Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Gratis korting op je reisverzekering!

Gratis korting!
Gratis korting!

Gratis korting op je (doorlopende) reisverzekering? Wie wil dat niet? Alleen op deze website ontvang je 10 tot 20% korting op verschillende reisverzekeringen die je zelf kan afsluiten. En voor deze gratis korting geldt: zonder de beruchte addertjes onder het gras. 

Op een doorlopende reisverzekering krijg je de gratis korting zelfs ieder jaar en niet eenmalig zoals bij sommige aanbieders, die je een slechts een eenmalige ‘worst’ voorhouden.

Waarom geven wij gratis korting op reisverzekeringen?

Wellicht ben je wat wantrouwend en denk je waarom geven jullie gratis korting op reisverzekeringen? Dat is vrij eenvoudig. Op deze website sluit je zelf een reisverzekering af. Voor deze zelfwerkzaamheid hoort een beloning en dat is een extra korting op de verzekeringspremie.

Je kan op deze website online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je 10% extra korting op de normale premies! Ook op de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting!

De gratis korting* die wij geven staat onderaan bij de premieberekening, dus je kan altijd zelf controleren of onze belofte ook klopt.

Hoe is de gratis korting opgebouwd?

De gratis korting die kan oplopen tot 20% bestaat uit twee delen. Allereerst geven wij je 10% internetkorting op alle reisverzekeringen op onze website die je zelf kan afsluiten. Ben je jonger dan 27 jaar dan kom je ook in aanmerking voor jongerenkorting. Die jongerenkorting verdwijnt wel als je ouder bent geworden dan 27 jaar, maar de 10% extra internetkorting blijf je altijd ontvangen.

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 10% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Ook als je niet meer thuis woont, maar vanwege je studie op kamers woont. Sluit je de Uitgebreid of Compleet variant af? Dan ontvang je 10% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

Bij de Globetrotter Verzekering ontvangt iedere verzekerde onder 27 jaar 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen.

Wat zijn de reisverzekering premies met kortingen?

Om je een indicatie te geven van de premies inclusief de gratis korting die wij geven bij Reisverzekeringkorting.nl, hieronder de vanaf premies:

Laagste prijs garantie!

Wij garanderen dat je via deze website de laagste prijs betaalt voor je Allianz Global Assistance reisverzekering.

Elders goedkoper?

Dat kan bijna niet! Mocht het toch voorkomen dat elders dezelfde verzekering goedkoper blijkt te zijn, dan betalen wij je het prijsverschil plus € 25,- retour!

Geen beperkingen qua dekking!

De gratis 10% korting gaat niet ten koste van de dekking en/of de door Allianz Global Assistance gehanteerde voorwaarden.

*De korting wordt berekend over de Allianz Global Assistance basispremie. Er wordt geen korting gegeven over de assurantiebelasting en/of eventuele toeslagen.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »