Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Alle informatie over de doorlopende reisverzekering van Allianz met kortingen tot 20%

Allianz

In dit artikel lees je uitgebreide informatie over de doorlopende reisverzekering in het algemeen en lees je ook specifiek over de doorlopende reisverzekering van Allianz, die een 5 sterren beoordeling heeft van financieel onderzoeksbureau MoneyView.

In een wereld waar reizen en vakantie een steeds belangrijker onderdeel van ons leven wordt, is een goede voorbereiding op al je reisavonturen van groot belang. Een onmisbaar aspect hiervan is het kiezen van een passende reisverzekering die je beschermt tegen onvoorziene omstandigheden tijdens je reizen. In dit uitgebreide artikel lees je alles wat je moet weten over de doorlopende reisverzekering, zodat je de beste keuze kunt maken voor jou en je dierbaren.

Ten eerste zullen we de definitie van een doorlopende reisverzekering uitleggen en toelichten hoe deze verschilt van een kortlopende reisverzekering. Vervolgens bespreken we de belangrijkste voordelen en nadelen, waardoor je kunt beoordelen of dit type verzekering geschikt is voor jouw situatie en reisgewoonten. Daarnaast geven we je tips voor het kiezen van de juiste dekking en aanvullende opties, zodat je een polis op maat kunt samenstellen die aansluit bij jouw behoeften en budget.

Bovendien behandelen we enkele veelgestelde vragen rondom doorlopende reisverzekeringen, zoals de duur van de dekking en het aanpassen van de verzekering aan je specifieke reisplannen. Zo krijg je een compleet beeld van wat een doorlopende reisverzekering voor jou kan betekenen.

Of je nu een ervaren reiziger bent die vaak de wereld rondreist, of slechts af en toe op vakantie gaat, dit artikel helpt je de juiste keuze te maken. Met vertrouwen op pad gaan, wetende dat je gedekt bent door een verzekering die perfect aansluit bij jouw reisbehoeften, is namelijk van onschatbare waarde.

Doorlopende reisverzekering van Allianz afsluiten

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of als je meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar. En alleen op deze website krijg je altijd 10% korting op de premie, zolang de polis actief is. Maak vrijblijvend een premieberekening en ontdek het voordeel van de doorlopende reisverzekering van Allianz.

Algemene informatie over een doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is een verzekering die het hele jaar door bescherming biedt tijdens al je reizen en vakanties. Deze verzekering is vooral voordelig voor mensen die regelmatig op reis gaan of voor langere periodes op vakantie zijn.

1. Wat is een doorlopende reisverzekering? Een doorlopende reisverzekering is een verzekering die minimaal 1 jaar geldig is en dekking biedt voor meerdere reizen gedurende die periode. Hierdoor hoef je niet steeds een nieuwe verzekering af te sluiten voor elke reis.

2. Wat zijn de voordelen van een doorlopende reisverzekering? Een doorlopende reisverzekering biedt gemak en financieel voordeel, vooral als je vaker per jaar op vakantie gaat of voor langere periodes.

3. Wat is het verschil tussen een doorlopende en kortlopende reisverzekering? Een kortlopende reisverzekering is alleen geldig voor één specifieke reis, terwijl een doorlopende reisverzekering geldig is voor meerdere reizen gedurende een periode van minimaal 1 jaar.

4. Wat zijn de voordelen van een doorlopende reisverzekering bij Allianz? Dit zijn de voordelen:

 • Slechts één keer poliskosten betalen.
 • Iedereen ontvangt 10% korting op de premie!
 • Weekendjes weg zijn ook verzekerd.
 • Geen risico op het vergeten van je reisverzekering.
 • Voordeliger wanneer je vaker of langer op vakantie gaat.
 • Jongeren ontvangen 10% extra leeftijdskorting.
 • Partner en kinderen (ook uitwonend bij studie) zijn mee te verzekeren.
 • Aan te passen aan jouw reisgedrag.

5. Wat zijn de nadelen van een doorlopende reisverzekering? Dat zijn de nadelen van een doorlopende reisverzekering:

 • Alleen voordeliger bij vaker of langer op vakantie.
 • Minimaal 1 jaar verplicht (daarna per maand opzegbaar).
 • Opzeggen is een vereiste om te voorkomen dat de polis doorloopt.
 • Controle voor elke reis is noodzakelijk (bijv. Europadekking vs. werelddekking).
 • Wijzigingen doorgeven aan verzekeraar (bijv. verhuizing of kind bijschrijven).
 • Niet geschikt voor meer dan 180 dagen aaneengesloten in het buitenland.
 • Niet geschikt voor studie, werk of stage in het buitenland.

6. Waarom is het belangrijk om altijd een reisverzekering af te sluiten? Een reisverzekering biedt hulp en financiële vergoeding bij noodsituaties, zoals ongevallen, autopech of medische problemen tijdens je reis.

