Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz

Zoek jij de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz? Die hebben wij voor je dankzij de 10-20% korting die je alleen hier krijgt. Als je op reis gaat naar het buitenland, is het prettig dat je verzekerd bent tegen onvoorziene kosten. Daarvoor sluit je een reisverzekering af. En natuurlijk een goede reisverzekering die ook betaalbaar is. Dat hoeft niet direct de goedkoopste reisverzekering te zijn, maar zeker ook niet de duurste.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz

Ga je vaker per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reisverzekering een voordelige keuze. In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Volgens de Consumentenbond is deze doorlopende reisverzekering zelfs de ‘Beste Koop’.

Bespaar op de premie

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit verschillende rubrieken. Je kunt zelf kiezen voor welke rubrieken je verzekerd wilt zijn. Hiermee voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie. Eigenlijk kun je zelf bepalen hoe duur of hoe goedkoop je de reisverzekering maakt. Allianz Global Assistance heeft drie verschillende varianten. De Budget variant is de goedkoopste doorlopende reisverzekering in het assortiment.

Kies de juiste rubriek

De rubriek S.O.S. hulpverlening, rechtsbijstand en bagage is standaard opgenomen op een doorlopende reisverzekering.

De rubriek ongevallen zorgt voor een uitkering bij overlijden en invaliditeit, de meeste reizigers vinden dat niet belangrijk of hebben al een andere verzekering die dit dekt. Door deze rubriek niet te kiezen maak je de doorlopende reisverzekering weer goedkoper.

De rubriek reisbagage kan belangrijk zijn als je veel dure spullen meeneemt op vakantie. Beter is het om je dure spullen thuis te laten. Het scheelt je ook nog eens flink in de premie voor je reisverzekering.

Medische kosten zijn meestal al door je zorgverzekeraar gedekt. Iedereen heeft een basiszorgverzekering. Soms kan het toch wel belangrijk zijn om de rubriek medische kosten wel mee te verzekeren. Bijvoorbeeld omdat je een hoog eigen risico hebt op je zorgverzekering. Of omdat je gaat wintersporten. Het vervoer van de piste naar het ziekenhuis valt onder de dekking medische kosten. Wij adviseren de reiziger om voor de zekerheid, juist wél altijd medische kosten mee te verzekeren. De premie van de budget variant is voor iedereen betaalbaar.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz
Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz

Goedkoopste doorlopende reisverzekering Allianz

Waaruit bestaat deze doorlopende reisverzekering en waarom is deze zo goedkoop? Dat is wellicht jouw vraag. In de onderstaande tabel staan de rubrieken waar je uit kunt kiezen:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Zoals je ziet in de bovenstaande tabel, bepaal je zelf de hoogte van de premie door rubrieken te kiezen of weg te laten. Wil je de goedkoopste doorlopende reisverzekering laat dan zoveel mogelijk rubrieken weg.

Jongerenkorting op je doorlopende reisverzekering

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan ontvang je ook nog eens jongerenkorting! Allianz is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering nemen. Jongeren tot 27 jaar krijgen nog eens extra 10% korting op de toch al voordelige doorlopende reisverzekering.

Goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz: 10% extra korting

Reisverzekerinkorting.nl geeft 10% extra korting aan iedereen die zelf op deze website een reisverzekering afsluit. Ongeacht je leeftijd. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Ben je jonger dan 27 jaar, dan profiteer je zelfs van een dubbele korting. Goedkoper kunnen we het echt niet voor je maken.

Wacht niet langer en bereken zelf de premie. Dan zie je direct hoe voordelig onze reisverzekeringen zijn. Sluit online de doorlopende reisverzekering af en ontvang de polis direct per email.

Een prettige gedachte: goedkoop en toch goed verzekerd bij Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld!

Bereken hier de premie van een doorlopende reisverzekering.

Vragen over reisverzekeringen?

Heb je een vraag over de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz? Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting: 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.