Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Last minute reisverzekering met 10% internetkorting

Last minute reisverzekering
Last minute reisverzekering

Een last minute reisverzekering met 10% internetkorting op je premie regel je hier. Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage, maar ook voor hulpverlening zoals opsporing en redding.

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heb je al voor € 1,26 per dag, je bent dan in heel Europa verzekerd, inclusief dekking voor je reisbagage tot € 4.000,- tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Last minute reisverzekering met korting? Regel het hier!

Handig te weten dat je vlak voor je vertrek een last minute reisverzekering kan afsluiten op deze website. In slechts een paar minuten is het geregeld en je ontvangt de polis per e-mail, dus je hoeft er niet op te wachten. Betalen doe je met iDeal. Zo kan je alsnog onbezorgd op vakantie.

Met deze lastminute reisverzekering krijg je hulp van de alarmcentrale bij een ongeluk, ernstige ziekte of overlijden van een verzekerde. Allianz Global Assistance regelt en vergoedt vervoer naar huis of extra verblijfskosten voor jou, je gezin en/of een reisgenoot. Daarnaast ben je verzekerd voor de aanvullende dekkingen die je hebt gekozen. In veel gevallen krijg je ook hulp als er thuis iets gebeurt. Denk dan aan brand in je woning. Of ernstige ziekte of overlijden van een familielid.

Let op: je kan alleen online een lastminute reisverzekering afsluiten als je nog in Nederland bent!

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de last minute reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico’s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Heb je nog geen last minute kortlopende reisverzekering met bagagedekking? Sluit hem hieronder af, dat kan ook last minute. De polis ontvang je direct per e-mail!

Waar ben je verzekerd?

Je hebt bij de lastminute reisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit drie verzekeringsgebieden:

  1. Europa*.
  2. Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada.
  3. Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada.

Een dekking voor alleen Nederland is eventueel ook mogelijk (neem contact met ons op).

*Europadekking geldt voor de volgende landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de last minute reisverzekering met 10% internetkorting (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden.

Kan ik hier een lastminute reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Zelfs een paar minuten voor je vertrekt. Je ontvangt direct de polis per e-mail en je bent verzekerd. De kortlopende reisverzekering heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Je kan zelf kiezen welke dekkingen je nog meer wenst.

Wat dekt een reisverzekering?

Een reisverzekering dekt risico’s die door geen enkele andere verzekering worden gedekt, zoals hulpverlening door de alarmcentrale, medische repatriëring en repatriëring bij overlijden. Maar ook de kosten van opsporing en redding vallen onder de dekking.

Is de reisbagage ook meeverzekerd?

Ja, je reisbagage is verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging tot max. € 4.000,- ook kostbaarheden en de reisdocumenten zijn meeverzekerd.

Krijg ik 10% internetkorting op de premie bij jullie?

Je ontvangt alleen hier maar liefst 10% extra online korting op de premie van de kortlopende reisverzekering . De korting zie je terug onderaan de premieberekening.

Wat kost een last minute reisverzekering voor Europa?

Je hebt al een kortlopende reisverzekering voor Europa met uitgebreide bagagedekking vanaf € 1,26 per persoon per dag (inclusief 10% korting die je alleen bij ons krijgt). De reisverzekering kan je uitbreiden met een annuleringsdekking. Hoeveel een reisverzekering uiteindelijk kost bepaal je zelf. De premie van een tijdelijke reisverzekering hangt af van de duur van de reis en eventuele uitbreidingen. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd op de kortlopende reisverzekering. Je kan vrijblijvend een premieberekening maken.

Hebben jullie ook een voordelige doorlopende reisverzekering?

Ja. Ga je vaker op reis? Dan kan je de doorlopende reisverzekering met 10-20% korting afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd tijdens al je reizen en vakanties. Lees hier meer informatie: Doorlopende Reisverzekering.

Kan ik ook een annuleringsdekking meeverzekeren?

Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Moet ik medische kosten meeverzekeren?

Dat adviseren wij wel. Je zorgverzekering vergoedt slechts voor een deel de medisch noodzakelijke kosten en dan tot maximaal het tarief wat in Nederland geldt. De medische kosten boven het Nederlandse tarief worden gedekt door deze reisverzekering. Het vroegtijdig afbreken en repatriëring van een reis door een ongeval of ziekte valt ook niet onder je zorgverzekering, maar wel onder deze reisverzekering. Dat geldt ook voor reddings- en opsporingskosten. Met de kortlopende reisverzekering ben je altijd voor 100% verzekerd tegen medische kosten, ook als je in een prive-kliniek terecht komt.
Het verplicht eigen risico op je zorgverzekering van € 385,- valt ook onder dekking , als je kiest voor het meeverzekeren van dekking medische kosten.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.