Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Een annuleringsverzekering van Allianz is belangrijk voor een onbezorgde vakantie

Allianz Direct je reisverzekering
alli logo th

Kies voor de vernieuwde en verbeterde annuleringsverzekering nu ook met allrisk dekking en 10% korting!

Wat is er nieuw:

  • Nu ook Allrisk annuleringsdekking mogelijk.
  • 3e graad familie meeverzekerd.
  • Zaakwaarnemer standaard opgenomen.

Ontvang direct de polis per e-mail, snel en goed geregeld!

Verzekerd bij annulering, reisonderbreking en vertraging.

✔ Allrisk dekking voor gebeurtenissen die niet in de voorwaarden staan.

Dekking bij ernstige ziekte, ongeval en overlijden.

Dekking reisgenoten en familie in 1e, 2e en 3e graad.

Uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Vergoeding voor gemiste vakantiedagen (afbreken vakantie of ziekenhuisopname).

Allianz is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar

Meer informatie:

Heb je vragen over de nieuwe kortlopende annuleringsverzekering Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Let op: de tekst hieronder is in bewerking en nog niet geheel aangepast aan het nieuwe product.

Een annuleringsverzekering is belangrijk voor een onbezorgde vakantie. Sluit hem hier af en ontvang 10% extra korting op de premie!

Een vakantie is leuk, maar soms moet je deze annuleren. Dat is niet fijn en het kost vaak veel geld. Daar is een oplossing voor: de annuleringsverzekering van Allianz. Als je deze verzekering van Allianz hebt, hoef je je geen zorgen te maken als je niet op vakantie kunt. Stel, je wordt ziek of er gebeurt iets met iemand in je familie. Of je moet thuis blijven voor iets belangrijks. Dan moet je jouw vakantie annuleren. Zonder een annuleringsverzekering heb je pech. Je bent dan je vakantie én je geld kwijt. Dat is dubbel zo vervelend.

Met de annuleringsverzekering van Allianz is dat anders. Deze verzekering zorgt ervoor dat jij je geld terugkrijgt als je niet op vakantie kunt. Je bent dan wel teleurgesteld, maar je bent in ieder geval geen geld kwijt.

Een vakantie annuleren is een grote teleurstelling

Je hebt je reis geboekt, maar door omstandigheden moet je de vakantie op het laatste moment afzeggen. Uiteraard is dat een behoorlijke teleurstelling en een financiële tegenvaller. Het annuleren van je vakantie kan je niet voorzien. Wel kun je ervoor zorgen dat je de gemaakte kosten terug krijgt.

Annuleringsverzekering, belangrijk voor een onbezorgde vakantie
Annuleringsverzekering, belangrijk voor een onbezorgde vakantie

Je sluit hiervoor een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af. Deze verzekering zorgt ervoor dat je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed krijgt. Indien je onverwachts naar huis moet tijdens je reis, dan krijg je de niet-gebruikte dagen vergoed. Je krijgt zelfs een vergoeding als je langer dan acht uur vertraging hebt bij vertrek of aankomst. Een annuleringsverzekering moet je wel afsluiten binnen zeven dagen na boeking van je reis.

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering

De Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance heeft dezelfde dekking als de kortlopende Annuleringsverzekering en een extra dekking. Wanneer je onverwachts tijdens je reis naar huis moet, dan krijg je ook de niet-gebruikte vakantiedagen vergoed, en de verzekerde reissom. Zelfs al moet je de voorlaatste dag van je reis naar huis, je krijgt je reissom vergoed (tot het maximaal verzekerde bedrag op je polis).

Doorlopende annuleringsverzekering

Ben je van plan om vaker per jaar op vakantie te gaan, dan kan je met een Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance voordeliger uit zijn. Het voordeel van een Doorlopende Annuleringsverzekering is ook dat je nooit te laat bent of misschien vergeet om een annuleringsverzekering af te sluiten met alle gevolgen van dien.

Dekking annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance vergoed onder andere:

  • ernstige ziekte, ongeval of overlijden van je zelf, zijn medereizigers of directe familieleden (1e, 2e en 3e graad);
  • niet-vrijwillige werkloosheid;
  • het verkrijgen van een vaste baan na werkloosheid;
  • zwangerschap;
  • echtscheiding of ontbinding van een samenlevingsovereenkomst;
  • herexamen dat in de geboekte periode moet worden afgelegd;
  • toewijzing van een huurwoning;
  • overlijden of levensgevaar van hond, kat of paard.

Zekerheid en geen financiële risico

Als je een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, loop je geen financiële risico indien je een geboekte vakantie moet annuleren of afbreken. Wordt de reis geannuleerd, dan krijg je de verzekerde reissom vergoed. Bij het afbreken van je vakantie worden zelfs de gemiste vakantiedagen vergoedt. Wil je nog meer zekerheid, sluit dan de  Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering af want die vergoedt de gehele verzekerde reissom bij het afbreken van de reis. Zelfs al is het de voorlaatste dag.

Allianz Global Assistance annuleringsverzekeringen afsluiten

Wil je de premie van een annuleringsverzekering berekenen? Dat kan hier. Maak een berekening en sluit de verzekering eventueel direct online af:

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. Bijna elke seconde nemen zij ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s.

De verzekeringen van Allianz Global Assistance worden o.a. verkocht via Reisverzekeringkorting.nl. De vele verschillende typen verzekeringen kunnen altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen en de pechhulpverzekering praktisch en voordelig gecombineerd worden.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.