Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tijdelijke reisverzekering: nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige tijdelijke reisverzekering met een ruime dekking? De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Nu al voor € 1,26 per dag, je bent dan in heel Europa goed verzekerd.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een tijdelijke eenmalige reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Kortlopende Reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende kortlopende reisverzekering!

Vragen over reisverzekeringen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Ontvang 10% korting op de tijdelijke reisverzekering van Allianz Global Assistance. Direct online geregeld.

Ontvang ook 10% korting op de tijdelijke reisverzekering Allianz Global Assistance. Deze kortlopende verzekering heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. 

Tijdelijk en eenmalige reisverzekering

Een tijdelijke reisverzekering is een verzekering die je voor een bepaalde periode afsluit. De verzekering wordt altijd afgesloten voor de duur van één vakantie. De dekking vangt aan op de ingangsdatum van de verzekering, maar niet eerder dan dat met de reis is aangevangen. De dekking eindigt op de overeengekomen einddatum of bij eerdere thuiskomst.

De basisdekking van de tijdelijke reisverzekering bestaat uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Ontvang nu 10% extra korting

Je ontvangt bij Reisverzekeringkorting.nl maar liefst 10% extra online korting op de premie van de tijdelijke reisverzekering. Dat is mooi meegenomen! Je kunt deze eenmalige reisverzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Premie Tijdelijke Reisverzekering

De premie voor een tijdelijke reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 1,26 per dag (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 1,26
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,23
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Automobilistenhulpverlening€ 12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,07
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,04% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,66
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,04% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

De voordelen van de tijdelijke reisverzekering

 • Gunstige premie en binnen een paar minuten online afgesloten. Je ontvangt direct de polis per e-mail.
 • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Bij Allianz Global Assistance: kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd op je reisverzekering.

Kinderen die op de ingangsdatum van de tijdelijke Reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Allianz Global Assistance alamcentrale voor snelle hulp

Je wilt graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in dertig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je in het Nederlands word geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten, aanvullend op je zorgverzekering.

Als je zonder een kortlopende reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten in het buitenland kunnen al snel hoog oplopen. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar maximaal de kosten die ook in Nederland gangbaar zijn. Hogere kosten komen dan voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten.

Optioneel meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Bij de Kortlopende Reisverzekering is het als optie mogelijk om wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn bijvoorbeeld: bergbeklimmen, abseilen, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen.
Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, bobslederijden, ijshockey, skispringen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. Kortom: voor een echt volledige Kortlopende Reisverzekering kan je bij Allianz Global Assistance terecht.

Ook op de tijdelijke kortlopende reisverzekeringen van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting!

Vaker op reis: doorlopende reisverzekering

Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je wellicht voordeliger uit met een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance. In 2011 en 2012 uitgekozen als Beste koop door de consumentenbond. Het omslagpunt van een Kortlopende Reisverzekering naar een Doorlopende Reisverzekering ligt al bij 14 dagen per jaar voor gezinnen met kinderen.

Vragen?

Stuur een e-mail [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn:
Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Tijdelijke reisverzekering

Een tijdelijke reisverzekering is een andere naam voor een kortlopende reisverzekering en geschikt voor korte vakanties of als je niet zo vaak op reis gaat.

Wat is een tijdelijke reisverzekering?

Een tijdelijke reisverzekering is een verzekering die tijdens je reis of vakantie een aantal garanties biedt bij onvoorziene omstandigheden en problemen. Deze eenmalige reisverzekering geeft in hoofdlijnen dekking voor drie belangrijke onderdelen:

 • Financiële vergoeding bij onder andere verlies of diefstal van bagage, noodzakelijk langer verblijf of versnelde terugkeer naar huis.
 • Verzekering van medische kosten en hulpverlening bij o.a. ziekte, ongeval en natuurrampen.
 • 24-uurs hulpverlening van een Alarmcentrale.

Wat kost een tijdelijke reisverzekering?

