Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Ontvang 10% korting op de Au Pair Insurance!

Ontvang op deze website van Reisverzkeringkorting.nl maar liefst 10% premiekorting op de Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance.

Ben jij op zoek naar een voordelige verzekering met een ruime dekking voor je Au Pair? De Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage en medische kosten.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Au Pair Insurance. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Au Pair Insurance ontvang je direct per e-mail! Je kan een de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Engelstalige informatie:

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Au Pair verzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen)

Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance, nu 10% korting op de premie!

Naast je gezin heb je een druk sociaal leven en een carrière die veel van je vraagt. Eigenlijk kom je telkens tijd tekort. Een buitenlandse Au Pair kan in die situatie uitkomst bieden.

Bovendien is een Au Pair goed voor de ontwikkeling van je kinderen; ze maken kennis met een andere cultuur. Een Au Pair neemt een stukje zorg voor je dierbaarste bezit uit handen, daarom zorg je natuurlijk ook goed voor haar. Met  de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance bied je haar de ideale verzekering voor haar verblijf in Nederland.

“Ga je zelf als Au Pair in het buitenland werken? Neem dan de Globetrotter Reisverzekering”

Au Pair Insurance – Perfecte reisverzekering voor Au Pairs in Nederland

De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance kan voor maximaal 18 maanden worden afgesloten voor Au Pairs tot en met 30 jaar. Als gastgezin zorg je er met deze verzekering voor dat je Au Pair gedurende haar verblijf in Nederland perfect is verzekerd. En dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!

Belangrijke zaken als S.O.S.-kosten (repatriëring), ongevallen, bagage, medische kosten, aansprakelijkheid, wintersport en duiken zijn standaard verzekerd bij de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance. De dekking kan tegen 10% premietoeslag worden aangevuld met bijzondere sporten.

Let op: Als een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt, moet zij volgens de Sociale Verzekeringsbank (SVB) beschikken over een Nederlandse basis zorgverzekering. Bij de Sociale Verzekeringsbank kun je navragen of een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt.

Ook vakanties en tussentijds bezoek naar land van herkomst verzekerd

Ga je als gastgezin op vakantie en neem je je Au Pair mee? Dat is met de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance geen probleem. De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance biedt ook dekking als je Au Pair met je meereist op vakantie. Uiteraard is je Au Pair ook verzekerd als zij zelf op vakantie gaat binnen het dekkingsgebied (Europa/Wereld). Bij tussentijdse bezoeken naar het land van herkomst zijn de medische kosten gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd.

Extra Service: de Reisarts van Allianz Global Assistance

Een vreemd land en een vreemde taal. Gelukkig kunnen Au Pairs die ziek zijn of een medische vraag hebben contact opnemen met de Reisarts van Allianz Global Assistance. De Reisarts kan in 6 verschillende talen alle medische vragen beantwoorden. Grote kans dat de Au Pair in haar eigen taal wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

Au pair insurance

Au Pair Insurance een speciale verzekering voor Au pairs en gastgezinnen

Nu 10% korting op je Au Pair Insurence bij Reisverzekeringkorting.nl. De beste verzekering voor je Au Pair!

Steeds meer mensen kiezen er voor een Au Pair in huis te nemen. Als gastgezin moet je dan wel het nodige regelen. Een voorbeeld daarvan is een goede verzekering voor je Au Pair. Je bent namelijk verantwoordelijk voor haar en dus ook voor de mogelijke kosten. Een voorbeeld daarvan zijn ziektekosten en een eventuele terugkeer naar het land van herkomst (repatriëring). Allianz Global Assistance heeft een speciale verzekering voor Au Pairs, namelijk de Au Pair Insurance. Deze verzekering is speciaal gemaakt voor deze doelgroep en geeft een complete dekking tegen een gunstige premie.

Premie en voorwaarden Au Pair Insurance

De premie voor een Au Pair Insureance is bijzonder gunstig. Je hebt al een Au Pair Insureance vanaf € 33,00 per maand (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Bekijk onze online folder, of maak vrijblijvend een premieberekening.

De voordelen van een Au Pair Insurance:

 • geen (financieel) risico voor het gastgezin
 • speciaal ontworpen voor Au Pairs
 • ruime dekking
 • lage premie

S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage, medische kosten, aansprakelijkheid, wintersport en duiken zijn standaard verzekerd bij de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance. De dekking kan tegen 10% premietoeslag worden aangevuld met bijzondere sporten.

De Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance: ruime dekking en een aantrekkelijk premie!

Omdat je als gastgezin geen enkel financieel risico wilt lopen heeft de Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance een zeer ruime dekking. De verzekering dekt onder andere:

 • de medische kosten van een Au Pair
 • repatriëring
 • de bagage
 • reisongevallen
 • aansprakelijkheid
 • hulp van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale
 • vakantiedekking
 • medische kosten bij familiebezoek

Au Pair Insurance: prima voorwaarden

Deze verzekering kan je voor maximaal 18 maanden afsluiten. De leeftijd van een Au Pair moet 30 jaar of jonger zijn. Komt je Au Pair uit Europa, dan kies je voor Europadekking. Komt je Au Pair van buiten Europa of gaat je Au Pair buiten Europa reizen, dan kies je voor de Werelddekking. Denk er aan dat deze verzekering dient te worden aangevraagd voordat je Au Pair naar Nederland komt. Wil je tussentijds de verzekering verlengen omdat de Au Pair wat langer blijft? Dat kan, tot maximaal 18 maanden.

Medische kosten en repatriëring volledig gedekt!

Moet je Au Pair naar een huisarts of naar het ziekenhuis voor een behandeling? De kosten worden gewoon volledig vergoed. Ook de extra terugreiskosten naar Nederland of het land van domilicie worden volledig vergoed. Mocht je Au Pair komen te overlijden dan zijn alle vervoerskosten voor het stoffelijk overschot gedekt.

De bagage van je Au Pair is ook verzekerd

Je Au Pair reist natuurlijk met bagage. Deze is voor behoorlijk bedrag verzekerd. Ook als een koffer niet aankomt mag je Au Pair vervangende kleding kopen. Daarnaast zijn foto-, film-, video/dvd- en computerapparatuur maar ook kostbaarheden, contactlenzen/brillen, telecommunicatieapparatuur en reisdocumenten zijn ook verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging.

Reisongevallen: uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit

Stel dat je Au Pair bij een ernstig ongeval betrokken raakt, dan geeft deze verzekering een flinke vergoeding bij overlijden of blijvende invaliditeit. Kijk voor de exacte hoogte van de vergoedingen in de dekkingsvoorwaarden van de verzekering.

Extra aanvullende Aansprakelijkheidsverzekering

Als aanvulling c.q. excedent op bestaande voorzieningen biedt de Au Pair Insurance van Mondial Assistance een extra aanvullende dekking voor aansprakelijkheid.

S.O.S.-kosten en hulpverlening 24 uur per dag 7 dagen per week

Stel dat er iets ernstigs gebeurt met je Au Pair gedurende haar verblijf in Nederland? Het is dan prettig te weten dat de Allianz Global Assistance Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor je Au Pair klaar staat. En niet alleen in geval van acute problemen. Ook voor bijvoorbeeld een medische vraag, kan zij altijd contact opnemen met de een arts van Mondial Assistance. De Reisarts van Allianz Global Assistance kan in zes verschillende talen alle medische vragen beantwoorden. Grote kans dat de Au Pair in haar eigen taal wordt geholpen. En dat is voor jou ook een prettige gedachte. Mocht er sprake zijn van extra reis- en verblijfkosten ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden? Dan zorgt de Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance voor een volledige vergoeding van deze kosten. Dat geldt ook voor extra terugreiskosten naar Nederland of land van domilicie en de kosten van repatriëring per ambulancevliegtuig.

Op vakantie en Au Pair mee? Geen probleem

Ga je met het gezin op vakantie en neem je de Au Pair mee? Geen probleem met de Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance. Want de Au Pair Insurance biedt ook dekking als je Au Pair met je meereist op vakantie. Uiteraard is je Au Pair zelf ook verzekerd als zij zelf op vakantie gaat. Gaat je Au Pair tussentijds terug naar eigen land om bijvoorbeeld haar familie te bezoeken, dan zijn de medische kosten in het land van herkomst gedurende maximaal 21 (aaneengesloten dagen) gedekt.

Allianz Global Assistance: de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld

Allianz Global Assistance opereert wereldwijd, 24 uur per dag en zeven dagen per week. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan drieënhalf miljoen Nederlanders. Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Group. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 9.300 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 34 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep.

Ook op een Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over reisverzekeringen?
Stuur een e-mail of bel reisverzekeringkorting.nl of bel met telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.