Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor jongeren – Pak ook 20% korting als je jonger dan 27 jaar bent!

Allianz

Wij hebben voor jou de goedkoopste doorlopende reisverzekering, dankzij onze online korting en jongerenkorting. Ben je niet ouder dan 27 jaar en klaar om te gaan trippen of de wereld te ontdekken? Ontdek dan eerst de ultieme doorlopende reisverzekering van Allianz speciaal voor jongeren! Al voor minder dan €2,- per maand in heel Europa goed verzekerd!

Op zoek naar de ultieme vakantiebeleving? 🌴 Sluit hier een doorlopende reisverzekering af met 10% jongerenkorting en scoor ook nog eens extra 10% online korting! Met de doorlopende reisverzekering van Allianz ben je al vanaf € 1,58 per maand verzekerd in heel Europa.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering voor jongeren

Vertrek jij binnenkort op avontuur en ben je jonger dan 27 jaar? Regel een reisverzekering van Allianz Global Assistance en profiteer van extra voordeel. Zo pak je altijd 10% online korting en ook nog eens 10% jongerenkorting!

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Pak ook tot 20% korting als je jonger dan 27 jaar bent!

Op zoek naar een betaalbare Allianz doorlopende reisverzekering voor jongeren met een uitstekende dekking? Wij bieden de beste reisverzekering tegen de scherpste premies. Bereken hier snel en eenvoudig de premie voor jouw jongeren reisverzekering en sluit direct af. In slechts drie simpele stappen ben je klaar voor jouw volgende avontuur! 🎒✈️

“Chillen”, “trippen” of “er even tussenuit gaan” en wat dekt de doorlopende reisverzekering dan?

De doorlopende reisverzekering heeft twee vaste onderdelen: SOS-hulpverlening (inclusief Rechtsbijstand) en Bagage. Kies uit 3 pakketten die bij jou passen:

 1. Budget: SOS-hulpverlening + Bagage (tot € 1.500) + rechtsbijstand. Dit pakket is basic en kun je niet uitbreiden.
 2. Uitgebreid: SOS-hulpverlening + Bagage (tot € 3.500) + medische kosten + rechtsbijstand. Voeg optioneel de dekkingen toe: ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
 3. Compleet: SOS-hulpverlening + Bagage (tot € 5.000) + medische kosten + ongevallen + rechtsbijstand. Breid dit pakket eventueel uit met dekkingen voor wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

De budget doorlopende reisverzekering voor jongeren bestaat uit drie coole basisdekkingen: SOS-hulpverlening, Bagage en Rechtsbijstand. Zo kun je zonder zorgen op avontuur!

 1. SOS-hulpverlening (standaard) – Hiermee zijn onverwachte reis- en verblijfskosten gedekt bij een ongeval, ziekte of overlijden van jou of naaste familie. Bel gewoon de alarmcentrale en zij fixen het voor je.
 2. Bagage (standaard) – Beschermt je tegen verlies, diefstal of schade aan je spullen of bagage. Dien je claim online in, en je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie.
 3. Rechtsbijstand (standaard) – Deze dekking zorgt ervoor dat je juridische hulp krijgt in het buitenland. Binnen Europa is deze hulp volledig vergoed. Ga je buiten Europa? Dan is er een vergoeding tot maximaal € 50.000.

Extra dekkingen voor de perfecte reisverzekering

Naast de basisdekkingen zijn er ook toffe aanvullingen die je aan je verzekering kunt toevoegen, afhankelijk van jouw reisplannen. Zo ga je supergoed verzekerd op pad en geniet je zorgeloos van je vakantie:

 • Medische kosten;
 • Ongevallen;
 • Wintersport en speciale sporten;
 • Werelddekking;
 • SOS-autohulp;
 • Uitbreiding naar 180 dagen aaneengesloten verzekerd (standaard is 90 dagen).
Goedkoopste doorlopende reisverzekering jongeren
Goedkoopste doorlopende reisverzekering jongeren

Reizen, reizen en nog eens reizen!

Droom weg bij het idee van een reis naar de Thaise stranden, ziplinen in de Costa Ricaanse jungle, een Europese roadtrip of zelfs een bezoek aan de binnenlanden van Australië! 🌴🏄‍♂️ Dankzij onze op maat gemaakte doorlopende reisverzekering met 20% korting voor jongeren tot 27 jaar, reis je zonder zorgen de wereld rond!

Redenen om voor de doorlopende reisverzekering van Allianz te kiezen:

Speciaal voor jou ontworpen!
Allianz weet dat elke reis uniek is en daarom bieden we een doorlopende reisverzekering op maat voor jongeren tot 27 jaar. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt!

Flexibiliteit en betaalbaarheid
Profiteer van onze scherpe prijzen dankzij de korting die je alleen bij ons ontvangt als je de doorlopende reisverzekering op deze website afsluit en profiteer ook van de flexibele voorwaarden. Geen verborgen kosten, gewoon een betaalbare reisverzekering die bij jouw budget past.

