Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering voor Europa van Allianz met annuleringsdekking v.a. €1,26 per dag!

"Allianz"/

alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde kortlopende reisverzekering (eventueel met annuleringsdekking) met nog meer flexibiliteit!

Wat is er nieuw?

  • Je hebt de mogelijkheid om zelf de hoogte van je bagagedekking te bepalen.
  • Gemakkelijker en sneller kiezen uit 3 pakketten.
  • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
  • Annuleringsverzekering: 3e graad familie meeverzekerd, ook dekking voor goede vriend/vriendin (tijdens de reis) en zaakwaarnemer standaard opgenomen.
Pakket 1:
Basis
Pakket: 2
Uitgebreid
Pakket 3:
Compleet
SOS-hulpverleningSOS-hulpverleningSOS-hulpverlening
Bagagedekking
(1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€1.500,- of €3.500,-)
Bagagedekking
(€3.500,- of €5.000,-)
Geen dekking voor medische kostenInclusief medische kostenInclusief medische kosten
Geen uitbreidingen mogelijkKeuze voor wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)Keuze voor ongevallen, wintersport en risicosporten, autohulp en annulering (ook Allrisk)
Premie v.a. €1,31 per dagPremie v.a. €1,54 per dagPremie v.a. €1,81 per dag
Maak vrijblijvend een premieberekening voor het pakket en de eventuele opties die je kiest.

Premie berekenen en afsluiten:

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: De tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.


Reisverzekering voor Europa met annuleringsdekking nodig? Hier is het snel en voordelig online geregeld. Je ontvangt alleen bij ons ook nog eens 10% korting op de premie. Je kan kiezen voor een combinatie van een reisverzekering Europa met een annuleringsdekking op één polis.

Reisverzekering Europa met annuleringsdekking
Reisverzekering Europa met annuleringsdekking

Zoek je een reisverzekering voor Europa met annuleringsdekking? Je bent op de juiste plek. Hier kan je snel en voordelig je verzekering online regelen en ontvang je exclusief (alleen op deze website) 10% extra korting op de premie. Je kan opteren voor een combinatiepolis die zowel reis- als annuleringsverzekering voor Europa omvat.

Voor een dagtarief van slechts €1,26 ben je al volledig verzekerd in heel Europa. Hierin is een bagagedekking inbegrepen tot €4.000,- voor verlies of diefstal van elektronica, kostbaarheden, voorwerpen, reisdocumenten en andere persoonlijke bagage.

Stel, je hebt een Europese reis gepland, maar door ziekte of een andere verzekerde gebeurtenis kan je plotseling niet meer gaan. Of misschien moet je jouw reis vroegtijdig beëindigen. In dat geval biedt de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering een uitkomst. Deze dekt de reissom die je al betaald hebt. De annuleringsverzekering dekt ook gedurende je reis. Dus, mocht je te maken krijgen met ongebruikte reisdagen door vertrekvertraging of een onvoorziene vliegtuigvertraging, je bent gedekt. En het mooiste van alles, deze dekking geldt voor heel Europa. Geniet met een gerust hart van je reis, wetende dat Allianz Global Assistance voor je zorgt.

Annuleringsdekking voor je reis in Europa

Een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering voor een Europese reis biedt een sterke veiligheidsbuffer tegen onvoorziene annuleringskosten. Voordat je aan je Europese avontuur begint, biedt deze verzekering dekking voor verschillende situaties, zoals:

  • Het overlijden, ziekte of een ongeval van jou, je reisgenoten, of je familieleden in de eerste, tweede graad, derde graad of huisgenoten.
  • Een medisch noodzakelijke ingreep die nodig is voor jou, je partner of je kinderen.
  • Werkloosheid als gevolg van ontslag.
  • Definitieve ontwrichting van je huwelijk of samenleving.
  • Het niet verkrijgen van een noodzakelijk visum.
  • Uitval van je privévoertuig waarmee je de reis zou maken.
  • Zorgplicht voor een eerstegraads familielid.
  • Verlies of diefstal van noodzakelijke reisdocumenten op de dag van vertrek.

Als je kiest voor de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance, ben je verzekerd van een vergoeding voor annuleringskosten als je vóór je vakantie moet annuleren. Moet je onverhoopt je Europese vakantie afbreken? Dan ontvang je een vergoeding voor de niet-gebruikte dagen. Er wordt zelfs een vergoeding aangeboden bij vertraging van langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Dat is nog eens gemoedsrust voor jouw volgende Europese avontuur.

Europa reisverzekering met annuleringsdekking: 10% korting!

