Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Snel een voordelige reisverzekering nodig? Hier in 5 minuten geregeld!

Snel een voordelige reisverzekering nodig? Hier in 5 minuten geregeld!
Snel een voordelige reisverzekering

Je gaat op vakantie, druk, druk druk. Bijna een reisverzekering vergeten, maar je vertrekt al over een uur. Geen probleem. Sluit hier een voordelige kortlopende reisverzekering inclusief bagagedekking af van Allianz Global Assistance met 10% procent korting op de premie. Je ontvangt direct de polis per e-mail. Betalen kan met een machtiging of met iDEAL. Jouw reisverzekering snel en goed geregeld.

De voordelige kortlopende reis- en annulkeringsverzekering zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn gebleven. Je krijgt hulp van de alarmcentrale bij een ongeluk, ernstige ziekte of overlijden van een verzekerde. Zij regelen en vergoeden vervoer naar huis of extra verblijfskosten voor jou, je gezin en/of 1 reisgenoot. Daarnaast ben je verzekerd voor de aanvullende dekkingen die je hebt gekozen.

Ontvang 10% extra korting op de premie

Je ontvangt alleen hier maar liefst 10% extra online korting op de premie van de kortlopende reisverzekering. Dat is mooi meegenomen! Je kunt deze eenmalige reisverzekering eenvoudig uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Wat houdt de verzekering in?

 • professionele hulp bij ziekte en ongeval of andere problemen in het buitenland;
 • uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je basis zorgverzekering (verplicht eigen risico wordt ook vergoedt;
 • snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage;
 • kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd:
 • huisdieren gratis meeverzekerd.

Waarom Allianz Global Assistance?

 • grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld;
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar;
 • eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd;
 • meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening;
 • professionele hulp in het Nederlands;
 • het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse;

Voor welke risico’s ben ik verzekerd?

De basisdekking bestaat uit de SOS-kosten en een bagagedekking voor Europa. Dit kan je uitbreiden met

 • Werelddekking
 • Reisongevallen
 • Medische kosten
 • Geld en reischeques
 • Wintersport/bijzondere sporten
 • Automobilistenhulpverlening
 • Annuleringsverzekering

Wat kost deze verzekering?

Voor deze verzekering van Allianz Global Assistance betaal je slechts € 1,26 per dag inclusief bagagedekking voor verlies, diefstal of beschadiging tot € 4.000,- (Europadekking).

Waar ben ik verzekerd?

Je hebt de keuze uit drie verzekeringsgebieden: Europa (inclusief de niet-Europese landen om de Middellandse zee) of wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada of wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

Heb je nog geen voordelige kortlopende reisverzekering voor Europa? Bereken dan nu de premie of sluit hem hieronder af!

Premie kortlopende reisverzekering

De premie voor een kortlopende reisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een kortlopende reisverzekering vanaf € 1,26 per dag (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande tabel.

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premies Kortlopende Reisverzekering per dag*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,81
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 1,26
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,23
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Automobilistenhulpverlening€ 12,38
Annuleringsverzekering (standaard)4,95% v/d reissom
Werelddekking exclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,07
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
Werelddekking inclusief VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,66
Reisongevallen€ 0,09
Medische kosten€ 0,32
Geld en reischeques€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten€ 0,99
Annuleringsverzekering (standaard)5,31% v/d reissom
*Premies exclusief assurantiebelasting. De bovenstaande premies zijn een indicatie, maak voor de exacte premies altijd eerst een premieberekening.

Annuleringsdekking eenvoudig meeverzekeren

Allianz Global Assistance biedt je de mogelijkheid je reisverzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaal je geen dubbele poliskosten en hoef je maar één keer een verzekering af te sluiten. Dat kan alleen bij Allianz Global Assistance. Met de annuleringsverzekering ben je voor en tijdens je reis verzekerd als je onverwacht je reis moet annuleren. Met de dubbel-zeker variant krijg je zelfs de hele reissom vergoed als je tijdens je reis terug moet naar Nederland (tot maximaal het verzekerd bedrag)!

Vragen?

Heb je een vraag over een reisverzekering met bagagedekking? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 (op werkdagen tijdens kantooruren), of stuur een e-mail: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.