Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tijdelijke reisverzekering: 10% premiekorting – Allianz Global Assistance

Tijdelijke-reisverzekering
Tijdelijke reisverzekering – 10% KORTING – Allianz Global Assistance

Wil jij ook 10% korting op de tijdelijke reisverzekering Allianz Global Assistance? Deze kortlopende verzekering heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten.

Een tijdelijke reisverzekering is een verzekering die je voor een bepaalde periode afsluit. De verzekering wordt altijd afgesloten voor de duur van één vakantie. De dekking vangt aan op de ingangsdatum van de verzekering, maar niet eerder dan dat met de reis is aangevangen. De dekking eindigt op de overeengekomen einddatum of bij eerdere thuiskomst.

Waarom een tijdelijke reisverzekering?

Het belang van een reisverzekering wordt nog wel eens onderschat. Maar zonder reisverzekering kun je op vakantie onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Dat is niet nodig. Zeker niet als je bedenkt dat je hier al een tijdelijke reisverzekering kunt afsluiten voor slechts € 1,26 per dag (inclusief 10% extra korting wanneer je de verzekering via deze website afsluit). Wat je precies betaalt aan premie voor de kortlopende reisverzekering is afhankelijk van de dekkingen die je kiest, de verzekerde gebieden en het aantal personen dat je wilt verzekeren.

Ontvang 10% extra online korting

Wanneer je hier online een tijdelijke reisverzekering afsluit, ontvang je maar liefst 10% korting op de premie. Dat is mooi meegenomen! Je hebt al een korte reisverzekering vanaf slechts € 1,26 per dag (SOS Hulpverlening). Je kunt de reisverzekering uitbreiden met de rubrieken die jij belangrijk vindt.

Sluit nu een reisverzekering af

Maak eerst een premieberekening en besluit dan of je de reisverzekering af wilt sluiten. Je ontvangt direct de polis en voorwaarden per e-mail. Bereken nu je voordeel:

Tijdelijke reisverzekering toegelicht

Ga je af en toe op vakantie? Een of twee keer per jaar een korte tijd? Dan is de Kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance de beste keuze. Met deze aflopende reisverzekering ben je standaard verzekerd in Europa (EU).  De basisdekking van een kortlopende reisverzekering bestaat onder andere uit:

 • Reisbagage: verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal maximaal € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.
 • Professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage.
 • Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Geen onvoorziene kosten

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Kies je voor het meeverzekeren van medische kosten? Dan worden met deze tijdelijke reisverzekering al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Het gezin mag mee

Stel: je krijgt een ongeluk. Je moet naar Nederland, zo snel mogelijk. De zorgverzekering dekt dan niet altijd de kosten van terugkeer naar Nederland en meestal niet die van meereizende gezinsleden. Met de tijdelijke reisverzekering van Allianz Global Assistance hoef je niet alleen terug te keren. Gelukkig maar. Je partner en kinderen kunnen dan gewoon met je mee. Kosteloos, daar zorgt Allianz Global Assistance voor.

Annuleren meeverzekeren

Je reis moeten annuleren, dat is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit je de tijdelijke annuleringsverzekering af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Annuleringskosten worden vergoed bij o.a.:

 • ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf of je medereiziger(s);
 • overlijden, levensgevaarlijk(e) ziekte of ongeval van directe familie (1e of 2e graad);
 • dringende zorgbehoefte van directe familieleden (1e graad);
 • zwangerschap;
 • echtscheiding.

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat of een zakentrip maakt: Allianz Global Assistance biedt een geschikte tijdelijke reis- en annuleringsverzekering.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn (op werkdagen tijdens kantooruren): telefoon 055 540 04 09.

Categoriën: Reisverzekering

Tags: ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.