Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Annuleringsverzekering voor groepen: Annuleren als iemand uit de groep ziek wordt

Ga je met een groep op reis, bijvoorbeeld familie, en wil je annuleren als één van de groepsleden niet mee kan? Dan is een groepsannuleringsverzekering van Allianz Global Assistance een goede keuze.

Wanneer je een vakantie boekt sluit je meestal ook een annuleringsverzekering af. Hiermee verzeker je jezelf en jouw eventuele reisgenoten tegen mogelijke annuleringskosten. Bijvoorbeeld omdat je niet op reis kan gaan omdat je ziek bent geworden of iemand in je naaste familie is ernstig ziek. Als je met een groep op reis gaat kan je ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten. In dat geval sluit een groep gezamenlijk een verzekering af ten opzichte van elkaar.

Stel dat één van je meereizende vrienden of collega’s een week voor vertrek overlijdt of levensbedreigend ziek wordt, dan kunnen we ons voorstellen dat de hele groep geen zin meer heeft om op reis te gaan. Met deze speciale annuleringsverzekering kan de reis voor de hele groep worden geannuleerd en krijg je de annuleringskosten vergoed.

Allianz Global Assistance in Amsterdam is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld en meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Dekking groepsannuleringsverzekering

Je kunt kiezen uit een Groepsannuleringsverzekering met de volgende verzekerde gebeurtenissen:

  • Overlijden van één van de deelnemers binnen 4 weken voor vertrek.
  • Overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ongevalsletsel van één van de deelnemers binnen 4 weken voor vertrek.

Meer informatie of premie

De ‘Annuleringsverzekering voor Groepen’ van Allianz Global Assistance is een maatwerkproduct. De te betalen premie is afhankelijk van het aantal personen, de reissom, leeftijden van verzekerden en de gewenste dekking.

Wil je een offerte ontvangen? Mail ons dan de onderstaande gegevens naar info@reisverzekeringkorting.nl of neem telefonisch contact met ons op: 055 540 04 09. Om de premie te kunnen berekenen hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

  • Aantal personen.
  • Reissom.
  • Vertrekdatum en reisduur.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

Vragen?

Heb je een vraag over een groepsannuleringsverzekering of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400409 of stuur een email: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.