Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste doorlopende reisverzekering vergelijken: tot 20% korting!

Goedkoopste doorlopende reisverzekering vergelijken

Wil jij de goedkoopste doorlopende reisverzekering vergelijken? Dat kan wij bieden je een uitstekende doorlopende reisverzekering met Europadekking aan vanaf: € 1,58 per maand (20% korting)! Met laagste prijsgarantie!

Een voordelige doorlopende reisverzekering vergelijken kan eenvoudig op deze website. Wij geven je ook informatie waar je op moet letten bij een vergelijking., want het gaat niet alleen om de goedkoopste premie. Ben je van plan om enkele verschillende voordelige doorlopende reisverzekeringen te vergelijken, zorg dan dat je vooral op de belangrijkste dekkingen let. Neem je veel bagage mee? Controleer dan de bagagedekking van verschillende aanbieders. Neem je contant geld mee? Kijk dan of dit onder de dekking valt.

Laagste premie doorlopende reisverzekering vergelijken

Een lage premie gaat soms gepaard met een lagere uitkering bij schade. Vergelijk daarom ook altijd het eigen risico bij schade van verschillende verzekeraars. Dit kan nogal verschillen. Let er tevens op dat het eigen risico per dekking kan verschillen. Het eigen risico voor bagageschade is bijvoorbeeld weer anders dan het eigen risico bij medische kosten.

Vergelijk onze gunstige premie!

De premie voor een doorlopende reisverzekering is bijzonder gunstig, vergelijk maar eens met andere reisverzekeraars. Zie onderstaande premietabel voor een indicatie:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Doorlopende reisverzekeringen vergelijken, waar nog meer op letten?

Kijk niet alleen naar de goedkoopste premie. De dekking is ook van belang. Bij ons gaat een ruime dekking en een lage premie hand in hand. Zo profiteer je dubbel. Wij geven je nog een aantal tips waar je op moet letten bij het beoordelen en vergelijken van voordelige doorlopende reisverzekeringen, zoals:

 • Geldt er een eigen risico op bagageschade?
 • Hoe zit het met medische kosten? Wordt ook jouw verplicht eigen risico van je zorgverzekering vergoed?
 • Kan je gevaarlijke sporten meeverzekeren?
 • Welke vergoedingen zijn er voor onvoorziene kosten zoals extra reis- en verblijfskosten?
 • Zijn meerdere kinderen in een gezin gratis meeverzekerd?

Kinderen gratis meeverzekerd

De voorwaarden waaronder kinderen meeverzekerd worden, verschillen per reisverzekeraar. Bij de ene reisverzekeraar kunnen kinderen gratis meeverzekerd worden, bij de andere niet. Ook wordt er onderscheid gemaakt tussen thuis- en uitwonende kinderen. Voor reizigers die met kinderen op vakantie gaan, is het zeker de moeite waard om deze voorwaarden te vergelijken.

Doorlopende reisverzekering vaak goedkoper

Ga je meerdere keren per jaar op vakantie, dan kan een doorlopende reisverzekering goedkoper zijn dan een kortlopende reisverzekering. Vergelijk de mogelijkheden en de premies. Meestal is een doorlopende reisverzekering al goedkoper wanneer je meer dan 17 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat.

10% extra online korting

Op deze website ontvang je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste en meest voordelige premie.

Tot 10% jongerenkorting

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 10% korting op de totale premie van de doorlopende reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Sluit je de Uitgebreid of Compleet variant af? Dan ontvang je 10% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting. De doorlopende reisverzekering is dus extra voordelig voor jongeren.

Doorlopende reisverzekering? Je zit bij ons nergens aan vast!

Na het afsluiten van de doorlopende reisverzekering kan je de verzekering opzeggen binnen de bedenktermijn van 14 dagen. De doorlopende reisverzekering is na de eerste prolongatie maandelijks opzegbaar. Dus je zit nergens aan vast. Dekking aanpassen tijdens de looptijd van de doorlopende reisverzekering? Bijvoorbeeld van Europadekking naar werelddekking of bijzondere sporten mee verzekeren? Geen punt een e-mailtje naar ons is voldoende. 

Heb je nog geen voordelige doorlopende reisverzekering? Je kan hem hieronder afsluiten.

Vergelijk de voordelen van een Allianz Global Assistance doorlopende reisverzekering:

 • Doorlopende reisverzekering met uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
 • De grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
 • Een doorlopende reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.
 • Alleen op deze website: 10% online korting (ieder jaar weer)!

Meeste gestelde vragen en antwoorden over het vergelijken van de goedkoopste doorlopende reisverzekeringen (FAQ)

Hieronder lees je vaak gestelde vragen en antwoorden over hoe je de goedkoopste doorlopende reisverzekering kan vergelijken.

Waarom de goedkoopste doorlopende reisverzekering vergelijken?

Er zijn veel verzekeraars die reisverzekeringen aanbieden. Het vergelijken van een doorlopende reisverzekering loont vrijwel altijd Het kan er voor zorgen dat je minder premie gaat betalen of betere voorwaarden krijgt.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van een doorlopende reisverzekering?

Een lage premie is altijd wenselijk, maar let er wel op dat de premie aansluit bij de dekking voor jouw vakantiedoel. Bedenk voordat je de premies van reisverzekeringen gaat vergelijken eerst wat voor jou wel en niet van belang is bij een doorlopende reisverzekering. Neem je waardevolle bagage mee, dan is het wellicht prettig als je een ruime bagagedekking hebt. Ga je een gevaarlijke sport (bijvoorbeeld bergbeklimmen) beoefenen, dan moet dit vaak extra verzekerd worden. Als je dit soort zaken in kaart hebt gebracht, kun je pas echt de premies naast elkaar te zetten en vergelijken.

Geven jullie echt 10-20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering?

Jazeker! Iedereen ontvangt 10% online korting. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan kan de korting zelfs oplopen tot 20-20% wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit! Vergelijk zelf de premie van onze doorlopende reisverzekering en je zult zien dat je niet snel ergens anders goedkoper terecht kunt.

Kinderen meeverzekeren? Vergelijk of kinderen gratis zijn!

Bij gezinnen met kinderen kan een groot premieverschil ontstaan als je verschillende doorlopende reisverzekeringen met elkaar gaat vergelijken. Bij sommige reisverzekeraars zijn kinderen tot een bepaalde leeftijd gratis meeverzekerd bij anderen niet. Het is raadzaam om te vergelijken welke voorwaarden bij welke reisverzekeraar gelden over het meeverzekeren van kinderen.

Kan je zelf de dekking van je doorlopende reisverzekering kiezen?

Als je doorlopende reisverzekeringen gaat vergelijken, is het goed om te kijken of je zelf de dekking kan kiezen. Want iets wat je niet nodig hebt, daar wil je ook niet voor betalen. De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je zelf samenstellen. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij je manier van reizen!

Vergelijk het dekkingsgebied: Europa- of werelddekking?

Wij hebben een zeer uitgebreide Europadekking. Hieronder wordt verstaan alle Europese landen maar ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Ook is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Alles daarbuiten is werelddekking.

Doorlopende reisverzekering vergelijken: kan je een annuleringsdekking meeverzekeren?

Door je doorlopende reisverzekering uit te breiden met een annuleringsdekking kan je flink besparen. Een eenmalige annuleringsverzekering is namelijk vrij prijzig.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering goedkopere dan een kortlopende reisverzekering?

Ga je per jaar vaker dan één keer op vakantie, of ga je langer dan 14 dagen op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel goedkoper. Je bent ook verzekerd als je een keer een weekendje weg gaat.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.