Doorlopende reisverzekering
Doorlopende reisverzekering van Allianz

7. Wie kan een doorlopende reisverzekering afsluiten? Een doorlopende reisverzekering is geschikt voor alleenstaanden, gezinnen met of zonder kinderen en eenoudergezinnen.

8. Kan ik mijn partner en/of kinderen meeverzekeren op dezelfde polis? Ja, het is mogelijk om je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Dit is vaak gunstiger dan wanneer zij ieder apart een reisverzekering moeten afsluiten.

9. Zijn mijn partner en/of kinderen ook verzekerd als zij zonder mij op vakantie gaan? Ja, zij kunnen ook gebruikmaken van deze reisverzekering wanneer zij zonder jou op vakantie gaan.

10. Is een studerend kind dat uitwonend is meeverzekerd? Ja, bij Allianz, is een studerend kind dat uitwonend is meeverzekerd.

11. Geldt de doorlopende reisverzekering ook voor mijn minderjarige kind dat bij mijn ex-partner woont? Ja, bij Allianz, is dit het geval.

12. Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering? Dit zijn aspecten waar je op moet letten bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering:

llokthis
 • Dekkingsgebied:
  Is de reisverzekering geldig in Europa en de landen rond de Middellandse Zee of heb je werelddekking nodig?
 • Maximale reisduur:
  Hoe lang is de reisverzekering geldig voor aaneengesloten reizen? Is uitbreiding mogelijk, bijvoorbeeld bij Allianz tot 180 dagen?
 • Sportieve activiteiten:
  Zijn sportieve en avontuurlijke activiteiten, zoals bergbeklimmen en diepzeeduiken, standaard gedekt of is er extra dekking nodig?
 • Medische kosten:
  Vergoedt je zorgverzekering medisch noodzakelijke kosten in het buitenland? Overweeg om medische kosten mee te verzekeren op je reisverzekering voor kosten die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed.
 • Alarmcentrale:
  Noteer het nummer van de alarmcentrale van je verzekeraar voordat je op reis gaat.
 • Bagageclaim:
  Wat zijn de werkwijzes voor het indienen van een bagageclaim? Denk eraan om bij diefstal aangifte te doen bij de politie om dit aan te kunnen tonen bij je verzekeraar.
 • Vergelijk verzekeraars:
  Vergelijk de voorwaarden, dekking en premies van verschillende verzekeraars om de geschiktste doorlopende reisverzekering voor jouw situatie te kiezen.
 • Annuleringsverzekering:
  Overweeg of je een annuleringsverzekering wilt afsluiten in combinatie met je reisverzekering, zodat je gedekt bent voor onvoorziene omstandigheden waardoor je reis geannuleerd moet worden.
 • Persoonlijke situatie:
  Houd rekening met je persoonlijke situatie, zoals je reisfrequentie, gezinssamenstelling en eventuele bestaande verzekeringen, om te bepalen welke dekking het beste bij jou past.

13. Wat is de opzegtermijn van de doorlopende reisverzekering? De doorlopende verzekering is na de eerste termijn van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

14. Tot wanneer kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten? Een reisverzekering kan tot de dag voor vertrek nog afgesloten worden. Je kunt de doorlopende reisverzekering ook aanvullen met een doorlopende annuleringsverzekering, maar dan is het raadzaam om de verzekering zo snel mogelijk na het boeken van een reis af te sluiten.

15. Wanneer gaat de dekking van een doorlopende reisverzekering in? De dekking van de reisverzekering gaat in zodra je de woning verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

16. Ben ik ook in Nederland verzekerd? Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

17. Wat is een goede doorlopende reisverzekering? Allianz Global Assistance wordt vaak genoemd als een goede doorlopende reisverzekering, dankzij de keuze uit verschillende pakketten en de mogelijkheid tot het uitbreiden met dekkingen die jij belangrijk vindt. De doorlopende reisverzekering van Allianz heeft drie keer de hoogste waardering van MoneyView gekregen, een onafhankelijk en gerenommeerd financieel onderzoeksbureau.

Informatie over de prijs van de doorlopende reisverzekering van Allianz

De kosten van een doorlopende reisverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste dekking, leeftijd en persoonlijke situatie. Bij Allianz Global Assistance beginnen de prijzen vanaf € 1,58 per maand voor een basisverzekering. Jongeren onder de 27 jaar en reizigers ouder dan 27 jaar ontvangen beide een doorlopende korting van 10% op de premie. De basisdekking biedt financiële en praktische hulp bij ziekte, ongeval of overlijden tijdens de vakantie. Het is mogelijk om de verzekering uit te breiden met extra dekkingen die passen bij het individuele reisgedrag.