Wereldwijde dekking 🌐
Of je nu naar Bali, Barcelona of Buenos Aires reist, Allianz staat achter je! De doorlopende reisverzekering biedt als optie wereldwijde dekking, zodat je zorgeloos van je avonturen kunt genieten.

24/7 hulp in noodsituaties 🚑
Heb je hulp nodig tijdens je reis? Maak je geen zorgen! Onze ervaren hulpverleners van de Allianz-alarmcentrale zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen, waar je ook bent.

Extra’s voor avonturiers
Of je nu wilt surfen, mountainbiken of bungeejumpen, de doorlopende reisverzekering dekt een breed scala aan avontuurlijke activiteiten als je bijzondere sporten en wintersport meeverzekerd. Durf jij het aan?

Twijfel niet langer en start vandaag nog jouw droomreis! Sluit nu de doorlopende reisverzekering af met online korting en jongerenkorting en maak onvergetelijke herinneringen zonder zorgen.

Klaar om de wereld te verkennen? Profiteer net als alle andere jongeren die jou voorgingen en nu al profiteren van deze fantastische doorlopende reisverzekering voor minder dan 2 euro per maand! Kies ook voor de goedkoopste doorlopende reisverzekering voor jongeren!

Alarmcentrale Allianz Global Assistance ondersteunt jongeren

Als jongere op vakantie in het buitenland is het fijn om te weten dat je kunt rekenen op de hulp van een alarmcentrale in noodsituaties. Vooral als je voor het eerst zonder ouders op reis gaat, kan het lastig zijn om je in bepaalde situaties te redden, bijvoorbeeld door een taalbarrière. Gelukkig biedt de alarmcentrale van Allianz Global Assistance bij de doorlopende reisverzekering voor jongeren praktische hulp. 👍

De alarmcentrale heeft artsen in dienst die medisch advies geven aan jongeren in het buitenland. 🩺 Ze houden contact met jou bij nood en zorgen dat je ouders in Nederland op de hoogte zijn. 📞 Ze geven garantie voor medische kosten bij ziekenhuizen in het buitenland en organiseren wanneer nodig repatriëring. ✈️ Ze regelen zelfs psychische hulp in het buitenland.

Snel en voordelig een doorlopende reisverzekering voor jongeren afsluiten!

Een doorlopende reisverzekering voor jongeren mag niet ontbreken als je op avontuur gaat. Bij Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, regel je dat snel én voordelig. In slechts twee stappen bereken je de premie, vul je je gegevens in en ontvang jij je doorlopende reisverzekering per e-mail. Alles goed geregeld, zodat je ontspannen aan je vakantie kunt beginnen.

Tip voor je doorlopende reisverzekering

Wij raden altijd aan om de dekking medische kosten op je doorlopende reisverzekering voor jongeren op te nemen. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland, bijvoorbeeld bij een privékliniek. Met de dekking voor medische kosten ben je wél verzekerd voor deze kosten. Ook jouw verplichte eigen risico van je zorgverzekering valt er onder, dus je spaart dan al €385,- uit bij een bezoek aan het ziekenhuis in het buitenland.

Doorlopende annuleringsverzekering voor alle avonturiers

Het is super balen als je je reis moet annuleren, bijvoorbeeld omdat je ziek bent geworden. Dan wil je geen extra financiële stress. Daarom kun je een doorlopende annuleringsverzekering aan je reisverzekering toevoegen. Zo krijg je de annuleringskosten terug als je je trip vóór vertrek moet afzeggen. Chill toch? En mocht je de reis plotseling moeten stoppen, dan krijg je de kosten voor de niet gebruikte dagen terug. De annuleringsverzekering geldt zelfs als je zelf de reis hebben samengesteld.

Terrorisme en natuurrampen standaard gedekt

Ook goed om te weten: de extra dekking voor terreuraanslagen en natuurrampen zit standaard bij de annuleringsverzekering. Zo ben je verzekerd voor het omboeken of annuleren van je trip als je niet meer naar je oorspronkelijke bestemming kunt reizen door zo’n heftige situatie. Deze dekking geldt als je reis binnen 30 dagen na een gebeurtenis plaatsvindt die binnen deze dekking valt.

Dekkingen in één oogopslag

Hieronder zie je een kort overzicht van de dekkingen waarvoor jij verzekerd bent als je kiest voor het pakket ‘Uitgebreid’. Dit is slechts een samenvatting, dus check de voorwaarden en de verzekeringskaart voor alle details. De goedkoopste doorlopende reisverzekering voor jongeren kan je nu afsluiten!

