Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Verzekering voor je huurauto tijdens vakantie € 4,09 per dag | 10% korting

Verzekering voor je huurauto tijdens vakantieEen verzekering voor je huurauto tijdens een vakantie sluit je hier af voor slechts € 4,09 per dag (inclusief 10% korting, die je alleen op deze website krijgt). Het eigen risico én de borg van je vakantie huurauto is dan verzekerd tot maximaal € 6.000,-

De Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance is de ideale huurauto verzekering voor jouw vakantie waar ook ter wereld. De verzekering dekt in geval van diefstal of schade aan de huurauto, het eigen risico of de ingehouden borg. Zo loop jij geen financieel risico tijdens jouw vakantie en dat is een prettig idee.

Huurauto vakantie verzekering met 10% korting

Alleen op deze website ontvang je 10% korting op de premie van een huurauto verzekering voor je vakantie. Wij bieden de Eigen Risico Verzekering Autohuur aan voor € 4,09 per dag (inclusief 10% korting). Maak vrijblijvend een premieberekening en vergelijk. Je ziet de korting die wij geven onderaan bij het totaalbedrag staan.

Waarom een extra verzekering voor de vakantie huurauto ?

Bij de meeste verhuurbedrijven betaal je een vaste huurprijs per dag voor de auto. Deze prijs is inclusief een verzekering, maar mocht er schade aan het voertuig zijn, dan brengt de verhuurder toch een eigen risico in rekening. Vaak wordt deze ingehouden van de borg die je ook moet voldoen (meestal met een creditcard dus zorg dat je deze bij je hebt). Dit bedrag ben je dan kwijt, ook al is de auto goed verzekerd! Zelfs als jij niet degene bent die de schade heeft veroorzaakt, bijvoorbeeld omdat iemand anders jou heeft aangereden, moet je dit eigen risico betalen. Ook is bij de autoverzekering van de verhuurder, schade aan de lak, banden, onderkant, het interieur of het dak,niet meeverzekert. Wil je geen verrassingen? Dan biedt de huurauto verzekering de beste zekerheid tijdens je vakantie.

Premie met 10% kortingHuurautoHuurcamper
Europa€ 4,09€ 7,14
Wereld exclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,14
Wereld inclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,73
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Voordelen van de voordelige huurauto verzekering

Met deze verzekering profiteer je direct van de volgende voordelen tijdens je vakantie:

  • Dekking van het eigen risico, maar ook van je borg voor de vakantie huurauto.
  • Schade aan ruiten, banden, lak, onderkant of interieur (borg) van de huurauto is ook verzekerd.
  • Lage premie en extra 10% korting (alleen op deze website) voor de huurauto verzekering.
  • Verzekerd tot maximaal € 6.000,- per huurcontract.
  • Geldig bij alle autoverhuurders in het buitenland (wereldwijd).
  • Voordeliger dan afkopen eigen risico bij de autoverhuurder.
  • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Welke voertuigen kan ik gunstig verzekeren?

Je kan hier een gehuurde personenauto of camper voordelig en goed verzekeren. Dat kan voor maximaal 45 dagen aaneengesloten. De persoon die in het huurcontract staat vermeld, is verzekerd. De verzekering is wereldwijd geldig en het voertuig is verzekerd tot maximaal € 6.000,- De Eigen Risico Verzekering Autohuur is een aanvullende verzekering om het eigen risico van een cascoverzekering van je huurauto af te dekken. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit de cascoverzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. Check dus altijd goed bij de verhuurder of de huurauto een cascoverzekering (Collision Damage Waiver) heeft.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de vakantie autohuur verzekering (FAQ)

Lees hieronder vaak gestelde vragen en antwoorden over een extra verzekering voor autohuur tijdens je vakantie.

Wat is een autohuur verzekering voor de vakantie?

Dat is een verzekering voor het verschuldigd eigen risico op de cascoverzekering als je dat bij diefstal of schade aan het voertuig moet betalen. En geldt ook voor de borg, als dat bij schade aan het voertuig door de autoverhuurder deels of helemaal wordt ingehouden.

Wat kost een vakantie autohuur verzekering ?

Bij ons betaal je voor de huurauto verzekering € 4,09 per dag. Dit is inclusief 10% korting die je alleen op deze website krijgt. Voor deze verzekering betaal je bovendien geen poliskosten.

Hoe zit het met schade aan ruiten, lak, interieur, etc?

Ruitschade, lakschade, schade aan de onderkant van het voertuig of schade aan het interieur is ook gedekt wanneer deze van de borg wordt ingehouden.

Wie is verzekerd op de verzekering voor autohuur?

Verzekerd is de persoon die in het huurcontract staat.

Vanaf wanneer ben je verzekerd?

Je bent verzekerd tijdens de periode dat je de auto huurt. De ingangsdatum en einddatum staan op het huurcontract. In onvoorziene situaties mag de huurtermijn na toestemming van de autoverhuurder worden verlengd. De verzekering is geldig tot maximaal 45 aaneengesloten dagen.

Waar is de  verzekering voor autohuur geldig?

De verzekering is geldig in het gebied waar ook het huurcontract geldig is.

Wat is het verzekerd bedrag bij deze autohuur verzekering?

Maximum uitkering per schade: Tot € 6.000,- per huurcontract. Let op: dit maximum geldt voor vergoeding eigen risico en vergoeding waarborgsom samen.

Vragen?

Heb je een vraag over de vakantie huurauto verzekering? Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel: Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.