Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering van Allianz, met 10-20% korting?

Allianz

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering? De prijs van een doorlopende reisverzekering is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het pakket, de dekkingen die je kiest, het dekkingsgebied, je leeftijd (i.v.m. leeftijdskorting), aaneengesloten reisduur 60 of 180 dagen), kortingen die je krijgt (zoals hier 10% online korting).

Over het algemeen kan de prijs van een doorlopende reisverzekering variëren van enkele tientallen tot enkele honderden euro’s per jaar, afhankelijk van de bovengenoemde factoren.

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering van Allianz? Je hebt hier al een doorlopende reisverzekering voor € 1,58 p/m (incl. 10-20% korting)!

Op deze website kun je jaarlijks tot 20% korting krijgen op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Hier kun je snel en gemakkelijk in drie stappen een voordelige doorlopende reisverzekering afsluiten met een ruime dekking. Je kunt zelfs tot vijf minuten voor vertrek nog een verzekering afsluiten en je ontvangt de polis direct per e-mail. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, dus je kunt vertrouwen op een goede dekking. Op deze website ontvang je bovendien jongerenkorting en extra online korting, en we garanderen de laagste prijs.

Wil je weten wat een doorlopende reisverzekering kost? Maak hieronder een premieberekening:

Waarom een doorlopende reisverzekering?

Als je vaak op vakantie gaat of voor een langere periode weg bent, dan is een doorlopende reisverzekering van Allianz meestal voordeliger dan het afsluiten van meerdere keren een kortlopende reisverzekering van Allianz. Een doorlopende reisverzekering kan al voordeliger zijn als je meer dan 17 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat. Als je met een gezin op vakantie gaat, is het voordeel vaak nog groter omdat er meerdere personen verzekerd moeten worden.

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering van Allianz?

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering? Hier kun je een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten vanaf € 1,58 per maand dankzij de korting die wij geven. Met deze reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd voor al je reizen in Europa, tot maximaal 60 dagen achter elkaar. De doorlopende reisverzekering biedt standaard dekking voor SOS hulpverlening, bagage en rechtsbijstand. Er zijn drie pakketten beschikbaar (Budget, Uitgebreid en Compleet), elk met verschillende dekkingslimieten voor bagage. Je kunt ook extra dekkingen toevoegen, zoals wintersportdekking of een annuleringsverzekering.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en telt bijna 16.000 werknemers, die samen 58 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners.

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Wat vinden verzekerden belangrijk bij een doorlopende reisverzekering?

Een goede doorlopende reisverzekering essentieel is voor een ontspannen vakantie. Wat willen mensen nou eigenlijk van zo’n verzekering? Nou, ze willen allereerst een verzekering die hen beschermt tegen medische kosten, verlies van bagage, annuleringen en ander onheil. Maar ze willen ook dat de premie die ze betalen in verhouding staat tot de dekking die ze krijgen. Niemand wil te veel betalen, toch?

Flexibiliteit is ook belangrijk. Consumenten willen hun reisverzekering kunnen aanpassen aan hun specifieke reisplannen. En als er dan iets misgaat, willen ze dat ze gemakkelijk claims kunnen indienen. Niemand zit te wachten op gedoe en ingewikkelde procedures.

Betrouwbaarheid is ook een must. Men wil een verzekeraar die duidelijk communiceert, goede klantenservice biedt en die je kan vertrouwen als er echt iets aan de hand is. De voorwaarden moeten ook duidelijk en transparant zijn, zodat je weet waar je aan toe bent.

En als er kinderen meereizen, is het ook belangrijk dat zij goed verzekerd zijn. Dus, als je een doorlopende reisverzekering zoekt, kijk dan goed naar de voorwaarden en de dekking en kies een verzekering die bij jouw specifieke reisplannen en activiteiten past. Zo kan je onbezorgd genieten van je vakantie!

Wat zijn de voordelen van een Allianz doorlopende reisverzekering?

Hier zijn een aantal voordelen van een Allianz doorlopende reisverzekering:

 • Het hele jaar door verzekerd: Met een doorlopende reisverzekering van Allianz ben je het hele jaar door verzekerd voor al je reizen en vakanties.
 • Voordelig bij meerdere reizen: Ga je meerdere keren per jaar op reis? Dan ben je vaak voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering in plaats van een kortlopende verzekering.
 • Drie verschillende pakketten: Allianz biedt drie verschillende pakketten aan (Budget, Uitgebreid, Compleet), zodat je de verzekering kunt afstemmen op jouw wensen en behoeften.
 • SOS hulpverlening: Met een Allianz doorlopende reisverzekering ben je verzekerd van hulpverlening in noodgevallen, waar ter wereld je ook bent.
 • Bagagedekking: Jouw bagage is verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging tot een bepaald maximum bedrag, afhankelijk van het pakket dat je kiest.
 • Rechtsbijstand: Met de aanvullende rechtsbijstanddekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland.
 • Online declareren: Schade declareren kan gemakkelijk en snel online.
 • Korting: Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je een Allianz doorlopende reisverzekering afsluiten met online korting tot wel 20%!
 • Hoogste waardering: De doorlopende reisverzekering van Allianz krijgt de hoogste waardering van MoneyView voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom geven jullie korting op premie van een doorlopende reisverzekering?

