Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wat kost een doorlopende reisverzekering? Hier v.a. slechts € 1,58 per maand

Een doorlopende reisverzekering met Europadekking van Allianz Global Assistance kost hier slechts € 1,58 per maand (incl. jongerenkorting en online korting). 

Wat kost een doorlopende reisverzekering? Hier v.a. slechts € 1,58 per maand

Wat een doorlopende reisverzekering kost bepaal je grotendeels zelf. Het hangt vooral af van welke extra dekkingen jij kiest. Een doorlopende reisverzekering met Europadekking van Allianz Global Assistance  kost slechts € 1,58 per maand (< 27 jaar).

Ga je vaker dan een keer op vakantie of voor een langere periode? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger dan het meerdere keren afsluiten van een kortlopende reisverzekering. Meestal is een doorlopende reisverzekering al goedkoper wanneer je meer dan 17 tot 21 dagen per jaar op vakantie gaat. Voor een gezin is het voordeel al snel groter omdat er meerdere personen verzekerd moeten worden. Wat een doorlopende reisverzekering kost, hangt natuurlijk ook af van de dekkingen die je kiest?

Waarom een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten heeft een aantal voordelen:

 • Een doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger dan losse reisverzekeringen.
 • Je betaalt maar 1 keer poliskosten.
 • De verzekering is volledig op maat samen te stellen, afhankelijk van jouw reisgedrag.
 • Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je ook nog eens 10% jongerenkorting.
 • Je bent het hele jaar door verzekerd, je kunt dus nooit meer vergeten een reisverzekering af te sluiten.
 • Je kunt de doorlopende reisverzekering combineren met de doorlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.
Wat kost een doorlopende reisverzekering?
Wat kost een doorlopende reisverzekering?

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

De premie voor een doorlopende reisverzekering is aantrekkelijk. Wat een doorlopende reisverzekering kost bepaal je zelf, want de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is geheel op maat samen te stellen. Zo kan je overbodige dekkingen weglaten en betaal je minder.

Krijg ik 10% extra korting op je doorlopende reisverzekering?

Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance. Ook op de doorlopende reisverzekering ontvang je daarom ieder jaar weer 10% korting. Deze extra korting op je doorlopende reisverzekering gaat niet ten koste van de kwaliteit.

Wat kost een doorlopende reisverzekering van Allianz?

Wat kost een doorlopende reisverzekering? De premiekosten voor een doorlopende reisverzekering zijn bijzonder gunstig. Dat komt door de extra kortingen die je alleen bij Reisverzekeringkorting.nl ontvangt. Zo geven wij aan iedereen 10% korting op de standaard premies. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Je ontvangt de 10% extra korting ieder jaar

Hoe kan ik de kosten voor een doorlopende reisverzekering berekenen?

Wil je weten wat een doorlopende reisverzekering in jouw geval kost? Dat kan je zelf online berekenen. Je kan daarna zelf een doorlopende reisverzekering online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten.

Beste doorlopende reisverzekering volgens Moneyview

Elk jaar onderzoekt MoneyView de prijs en kwaliteit van reisverzekeringen. Net als eerdere jaren krijgt onze Doorlopende Reisverzekering met vijf sterren de hoogste waardering. In totaal onderzocht MoneyView 38 verzekeraars. Een goede doorlopende reisverzekering hoeft niet veel te kosten.

Kan ik partner en/of kinderen meeverzekeren?

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering, dat scheel weer in de kosten.

Wat is het maximum aantal vakantiedagen?

Iedere doorlopende reisverzekering kent een maximaal aantal vakantiedagen per jaar. Ook de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Standaard ben je voor maximaal 60 dagen verzekerd. Dit kan je tegen geringe kosten uitbreiden naar 180 dagen.

Wat is de basisdekking van de doorlopende reisverzekering?

De reisverzekering bestaat uit twee vaste dekkingen: SOS-hulpverlening (inclusief Rechtsbijstand) en Bagage. Je hebt de keuze uit 3 pakketten:

 • Budget: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 1.500) + rechtsbijstand. Dit pakket kan je niet uitbreiden.
 • Uitgebreid: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 3.500) + medische kosten + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
 • Compleet: SOS-hulpverlening + Bagage (€ 5.000) + medische kosten + ongevallen + rechtsbijstand. Je kan dan optioneel nog kiezen voor de dekkingen: wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

Wat zijn de uitbreidingen op je doorlopende reisverzekering?

Naast de keuze van de basisdekking kan je de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ook nog uitbreiden met extra dekkingen:

 • Medische kosten: Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.
 • Ongevallen: Deze dekking geeft een uitkering bij een ongeval. Bij overlijden maximaal € 25.000 en bij blijvende invaliditeit maximaal € 75.000
 • Werelddekking: Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.
 • Wintersport en bijzondere sporten: Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.
 • SOS Autohulp: De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.
 • Uitbreiding naar 180 dagen: Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ’taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter Reisverzekering af.
 • Annuleringsverzekering (met dekking samengestelde reis): De doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid uw reis voort te zetten.

Wat zijn de voordelen van de doorlopende reisverzekering?

 • Lage kosten en toch goed verzekerd.
 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Schade online melden; binnen vijf werkdagen afgehandeld.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Wil je ook besparen op de poliskosten?

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Weten hoeveel korting je van ons ontvangt?

Wil je weten hoeveel korting jij krijgt op de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance en wat de verzekering kost? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Hulp nodig?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen over wat kost een doorlopende reisverzekering? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een email naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.