Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Camperhuur verzekering eigen risico slechts € 7,14 per dag

Camperhuur verzekering eigen risico

Camperhuur verzekering eigen risico

Een camperhuur verzekering voor je eigen risico en borg kost hier slechts € 7,14 per dag. Je bent dan wereldwijd verzekerd voor € 6.000,-

De camperhuur verzekering eigen risico van Allianz Global Assistance is de ideale verzekering als je een camper huurt. Mocht  je onderweg schade aan je kampeerauto krijgen of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico volledig vergoed. Ook de ingehouden borg van de camper is verzekerd.

Camperhuur verzekering eigen risico: extra zekerheid

Ga je een Adria, Eriba-Hymer, Capron, Carthago of Knaus camper huren om ergens in de wereld een mooie rondreis te maken? Dan is het een goed idee ook de camperhuur verzekering eigen risico af te sluiten. Want als je schade hebt aan de gehuurde camper (ook buiten je eigen schuld), moet je het eigen risico zelf betalen. Voor een camper is dit al snel € 1000,-. Met de camperverzekering eigen risico is dit gedekt tot maximaal € 6.000,-.

Verzekering dekt ook borg bij camperhuur

Bij het huren van een camper betaal je een waarborgsom, meestal met een creditcard. De verhuurder gebruikt deze waarborgsom als garantstelling, mocht er iets met de gehuurde camper gebeuren dat niet onder de verzekering valt. Denk daarbij aan ruitschade, lakschade, banden, schade aan de onderkant van de camper of schade aan het interieur. Je bent met deze verzekering ook gedekt voor de borg die wordt ingehouden.

Voordelen van camperhuur verzekering eigen risico

Profiteer direct van de volgende voordelen van de camperhuurverzekering voor je eigen risico:

  • Dekking van je eigen risico, maar ook van je borg.
  • Lage premie met 10% korting (alleen op deze website).
  • Verzekerd tot maximaal € 6.000,- per huurcontract.
  • Geldig bij alle verhuurders, waar ook ter wereld!
  • Veel voordeliger dan afkopen eigen risico bij de verhuurders zelf.
  • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
Premie met 10% kortingHuurautoHuurcamper
Europa€ 4,09€ 7,14
Wereld exclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,14
Wereld inclusief de VS en Canada€ 4,09€ 7,73
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

De zekerheid van de grootste!

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Bij een schade aan de camper heb je alleen met hen te maken. Dus geen gedoe met een camperverhuurder of een onbekende (buitenlandse) verzekeraar. Je krijgt gewoon de polisvoorwaarden in je eigen taal en ook bij schade gaat alles in het Nederlands, dat is wel zo prettig.

Heb je nog geen Camperhuur Verzekering Eigen Risico? Sluit hem hieronder af!

Vragen?

Heb je een vraag over Camperhuur Verzekering Eigen Risico? Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel: 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is beleidsbepaler bij EXT Verzekeringen in Apeldoorn en in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.