Prijsvoorbeelden doorlopende reisverzekering Allianz

1. Wat is de basisprijs van een doorlopende reisverzekering bij Allianz? Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kost vanaf € 1,58 per maand.

2. Is er korting beschikbaar voor jongere reizigers? Ja, reizigers jonger dan 27 jaar ontvangen 10% korting op de premie.

3. Is er korting beschikbaar voor reizigers ouder dan 27 jaar? Ja, reizigers ouder dan 27 jaar ontvangen doorlopend, dus ieder jaar weer, 10% korting op de premie.

4. Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger voor samenwonenden of gezinnen? Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een kortlopende reisverzekering wanneer er minimaal 10 reisdagen per persoon per jaar worden gemaakt.

5. Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger voor alleenstaanden? Voor alleenstaanden is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een kortlopende reisverzekering wanneer er minimaal 18 reisdagen per jaar worden gemaakt.

6. Voor hoeveel kinderen moet ik premie betalen bij de doorlopende reisverzekering van Allianz? Voor slechts 1 kind, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

7. Hoe bepaal ik of een doorlopende reisverzekering voor mij voordeliger is? Vergelijk de kosten en voorwaarden van zowel doorlopende als kortlopende reisverzekeringen, rekening houdend met je persoonlijke situatie, reisfrequentie en gewenste dekking, om te bepalen welke optie het geschiktst voor jou is.

8. Hoe kan ik profiteren van de online en jongerenkorting bij het afsluiten van de doorlopende reisverzekering van Allianz? Sluit de verzekering af via deze website om te profiteren van de beschikbare kortingen en geniet zorgeloos van je reisavonturen.

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€1,58€1,75
inclusief:
– SOS hulpverlening
– Bagage (€1.500,-)
– Rechtsbijstand
Uitgebreid€3,30€3,67
inclusief:
– SOS hulpverlening
– Bagage (€3.500,-)
– Medische kosten
– Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
– Ongevallen
– Winter- en risicosport
– SOS Autohulp
– Annuleringsdekking
€0,41
€0,48
€1,83
€3,43
€0,45
€0,52
€2,03
€3,43
Compleet€4,47
€4,97
inclusief:
– SOS hulpverlening
– Bagage (€5.000,-)
– Medische kosten
– Ongevallen
– Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
– Winter- en risicosport
– SOS Autohulp
– Annuleringsdekking
€0,48
€1,83
€3,43
€0,52
€2,03
€3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Informatie over de dekkingen van de doorlopende reisverzekering van Allianz

Allianz Global Assistance biedt een doorlopende reisverzekering die het hele jaar door dekking biedt voor al je reizen en vakanties. Er zijn drie pakketten beschikbaar: Budget, Uitgebreid en Compleet. Elk pakket heeft basisdekkingen zoals SOS-hulpverlening, Bagage en Rechtsbijstand. Afhankelijk van het gekozen pakket zijn er verschillende maximale vergoedingen voor bagage, variërend van € 1.500,- tot € 5.000,- per persoon per reis.

De doorlopende reisverzekering kan worden aangepast aan individuele reisbehoeften door extra dekkingen toe te voegen, zoals wintersportdekking, medische kosten, ongevallen en annuleringsverzekering. Hierdoor betaal je alleen voor de dekkingen die je daadwerkelijk nodig hebt en past de verzekering perfect bij jouw manier van reizen.

1. Welke pakketten zijn er beschikbaar voor een doorlopende reisverzekering? Er zijn drie pakketten beschikbaar: Budget, Uitgebreid en Compleet.

2. Wat zijn de basisdekkingen bij ieder pakket? De basisdekkingen bij ieder pakket zijn SOS-hulpverlening, Bagage en Rechtsbijstand.

3. Wat houdt de SOS-hulpverlening dekking in? Deze dekking biedt vergoeding voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of naaste familie. De alarmcentrale regelt alles voor je.

4. Wat is de rechtsbijstand dekking? Hiermee ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Binnen Europa is de hulp volledig vergoed, en buiten Europa wordt tot maximaal € 50.000,- vergoed.

5. Wat zijn de opties voor de bagagedekking? Je kunt kiezen uit Budget, Uitgebreid of Compleet. Deze dekking beschermt tegen verlies, diefstal of schade van persoonlijke bezittingen of bagage.

6. Wat zijn de maximale vergoedingen voor bagage bij de verschillende pakketten? Zier hier:

 • Budget: Bagage is verzekerd tot maximaal € 1.500,- per persoon per reis.
 • Uitgebreid: Bagage is verzekerd tot maximaal € 3.500,- per persoon per reis.
 • Compleet: Bagage is verzekerd tot maximaal € 5.000,- per persoon per reis.

7. Wat is de optionele medische kostendekking? Deze dekking vergoedt medische kosten in het buitenland en geeft recht op gratis telefonisch medisch advies van de Reisarts. Ook helpt het met inentingsadvies voorafgaand aan de reis.