Doordat je zelf op deze website je keuze maakt, ontvang je altijd 10% online korting! Daar kan nog een leeftijdskorting bij komen van 10% voor jongeren. Op deze website kan je dus 10 tot 20% korting op de premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance krijgen.

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is volgens onderzoek van MoneyView de beste keuze en krijgt elk jaar vijf sterren voor de hoogste waardering.

Wat is de prijs van doorlopende reisverzekering
Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering van Allianz, met 10-20% korting?

Krijg ik de korting eenmalig of ieder jaar doorlopend?

De korting die je bij ons ontvangt, krijg je ieder jaar doorlopend en ontvang je zolang je de verzekering aanhoudt. Bij Allianz geldt een minimale looptijd van één jaar, maar daarna kun je de verzekering maandelijks opzeggen. Dit betekent dat de verzekering van kracht blijft zolang je deze niet opzegt. En zolang ontvang je ook de korting.

Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering met korting? Dat is € 1,58 per maand voor het Budget pakket. Het budget pakket van Allianz is het laagst geprijsde pakket van de doorlopende reisverzekering van Allianz. Het biedt basisdekkingen voor SOS-hulpverlening, Bagage en Rechtsbijstand. Voor de bagagedekking geldt een maximale vergoeding van € 1.500,- per persoon per reis.

Kan ik ook een goedkope doorlopende reisverzekering met korting afsluiten als ik in Belgie of Duitsland woon?

Ja, als je in België of Duitsland woont, kun je een doorlopende reisverzekering bij Reisverzekeringkorting.nl afsluiten. Hoewel het een Nederlandse website is, biedt Reisverzekeringkorting.nl doorlopende reisverzekeringen aan voor klanten in België en Duitsland (mits je niet verder dan 100 km van de Nederlandse grens af woont). Neem daarvoor contact met ons op.

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering?

Met een Allianz doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd voor al je vakanties en weekendjes weg. Het aantal verzekerde personen bepaalt mede de premie van je reisverzekering. Bij een Allianz Reisverzekering betaal je voro slechts 1 kind premie, alle andere kinderen in het gezin zijn gratis meeverzekerd.

Ga je vaak op vakantie en weekendjes weg, dan ben je meestal voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. Als je met z’n tweeën 16 dagen per jaar op vakantie gaat, is doorlopend al gunstiger. Met een Allianz Doorlopende Reisverzekering ben je standaard verzekerd voor maximaal 60 aaneengesloten vakantiedagen. Ga je langer weg? Dan kun je de dekking uitbreiden tot maximaal 180 dagen. Afhankelijk van je reisbestemming kun je kiezen tussen een dekking voor Europa of de hele wereld.

Je kunt de basisdekking van de Allianz Reisverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen, zoals, wintersport en bijzondere sporten, medische kosten, reisongevallen, SOS autohulp en annulering. Controleer welke aanvullende dekkingen bij jouw reisbehoeften passen.

Nog een paar belangrijke zaken

Als je een doorlopende reisverzekering wilt afsluiten, zijn er een paar belangrijke dingen waar je op moet letten:

 • Kies de juiste dekking die past bij jouw reisplannen en behoeften. Denk aan medische kosten, annulering en bagageverlies.
 • Lees de voorwaarden van de doorlopende verzekering zorgvuldig door, zodat je weet wat wel en niet gedekt is. Denk aan activiteiten die je extra wilt meeverzekeren.
 • Controleer of er uitsluitingen zijn die van toepassing zijn op jouw reis en situatie, zoals alcohol- of drugsgebruik.
 • Bekijk goed welk maximum bedrag er vergoed wordt voor schades of kosten.
 • Bewaar de polis van je reisverzekering zorgvuldig en neem deze mee op reis. Het is belangrijk om de verzekeringsvoorwaarden/verzekeringskaart en dekkingen goed te begrijpen voordat je een reisverzekering afsluit, zodat je de juiste verzekering kiest en goed verzekerd bent tijdens jouw reis.

Je kan je doorlopende reisverzekering uitbreiden met een annuleringsverzekering

Je kan gemakkelijk de doorlopende reisverzekering van Allianz uitbreiden met een annuleringsdekking. Als je de reis moet annuleren, vergoedt de verzekering de annuleringskosten vóór de reis. Als je onverwachts de reis moet afbreken, krijg je een vergoeding voor de niet gebruikte dagen. Een ‘samengestelde’ reis is ook gedekt op de doorlopende annuleringsverzekering. De dekking ‘Terreuraanslagen & natuurrampen’ zit standaard bij de annuleringsverzekering. Als je binnen een bepaalde periode na een aanslag of ramp naar een gebied vertrekt, waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden, hoef je niet te gaan en zal Allianz de kosten van je reis vergoeden.

De annuleringsverzekering vergoedt de kosten van annulering voor vertrek als er sprake is van ernstige ziekte, ongeval of overlijden van 1e, 2e en 3e graad familie. Ook mag je de reis afbreken bij het overlijden van een vriend(in) of huisgenoot. Bij een vertraging van meer dan 8 uur krijg je ook een vergoeding.

Vragen?

Heb je vragen over het onderwerp: Wat is de prijs van een doorlopende reisverzekering? Stuur dan een e-mail: [email protected] of bel tijdens kantooruren op werkdagen): telefoon 055 540 04 09. Wij zitten voor je klaar om je te helpen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.