Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Vakantie? Sluit een reisverzekering af!

Vakantie? Sluit een reisverzekering af!

Heb je vakantieplannen? Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten. Tijdens een vakantie kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Je bagage raakt zoek, je glijd uit bij het zwembad en breekt je pols, je iPhone wordt gestolen of je loopt een voedselvergiftiging op.

In al deze gevallen is het prettig dat je contact op kunt nemen met de alarmcentrale. Zij helpen je 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Online je reisverzekering afsluiten

Het is mogelijk om enkele minuten voor vertrek nog een reisverzekering af te sluiten. Vergeet dan niet de polis uit te printen, want dat is handig wanneer je een beroep wilt doen op de reisverzekering.

Waarom is een reisverzekering belangrijk?

Je basiszorgverzekering vergoed niet alle medische kosten in het buitenland. Een basiszorgverzekering dekt alleen de prijs die in Nederland voor eenzelfde ingreep betaald wordt. Met een Allianz Global Assistance reisverzekering kun je deze aanvullende medische kosten meeverzekeren, zodat je hier toch voor verzekerd bent.

Extra reis- en verblijfskosten

Voor onvoorziene extra reis- en verblijfskosten biedt een reisverzekering uitkomst. Wanneer je door een verzekerde gebeurtenis langer op de plaats van bestemming moet blijven, vergoed Allianz Global Assistance de extra reis- en verblijfskosten.

Dekking van een reisverzekering

De dekking van een kortlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance bestaat onder andere uit:

  • S.O.S.-kosten.
  • Reisongevallen.
  • Medische kosten.
  • Diefstal, beschadiging of vermissing van reisbagage.

Houd er echter wel rekening mee dat je doorgaans kunt kiezen uit een Europa- of Werelddekking en controleer of jouw vakantiebestemming onder de betreffende dekking valt. Landen rondom de Middellandse Zee vallen bij Allianz Global Assistance onder de Europadekking.

Gevaarlijke sporten apart meeverzekeren

Bij Allianz Global Assistance kan je een aanvullende dekking voor gevaarlijke sporten afsluiten. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen en zweefvliegen.

Alarmcentrale: dag en nacht bereikbaar

Mochten er problemen zijn in het buitenland, dan kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance. De hulpverleners staan je in je eigen taal te woord. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar ziekenhuis in de buurt van je vakantiebestemming. Door de jarenlange ervaring van de hulpverleners weten ze precies hoe ze jou het beste op weg kunnen helpen in jouw vakantieland.

Wat kost een reisverzekering?

Je hebt al een kortlopende reisverzekering voor € 1,26 per dag. Dit bedrag is inclusief de 10% extra korting die je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl. Je bent dan in geheel Europa verzekerd inclusief de landen om de Middellandse zee.

Hoe sluit ik een reisverzekering af?

Je kunt zelf gemakkelijk een reisverzekering online afsluiten. Maak eerst een premieberekening en besluit dan of je de reisverzekering af wilt sluiten. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. Bereken nu je voordeel:

Of als je vaker op vakantie gaat

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.