Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting: Budget doorlopende reisverzekering

Tot 20% korting: Budget doorlopende reisverzekering

Wil jij een doorlopende reisverzekering maar niet te veel betalen? Kies de Budget doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance met 20% korting,  nu al v.a: € 1,58 per maand in heel Europa verzekerd!

Deze doorlopende reisverzekering biedt een solide basisdekking voor de belangrijkste risico’s. Met de Budget doorlopende reisverzekering heb je niet alleen een goede reisverzekering, je kiest ook voor de zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Een doorlopende reisverzekering vanaf € 1,58 per maand

Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je bij Reisverzekeringkorting al een Budget doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,58 per maand. Maar ook als je ouder bent dan 27 jaar is de Budget doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance erg voordelig.

Nu 10 tot 20% extra korting op je premie

Wanneer je nu een Budget doorlopende reisverzekering afsluit op deze website, ontvang je 10% extra internetkorting. De korting is niet eenmalig maar doorlopend. Zo betaal je nooit teveel voor een uitstekende doorlopende reisverzekering.

Budget doorlopende reisverzekering: beste keus volgens Consumentenbond

Niet alleen wij vinden de Budget doorlopende reisverzekering een goede keuze, maar de Consumentenbond ook. Daarom is de budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance in februari 2011 en 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Kies zelf hoe je verzekerd wil zijn

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is uiterst flexibel. Je kunt zelf bepalen hoe je verzekerd wilt zijn. Standaard ben je altijd verzekerd tegen S.O.S. hulpverlening. Deze rubriek geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kunt zelf aanvinken waar je wel en niet verzekerd voor wilt zijn. Zo kies je een voordelige doorlopende reisverzekering die pas bij jouw reisgedrag.

Budget doorlopende reisverzekering, algemene dekkingen:

 • S.O.S. hulpverlening
 • Ongevallen
 • Bagage
 • Medische Kosten
 • Rechtsbijstand

Budget doorlopende reisverzekering, aanvullende dekkingen:

 • Werelddekking
 • Wintersport en bijzondere sporten
 • S.O.S. autohulp
 • Uitbreiding 180 dagen

De voordelen van een Budget doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance:

 • Altijd verzekerd op reis, je kunt niet meer vergeten een reisverzekering af te sluiten.
 • De premie is scherp, je betaalt nooit teveel.
 • Naar wens zelf samen te stellen door uitbreidingen te kiezen, bijvoorbeeld voor wintersport.
 • Wereldwijd professionele SOS hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten is mee te verzekeren.
 • Gratis, medisch advies voor reizigers.
 • Snelle en zorgvuldige schadebehandeling bij problemen.
 • Aan te vullen met de Doorlopende Annuleringsverzekering.
 • Uit te breiden met Assistant Services.
 • De zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

Vakantie buitenland

Een doorlopende reisverzekering is vooral belangrijk wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat. Blijf je in Nederland dan zijn de risico’s minimaal. Onverwachtse kosten die je in Nederland maakt worden meestal gedekt door andere verzekeringen die je al hebt afgesloten.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Er zijn kosten die door geen enkele andere verzekering worden gedekt. Dat zijn onvoorziene kosten die ook wel SOS kosten worden genoemd. Je moet dan denken aan extra reis- en verblijfskosten door stakingen, natuurrampen of andere onvoorziene zaken. Ook dekt je doorlopende reisverzekering de kosten wanneer je eerder naar huis moet terugkeren omdat iemand in de familie een ongeval heeft gehad of ernstig ziek is geworden. Wanneer je gered moet worden op zee of vanaf een berghelling, betaald je reisverzekeraar de rekening. Dat is maar goed ook want dat kan oplopen tot duizenden euro’s.

Doorlopende reisverzekering afsluiten

De Budget doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je zelf online afsluiten. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering hoeft af te sluiten. Zo bespaar je al op de poliskosten. Bereken zelf de gunstige premie:

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering.

Basisdekking doorlopende reisverzekering

De basisdekking bestaat uit een aantal onderdelen die je zelf kunt kiezen. Alleen S.O.S. hulpverlening is standaard meeverzekerd. S.O.S. hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie. Je kunt verder nog kiezen voor:

Bagagedekking (drie varianten: Budget, Uitgebreid, Compleet).
Naast de keuze van de basisdekking kan je de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance ook nog uitbreiden met extra dekkingen:

Werelddekking
Je bent standaard verzekerd voor geheel Europa, waaronder ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Kies je voor Werelddekking, dan ben je in de gehele wereld verzekerd.

Medische kosten
Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.

Ongevallen
Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is: Overlijden: € 25.000,- Blijvende invaliditeit: maximaal € 75.000,-

Rechtsbijstand
Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is: Binnen Europa: kostprijs. Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000,-

Wintersport en bijzondere sporten
Deze optie is belangrijk wanneer je op wintersport gaat of bijzondere sporten tijdens je vakantie gaat beoefenen. Je bent dan verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken). Recreatief duiken, schaatsen, sleeën en langlaufen zijn zonder deze dekking al standaard meeverzekerd.

Uitbreiding sportuitrusting
Met deze dekking ben je verzekerd voor je sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage en geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.

Geld
Met deze dekking ben je verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en/of chippassen. Verzekerd is: Maximaal € 750,- per reis en maximaal € 1.500,- per jaar

SOS Autohulp
De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Zo hoef je op vakantie met het hele gezin en veel bagage niet in een kleine huurauto te stappen.

Uitbreiding naar 180 dagen
Met deze dekking ben je maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard op een doorlopende reisverzekering is dit 60 dagen. Let op: Vrijwilligerswerk en ’taalcursussen’ tot maximaal 60 aaneengesloten dagen zijn standaard verzekerd als ze onderdeel uitmaken van een georganiseerde reis van een touroperator. Andere vormen van werken zijn niet verzekerd. Sluit hiervoor de Zakenreisverzekering of Globetrotter Reisverzekering af.

Annuleringsverzekering
De Doorlopende Annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten vóór de reis. Moet je eerder terug naar huis? Dan krijg je een vergoeding voor de niet-gebruikte vakantiedagen. De verzekerde som bedraagt standaard € 1.500,- per persoon per reis, met een maximum van € 7.500,- per polis per jaar. De dekking kan je eventueel uitbreiden naar € 3.000 per reis en € 15.000 per jaar. Ben je te laat om een annuleringsverzekering af te sluiten, dan kan je deze nog als extra optie afsluiten op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering samengestelde reis
Een samengestelde reis is een reis die bestaat uit los geboekte onderdelen, zoals bijvoorbeeld vlucht, hotel en huurauto. Wanneer een onderdeel van deze reis uitvalt, heb je daarvoor dekking met deze aanvulling op je doorlopende annuleringsverzekering. De annulerings- of omboekkosten worden dan vergoed. Zo heb je toch de mogelijkheid jouw reis voort te zetten.

Vragen over de doorlopende reisverzekering?

Wil je meer informatie over de kosten van een doorlopende reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: 055-540 04 09 (kantooruren op werkdagen) of stuur een email naar: [email protected] in Apeldoorn.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.