Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Jongeren blijven vakanties boeken, zelfs bij crisis

Jongeren blijven vakanties boeken, zelfs bij crisis

Van crisis gedrag is bij jongerenvakanties is geen sprake, uit een onderzoek van een jongerenreisorganisatie blijkt dat er een groot verschil in boekingsgedrag bestaat in tijden van crisis tussen jongeren en volwassen.

Jongeren blijven reis boeken

Jongeren blijven gewoon de zomervakantie boeken, ondanks de economische crisis. In de jongeren vakantie markt lijkt de crisis dan ook ver weg en totaal niet voelbaar. Cijfers laten zien dat de jongeren vakantiemarkt er goed voor staat en er geen sprake is van een krimp in deze markt.

Uit een recente enquête onder jongeren tussen 16 en 23 jaar, blijkt dat ruim 85% van de jongeren in de zomer van 2013 zelfstandig op (feest) vakantie gaan. Ruim 73% van de jongeren geeft aan wel beter na te denken bij het uitgeven van geld. Onder de ondervraagden geeft 57% aan te kiezen voor een vakantie met de laagste prijs. Ruim 32% geeft aan te kiezen voor de juiste prijs- kwaliteit verhouding. Een kleine 10% van de ondervraagden geeft aan niet op de prijs van de zomervakantie te letten.

Jongerenkorting bij Allianz

Ben je op zoek naar een goede en goedkope doorlopende reisverzekering? En ben je jonger dan 27 jaar? Dan hebben wij goed nieuws voor jou.

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij Allianz Global Assistance een jongerenkorting die kan oplopen tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Doorlopende reisverzekering van Allianz voor maar € 12,24 p/j

Je hebt al een doorlopende reisverzekering met dekking voor S.O.S. kosten voor € 12,24 per jaar. S.O.S. kosten geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Wel goed verzekert maar niet teveel betalen? Dat kan!

Een doorlopende reisverzekering is voor jongeren erg handig. Je bent altijd verzekerd tijdens je reis of vakantie. Dat is vooral gemakkelijk wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat. De doorlopende reisverzekering is ook voordelige als je meer dan 18 dagen per jaar op vakantie gaat.

Jongerenkorting voor iedereen onder de 27 jaar

Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar die korting geeft aan jongeren die een doorlopende reisverzekering afsluiten. Jongeren tot 27 jaar krijgen 10 tot 10% korting afhankelijk van welke doorlopende reisverzekering je kiest.

Reisverzekeringkorting.nl: ook nog 10% extra internetkorting

Ben je gek op korting? Dan zit je hier goed. Reisverzekeringkorting.nl geeft ook nog eens 10% extra korting als je op deze website een reisverzekering afsluit. Hierdoor heb je absoluut de goedkoopste doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Allianz reisverzekering online afsluiten

Kies de ideale reisverzekering voor jouw vakantie en sluit hem hier direct online af. Hieronder vind je een overzicht van de reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering afsluiten doe je gemakkelijk en snel in drie stappen, maar je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend de premie berekenen. Voordat je een reisverzekering afsluit is het raadzaam om goed naar je reissituatie te kijken, zodat je goed verzekerd bent, maar niet te veel betaald. Je kunt bij ons online de volgende reisverzekeringen afsluiten:

Of als je vaker op vakantie gaat

Allianz Group

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 28 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld.

Vragen over Allianz reisverzekeringen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn (alleen op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.