Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Bespaar op je reisverzekering: Kies voor 10-20% korting en lees de tips

Bespaar op je reisverzekering
Bespaar op je reisverzekering

Op de premie van een kortlopende- of doorlopende reisverzekering kan je gemakkelijk besparen door gebruik te maken van de korting op deze website. Alleen hier kan je een reis- of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten met een korting van 10 – 25 procent. Zo ben je goedkoop en goed verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

Je hebt al een kortlopende reisverzekering met bagagedekking voor de EU vanaf: € 1,26 per dag (10% korting) of een doorlopende reisverzekering met Europadekking < 27 jaar vanaf: € 1,58 per maand (20% korting)!

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een Allianz Global Assistance reis- of annuleringsverzekering. Je moet dan zelf online je reisverzekering afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs en bespaar je direct. De korting op je doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

10 tot 10% Jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting op de doorlopende reisverzekering en de Globetrotter Verzekering die kan oplopen tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan dan 20% bedragen! Dat is nog eens besparen!

Onze bespaartips!

Een belangrijke bespaar tip kan ook zijn dat je de juiste reisverzekering afsluit omdat je anders bij schade alsnog de klos bent. Lees de onderstaande tips voor je een reisverzekering gaat afsluiten:

1. Lees altijd de voorwaarden
De verzekeringsvoorwaarden van Allianz Global Assistance zijn begrijpelijk om te lezen. De letters zijn ook niet klein. Het is belangrijk om te weten welke uitsluitingen er zijn en aan welke regels jij je moet houden. Zo mag je bijvoorbeeld jouw bagage niet onbeheerd achter laten. Lees daarom altijd de voorwaarden om mogelijke teleurstellingen te voorkomen.

2. Bedenk wat je gaat doen tijdens je vakantie?
Je loopt op het strand en je ziet diverse mensen kitesurfen. Dat lijkt jij ook wel wat en je neemt een uurtje les. Leuk en avontuurlijk, echter het heeft wel gevolgen voor je reisverzekering. Kitesurfen is een bijzondere sport en dat moet je apart meeverzekeren. Doe je dat niet dan ben je niet verzekerd. Bedenk dus vooraf goed wat je gaat doen tijdens je vakantie.

3. Binnen of buiten de EU/Europa?
Naar welk land ga je? Maak je daarnaast nog uitstapjes naar andere landen? Ga je naar bijvoorbeeld naar Turkije of Egypte? Kijk dan of deze landen onder de gekozen dekking vallen. Bij een wereldwijde dekking zijn de VS en Canada niet altijd inbegrepen. Controleer altijd goed of het land van je bestemming onder de dekking valt die je hebt gekozen, de geografische ligging zegt niet alles.

4. Verzeker je niet dubbel!
Verzekeren is prima, maar dubbel verzekeren is geldverspilling. Heb je bijvoorbeeld al een ongevallen- of rechtsbijstandsverzekering, dan hoef je dat natuurlijk niet mee te verzekeren op je reisverzekering. Controleer wel of jouw bestaande verzekering ook dekking biedt in het buitenland.

5. Combineer en bespaar
Naast een reisverzekering is een annuleringsverzekering ook aan te raden. Deze kan je bij Allianz Global Assistance op één polis afsluiten, dat is beter dan dit apart regelen, omdat je dan maar één keer poliskosten hoeft te betalen. Zo bespaar je premie.

Nog meer tips om te besparen op de premie van je reisverzekering

6. Kortlopende- of doorlopend reisverzekering
Wanneer je langer dan 16 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat of met een gezin, dan is een doorlopende reisverzekering meestal voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Maak op basis van je reisgedrag een afweging of een kortlopende- of doorlopende reisverzekering de beste keus is.

7. Wel of geen autohulp?
Voor autovakanties is het belangrijk dat je in het buitenland hulp kunt krijgen als er iets met de auto gebeurt. Je kunt hiervoor een extra dekking voor automobilistenhulp afsluiten op je reisverzekering. Controleer voordat je dit doet eerst je huidige autoverzekering. Sommige autoverzekeraars bieden pechhulp aan in het buitenland. Met een allrisk verzekering worden veel ongemakken zoals noodreparatie langs de weg, verslepen naar een garage etc. vergoed. Let er wel op dat je met een autoverzekering vaak geen recht hebt op vervangend vervoer of een noodgedwongen overnachting.

8. Ieder jaar evalueren
De premies en pakketten van reisverzekeringen kunnen veranderen. Het is dus slim om ieder jaar te bekijken of het voordeliger is om over te stappen. Zet ieder jaar ook nog eens je vakantiebestemmingen en reisdoelen op een rijtje om er zeker van te zijn dat je goed bent verzekerd. Misschien reisde je eerder alleen binnen Europa, maar ben je nu van plan eens buiten Europa te gaan reizen.

Met deze tips kun je wellicht geld besparen op je reisverzekering, maar wees er altijd zeker van dat je voldoende dekking hebt tijdens je vakantie. Wanneer er iets gebeurt kunnen de kosten namelijk hoog oplopen en het zou vervelend zijn als je zelf voor deze kosten moet opdraaien, omdat je enkele euro’s wilde besparen op je reisverzekering.

Allianz Global Assistance

Misschien ken je Allianz Global Assistance nog niet? Daarom wat uitleg. Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening met ruim 10.000 medewerkers, op vijf continenten, in 34 landen, die veertig talen spreken.

Zij staan dag en nacht voor jou klaar, samen met ruim 400.000 dienstverleners en een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar ze geen eigen vestiging hebben. Allianz Global Assistance is zelfs wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten.

In Nederland verzorgen de 290 medewerkers vanuit Amsterdam de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s. Ook als je in het buitenland bent, word je altijd in je eigen taal te woord gestaan.

Hier snel en voordelig je reisverzekering regelen!

Een reisverzekering behoort tot je standaarduitrusting als je op reis gaat. Dat kan snel en voordelig bij Allianz Global Assistance. In slechts een paar stappen bereken je de premie en zie je hoeveel korting wij geven. Daarna vul je nog wat persoonsgegevens in en je ontvangt je reisverzekeringspolis en de voorwaarden per e-mail. Gewoon alles goed geregeld en je kunt ontspannen aan je reis beginnen.

Woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

  • Nederlanders/Belgen die in België wonen.
  • Nederlanders/Duitsers die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).

Lees hier meer: Woonachting in Belgie of Duitsland

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt en dus bespaart op een reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en de premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Hulp nodig?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.