Dat hangt af van het aantal personen, de duur van de reis of de bestemming en eventuele uitbreidingen. Bij Reisverzekeringkorting ontvang je 10% extra korting op je reisverzekering. Je sluit hier al een Allianz Global Assistance tijdelijke reisverzekering af vanaf slechts € 1,26 per dag.

Een eenmalige reisverzekering afsluiten

Op deze website kun je zelf de premie berekenen en direct een tijdelijke reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Eerst bereken je de premie. Dan vul je jouw persoonsgegevens in. Als laatste stap, betaal je de eenmalige reisverzekering. De polis van de tijdelijke reisverzekering ontvang je direct in je mailbox! Je kunt een reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

In welke situaties kan een tijdelijke reisverzekering van pas komen?

Er zijn een aantal redenen waarom het verstandig is een tijdelijke reisverzekering af te sluiten. De belangrijkste zijn onbezorgd op vakantie, hulpverlening bij onverwachte gebeurtenissen en het voorkomen van hoge kosten. Een aantal praktijkvoorbeelden:

 • Je moet je reis afbreken in verband met ziekte.
 • Een familielid heeft een ernstig ongeluk gehad en je moet direct terug naar Nederland.
 • Je vlucht is vertraagd door noodweer en je moet in een hotel overnachten.
 • Je bagage is zoekgeraakt op het vliegveld.
 • Je hebt medische hulp nodig in het buitenland.
 • Je bent betrokken bij een auto-ongeluk in het buitenland en je hebt juridische bijstand nodig.
 • Je kunt niet naar huis vanwege stakingen op je vakantiebestemming.

Basisdekking kortlopende reisverzekering

Een tijdelijke reisverzekering afsluiten met uitsluitend basisdekking kan natuurlijk. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid een aantal aanvullende dekkingen mee te verzekeren zoals:

 • Reisongevallen
 • Reisrechtsbijstand
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten

Een tijdelijke reisverzekering met Europa of werelddekking

Bij het afsluiten van een tijdelijke reisverzekering bij Allianz Global Assistance heb je de keuze uit Europadekking of werelddekking. Met de Europadekking ben je verzekerd in alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Voor alle overige landen kies je werelddekking.

Waar op letten bij het afsluiten van een tijdelijke reisverzekering?

Een tijdelijke reisverzekering dien je af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Denk daarbij aan je gezinssamenstelling. Neem je veel of kostbare bagage mee? Kijk dan naar de hoogte van de vergoedingen bij diefstal of verlies. Ga je sporten op vakantie en neem je een sportuitrusting mee? Dan is het raadzaam om dat apart bij te verzekeren.

Verschil tijdelijke reisverzekering en doorlopende reisverzekering

Het verschil tussen een tijdelijke- en een doorlopende reisverzekering zit vooral in de tijdsduur van de verzekering. Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor de duur van je vakantie, terwijl je met een doorlopende reisverzekering het hele jaar door verzekerd bent. Een doorlopende reisverzekering verlengt jaarlijks, terwijl een kortlopende reisverzekering voor elke vakantie opnieuw moet worden afgesloten. Met een doorlopende reisverzekering ben je daarom standaard verzekerd voor weekendjes en korte reisjes.

Ga je meerdere keren per jaar op vakantie? Dan kan het voordeliger zijn een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Meestal is een doorlopende reisverzekering al goedkoper wanneer je meer dan 17 tot 21 dagen per jaar of met een gezin op vakantie gaat.

Waarom een tijdelijke reisverzekering bij Allianz Global Assistance

Sluit je tijdelijke reisverzekering af bij Allianz Global Assistance en geniet direct van de volgende voordelen:

 • Uitstekende polisvoorwaarden en ruime dekking.
 • De grootste reisverzekeraar ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
 • Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
 • Eigen alarmcentrales in 28 landen en 9.300 medewerkers wereldwijd.
 • Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
 • Hulp en advies van een Reisarts.
 • Een gratis handige Help Me App voor smartphones.

Wil je meer informatie over tijdelijke reisverzekeringen of deze afsluiten? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.