8. Wat houdt de optionele ongevallendekking in? Deze dekking biedt een eenmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens je reis in het buitenland.

9. Kan ik extra dekkingen toevoegen aan mijn pakket? Ja, afhankelijk van het gekozen pakket kun je verschillende dekkingen toevoegen aan je verzekering, zoals een wintersportdekking.

10. Welke aanvullende dekkingen kan ik toevoegen aan mijn verzekering? Je kunt kiezen uit wintersport en bijzondere sporten, werelddekking, SOS autohulp en uitbreiding naar 180 dagen aaneengesloten verzekerd.

11. Wat houdt de wintersport en bijzondere sporten dekking in? Deze dekking biedt extra bescherming tijdens het beoefenen van wintersport of bijzondere sporten tijdens je vakantie.

12. Wat is de werelddekking? De werelddekking zorgt ervoor dat je verzekerd bent voor reizen buiten Europa en de landen rond de Middellandse Zee.

13. Wat houdt de SOS-autohulp dekking in? Met SOS-autohulp ben je verzekerd voor hulp bij pech of een ongeval met je auto tijdens je reis, inclusief repatriëring van je auto wanneer nodig.

14. Hoe werkt de uitbreiding naar 180 dagen aaneengesloten verzekerd? Standaard is de doorlopende reisverzekering van Allianz geldig voor 60 dagen aaneengesloten. Door deze aanvulling te kiezen, ben je tot 180 dagen aaneengesloten verzekerd tijdens je reis.

15. Wat houdt Reisarts van Allianz in? Verzekerden met een doorlopende reisverzekering van Allianz kunnen tijdens hun reis of vakantie bellen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale, met vragen over hun gezondheid. De artsen van de alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens de richtlijnen Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

15. Kan ik ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten? Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

16. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn doorlopende reisverzekering aansluit op mijn manier van reizen? Door zelf te bepalen welke dekkingen je wel of niet wilt opnemen in je doorlopende reisverzekering, zorg je ervoor dat de verzekering aansluit bij jouw manier van reizen en betaal je nooit te veel.

17. Waar kan ik een doorlopende reisverzekering van Allianz met verschillende pakketten afsluiten? Je kunt een doorlopende reisverzekering met verschillende pakketten afsluiten op deze website. Je ontvangt dan ook 10% korting.

18. Waarom een doorlopende reisverzekering van Allianz?

✔ 5-star rating Moneyview

✔ Wereldwijd eigen alarmcentrales.

✔ Gratis medisch advies én altijd in het Nederlands.

✔ 10% jongerenkorting: voor reizigers tot 27 jaar en 10% online korting.

✔ Privéreizen en weekendjes weg hele jaar verzekerd.

✔ Gemakkelijk uit te breiden met doorlopende annuleringsverzekering.

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering (Uitgebreid)

Doorlopende reisverzekering Allianz

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Allianz (Uitgebreid)*
SOS HULPVERLENING
Opsporing en reddingsactiesKostprijs
Repatriëring Kostprijs
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 100,- per dag (max. 5 dagen)
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 150,-
BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Max. tijdens reis aangeschafte goederen,
per item
€ 350,-
Schade aan logies/verblijf€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 750,-
Dokters- en ziekenhuiskosten NederlandMax. € 1.000,-
Telefonische advies van Nederlandse ReisartsGratis
RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
*Alle bedragen in deze dekking zijn per persoon, per reis.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verzekeraar bepaalt of je voor vergoeding in aanmerking komt. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Informatie over de verzekeraar Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance staat bekend om hun wereldwijde netwerk, 24/7 bereikbaarheid en snelle hulp bij noodgevallen. Door een doorlopende reisverzekering bij Allianz af te sluiten, ben je verzekerd van een betrouwbare verzekeraar die je bij nood altijd effectief en professioneel bijstaat.

1. Waarom is de doorlopende reisverzekering van Allianz speciaal voor mij ontworpen? Allianz biedt een op maat gemaakte reisverzekering voor alle reizigers, zodat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt.

2. Wat maakt de doorlopende reisverzekering van Allianz flexibel en betaalbaar? Door de korting die je ontvangt bij het afsluiten van de doorlopende reisverzekering via deze website en de flexibele voorwaarden, geniet je van een betaalbare reisverzekering zonder verborgen kosten.

3. Hoe helpt Allianz mij in noodgevallen tijdens mijn reis? De Allianz-alarmcentrale biedt 24/7 hulpverlening bij nood, waar je ook bent.

4. Wat maakt Allianz Global Assistance een betrouwbare keuze? Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met meer dan 60 jaar ervaring. Ze zijn twee keer gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Ook op de Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons iedere jaar weer 10% extra korting op je premie!

Vragen?

Vragen over de doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.