Een Europa reisverzekering is alleen hier zo voordelig dankzij de 10% korting die wij je geven. Sluit nu online de voordelige kortlopende Europese reisverzekering van Allianz Global Assistance af, dan kan je onbezorgd op vakantie. Je krijgt hulp bij onverwachte gebeurtenissen en je voorkomt hoge kosten. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en daarnaast meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de kortlopende reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Hoe bereken ik de premie?

Bij het plannen van je reis wil je niet alleen avontuur, maar ook zekerheid. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een online premieberekening te maken voor een reisverzekering met Europadekking. Dankzij deze handige tool kun je direct zien wat de kosten van je verzekering zullen zijn. En vergeet niet, je krijgt bij ons een extra 10% korting, die al in de berekening is opgenomen.

Om het nog makkelijker voor je te maken, kun je deze premieberekening naar jezelf e-mailen. Zo hoef je niet direct een beslissing te nemen en kun je de tijd nemen om de aanbieding te vergelijken met andere aanbieders. Wanneer je klaar bent om een beslissing te nemen, kun je via een link in de e-mail direct terug naar de premieberekening, waarbij al je gekozen dekkingen bewaard zijn gebleven.

Stel jezelf niet langer bloot aan onnodige risico’s tijdens je Europese reizen. Bereken je premie vandaag nog of sluit hieronder je kortlopende Europa reisverzekering af!

Kies zelf je dekkingen

De kortlopende reisverzekering voor Europa van Allianz Global Assistance is niet duur en kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

  • Europa- of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulp verzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Annuleringsverzekering

Overzicht dekkingen kortlopende reisverzekering Allianz

Goedkoopste kortlopende reisverzekering en dekking:

OnderwerpBeschrijving dekking kortlopende reisverzekering
Soort verzekeringDeze verzekering van Allianz zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je sluit deze verzekering af voor een bepaalde periode.
Wat is er verzekerd?SOS-kosten: Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden ze vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Keuze:
medisch
Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Ook vergoedt Allianz het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
BagageJe bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel.
Keuze: bijzondere
sporten
Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoedt Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Keuze:
pech
op reis
Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoeden ze vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor vervoer van je defecte voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd.
Keuze: ongevallenKrijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
Keuze: annulerings-
dekking
Allianz vergoedt de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging van het openbaar vervoer op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding.
GebiedenJe kunt kiezen uit vier verzekeringsgebieden: 1. Europa, 2. Wereld excl. VS en Canada en 3. Wereld incl. VS en Canada, 4. Nederland. Tot Europa rekent Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.
BetalingJe betaalt de premie bij het afsluiten van de verzekering. Betalen kan via iDEAL of machtiging.
Dekkings-
periode
De dekking begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.
Deze tabel geeft alleen een beknopte samenvatting van de reisverzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Reisverzekering met Europa- of Werelddekking?


Bij het kiezen van een reisverzekering is het belangrijk om het juiste dekkingsgebied te selecteren. Bij ons heb je de keuze uit drie dekkingsgebieden:

  1. Europadekking (inclusief landen om de Middellandse Zee): Dit dekkingsgebied omvat de volgende landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.
  2. Werelddekking exclusief de Verenigde Staten en Canada: Deze optie dekt alle landen wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en Canada.
  3. Werelddekking inclusief de Verenigde Staten en Canada: Deze optie biedt wereldwijde dekking, inclusief de Verenigde Staten en Canada.

Zorg ervoor dat je het juiste dekkingsgebied kiest op basis van je reisplannen. Zo ben je overal ter wereld verzekerd van de beste zorg.

Meest gestelde vragen en antwoorden over een Europa reisverzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat valt er onder de reisverzekering voor Europa?

S.O.S. hulpverlening, dat geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Verlies of diefstal van of schade aan je bagage. Daarnaast kan je de reisverzekering uitbreiden. Bijvoorbeeld voor bijzondere sporten/wintersport en medische kosten.

Welke landen vallen onder de Europadekking?

De dekking van onze reisverzekering is veel ruimer dan geografische Europa. Zo vallen de niet-Europese landen grenzend aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische Eilanden ook onder de Europadekking van de reisverzekering. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking.

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. €4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

Tot wanneer kan ik een reisverzekering voor Europa afsluiten?

Een reisverzekering afsluiten kan in principe vlak voordat je op reis gaat. Dit gaat volledig geautomatiseerd, de polis ontvang je direct per e-mail. Het afsluiten van een annuleringsverzekering kan echter niet op het laatste moment.

Hoe zit het met kinderen?

Kinderen die op de ingangsdatum van de kortlopende reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar, zijn gratis meeverzekerd.

Kan ik de reisverzekering uitbreiden met een annuleringsdekking?

Ja, dat kan. Met een Allianz Global Assistance annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een
deel de medisch noodzakelijke kosten in Europa en dan tot maximaal het tarief dat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de kortlopende reisverzekering ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een privékliniek terecht komt.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.