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering (Uitgebreid)

Doorlopende reisverzekering Allianz

Dekkingsoverzicht doorlopende reisverzekering Allianz (Uitgebreid)*
SOS HULPVERLENING
Opsporing en reddingsactiesKostprijs
Repatriëring Kostprijs
Extra reiskosten bij ziekte, ongeval, overlijdenKostprijs
Extra verblijfskosten bij ziekte, ongeval, overlijden€ 100,- per dag (max. 5 dagen)
Extra reiskosten bij overlijden/levensgevaar
familie
Kostprijs
Telecommunicatiekosten alarmcentrale Kostprijs
Telecommunicatiekosten overig€ 150,-
BAGAGE
Max. totaal verzekerd bedrag€ 3.500,-
Max. digitale/elektrische apparatuur € 1.750.-
Max. overige bagage€ 500,-
Max. tijdens reis aangeschafte goederen,
per item
€ 350,-
Schade aan logies/verblijf€ 500,-
Eigen risico bagage€ 50,-
MEDISCHE KOSTEN
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Tandheelkundige kosten buitenland€ 750,-
Dokters- en ziekenhuiskosten NederlandMax. € 1.000,-
Telefonische advies van Nederlandse ReisartsGratis
RECHTSBIJSTAND
Binnen EuropaKostprijs
Buiten EuropaMax. € 50.000,- met een maximum van € 5.000,- voor contractuele verschillen.
*Alle bedragen in deze dekking zijn per persoon, per reis.
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verzekeraar bepaalt of je voor vergoeding in aanmerking komt. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Vragen over de goedkoopste doorlopende reisverzekering voor jongeren (FAQ)

Misschien wil je een doorlopende reisverzekering met jongerenkorting afsluiten, maar heb je nog enkele vragen? Hieronder staan de meest gestelde vragen over de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Wat voor doorlopende reisverzekering voor jongeren heeft Allianz?

De reisverzekering bestaat uit twee vaste dekkingen: SOS-hulpverlening (inclusief Rechtsbijstand) en Bagage. Je hebt de keuze uit 3 pakketten:
Budget: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 1.500) + rechtsbijstand. Dit pakket kun je niet uitbreiden.
Uitgebreid: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 3.500) + medische kosten + rechtsbijstand. Je kunt dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
Compleet: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 5.000) + medische kosten + ongevallen + rechtsbijstand. Je kunt dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voor jongeren voordeliger dan een kortlopende?

Je kunt er van uit gaan dat voor een alleenstaande jongere de doorlopende reisverzekering voordeliger is bij tenminste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. 

Wat kost een doorlopende reisverzekering met jongerenkorting bij Allianz?

Je hebt bij ons al een doorlopende reisverzekering Europa vanaf € 1,58 per maand. Dat is inclusief 20% korting op de premie die je bij ons ontvangt als jij jonger bent dan 27 jaar. De korting kun je ook zelf berekenen en staat onderaan bij de totaalpremie. De premie is natuurlijk afhankelijk van de dekkingen die je zelf kiest, daarom kun je altijd vrijblijvend een premieberekening maken.

Wanneer gaat de dekking van de doorlopende reisverzekering in?

De dekking van de doorlopende reisverzekering gaat in zodra jij je huis verlaat voor een vakantie en eindigt bij terugkeer op je huisadres.

Waar ben ik verzekerd?

Tot Europa rekenend Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking. De Europadekking van de reisverzekering is in de volgende landen/gebieden geldig:
Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Wat is de maximale aaneengesloten reisduur?

De doorlopende reisverzekering heeft standaard een reisduur van maximaal 60 aaneengesloten dagen en dit kun je tegen een toeslag uitbreiden naar 180 aaneengesloten dagen. Ga je langer op reis? Dan is de Globetrotter Verzekering het geschiktst; hiermee kun je maximaal 24 maanden aaneengesloten op reis.

Moet ik medische kosten meeverzekeren; ik heb toch al een zorgverzekering met werelddekking?

Als je alleen een zorgverzekering hebt, is het slim om ook medische kosten te verzekeren als je naar het buitenland gaat. Zo weet je zeker dat alles gedekt is. Ga je de hele wereld over? Kies dan zeker voor de ‘medische kosten’ dekking. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle kosten in het buitenland. Bijvoorbeeld, repatriëringskosten zitten niet in je zorgverzekering. En buiten Europa kunnen medische kosten flink oplopen. Wil je niet zelf die extra kosten betalen? Zorg dan dat je de ‘medische kosten’ dekking kiest.

Wat houdt Reisarts van Allianz in?

Verzekerden met een doorlopende reisverzekering van Allianz kunnen tijdens hun reis of vakantie bellen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale, met vragen over hun gezondheid. De artsen van de alarmcentrale geven op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur, advies volgens de richtlijnen Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Kan ik ook een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Jazeker, aanvullend op de doorlopende reisverzekering kun je een annuleringsdekking afsluiten. Hiermee krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Een samengestelde reis is standaard gedekt. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto.

Wat is de opzegtermijn van de doorlopende reisverzekering?

De doorlopende verzekering is, na een jaar, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vragen over een doorlopende reisverzekering voor jongeren?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons: telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen). Wij weten alles over de goedkoopste doorlopende reisverzekering voor jongeren!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.