Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Besparen op je doorlopende reisverzekering dankzij 10-20% korting!

Besparen op je doorlopende reisverzekering dankzij 10 - 25 % korting!

Besparen op de premie van je reisverzekering kan eenvoudig hier! Alleen op deze website ontvang je namelijk 10 – 20% korting op de toch al voordelige premie van de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Zo heb je al een doorlopende reisverzekering met Europadekking vanaf: € 1,58 per maand! De basisdekking bestaat uit een aantal onderdelen die je zelf kunt kiezen. S.O.S. hulpverlening is altijd standaard meeverzekerd. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je eenvoudig geld besparen. Bijvoorbeeld als je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Maar ook als je jonger bent dan 27 jaar want dan krijg je tot 10% extra korting bovenop de 10% internetkorting.

Bespaar tip: Tot 10% jongerenkorting!

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 10% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Sluit je de Uitgebreid of Compleet variant af? Dan ontvang je 10% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting. Zo kunnen jongeren ook geld besparen op hun reisverzekering.

Bespaar tip: Altijd 10% internetkorting!

Besparen begint met het ontvangen van korting. Alleen op deze website ontvang je 10% extra internetkorting en niet alleen bij het afsluiten, maar doorlopend. Ieder jaar weer! De premie voor een doorlopende reisverzekering op deze website is daarom bijzonder gunstig. Ben je jonger dan 27 jaar dan komt daar nog eens tot 10% jongerenkorting bij. Zie onderstaande  premietabel:

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Doorlopende reisverzekering vaak voordeliger: besparen kan direct!

Je wilt goed verzekerd en onbezorgd op reis gaan. Daarvoor sluit je misschien een kortlopende reisverzekering af. Echter, wanneer je vaker dan één keer op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering al snel goedkoper en kan je geld besparen. Of dat in jouw geval ook zo is, hangt van de volgende situaties af:

 • De gezinssamenstelling.
 • Hoe lang je op vakantie gaat.
 • Hoe vaak je op vakantie gaat.

Wanneer is een doorlopende reisverzekering voordeliger?

Meerdere factoren bepalen of een doorlopende reisverzekering voor jou goedkoper  is. Het omslagpunt begint meestal bij:

 • Een gezin: 9 dagen vakantie per jaar.
 • Een stel: 16 dagen vakantie per jaar.
 • Een alleenstaande: 19 dagen vakantie per jaar.

Bereken zelf de premie inclusief korting

Wil je weten hoeveel geld jij kan besparen met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance? Maak dan zelf een premieberekening. Onderaan zie je de korting en jouw premie. Lijkt het je wat, dan hoef je alleen nog maar jouw persoonsgegevens in te vullen. De polis ontvang je direct per e-mail. Handig, voordelig en snel.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Vaste lage premie vanaf € 1,58 per maand (Europadekking)!
 • Besparen door doorlopend 10% internetkorting en tot 10% jongerenkorting.
 • Keuzevrijheid van dekkingen; door jou op maat te maken.
 • Eigen alarmcentrales; wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Vragen?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Heb je nog vragen over de doorlopende reisverzekering? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 of stuur een email naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.