten en Ongevallen. En ook als je de grens overgaat, ben je goed verzekerd. Wil je meer weten over de kortlopende reisverzekering voor Nederland? Kijk hier: Kortlopende reisverzekering voor Nederland >>

Reisverzekering voor Nederland afsluiten: ontvang nu 10% extra korting

Je hebt hier de goedkoopste eenmalige reisverzekering dankzij de 10% extra online korting op de premie van de reisverzekering. Dat is mooi meegenomen! Je kunt deze eenmalige reisverzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Gerelateerde berichten:

Vragen?

Heb je vragen over de kortlopende reisverzekering voor Nederland? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.