Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wat is een doorlopende reisverzekering van Allianz met 20% korting?

Allianz

Wat is een doorlopende reisverzekering? Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is een uitstekende optie voor iedereen die regelmatig op reis gaat. De verzekering biedt namelijk het hele jaar door dekking voor meerdere reizen, ongeacht of je binnen Nederland blijft of naar het buitenland reist.

Je hebt hier al een doorlopende reisverzekering van Allianz v.a.: € 1,58 p/m (incl. 10-20% korting)!

Wat is een doorlopende reisverzekering van Allianz:

✔ Je kunt gemakkelijk het pakket kiezen dat het beste bij je past.
✔ Allianz heeft eigen alarmcentrales over de hele wereld.
✔ Allianz biedt gratis medisch advies, en dit is altijd in het Nederlands.
✔ Reizigers onder de 27 jaar krijgen 10% korting.
✔ Je bent het hele jaar door verzekerd voor privéreizen en weekendjes weg.
✔ Je kunt het gemakkelijk uitbreiden met een doorlopende annuleringsverzekering.

Premie doorlopende reisverzekering

Allianz doorlopende reisverzekering
Maandpremies doorlopende reisverzekering Allianz met 10% korting

(Europadekking en maximaal 60 dagen aaneengesloten reisduur)
Leeftijd< 27 jaar> 27 jaar
Budget€ 1,58€ 1,75
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 1.500,-)
- Rechtsbijstand
Uitgebreid€ 3,30€ 3,67
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 3.500,-)
- Medische kosten
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Uitgebreid:
- Ongevallen
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,41
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,45
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Compleet€ 4,47
€ 4,97
inclusief:
- SOS hulpverlening
- Bagage (€ 5.000,-)
- Medische kosten
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
Mee te verzekeren bij Compleet:
- Winter- en risicosport
- SOS Autohulp
- Annuleringsdekking
€ 0,48
€ 1,83
€ 3,43
€ 0,52
€ 2,03
€ 3,43
Premies exclusief assurantiebelasting.Wil je werelddekking of een maximaal aaneengesloten reisduur van 180 dagen? Maak dan vrijblijvend een premieberekening.

Wat voor voordelen heeft de doorlopende reisverzekering van Allianz?

De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt verschillende voordelen, zoals dekking voor annulering, bagage, ongevallen en medische kosten. Dit betekent dat je tijdens je reizen beschermd bent tegen onvoorziene omstandigheden en financiële rampen. Bovendien kun je de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance volledig aanpassen aan je persoonlijke behoeften en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor extra dekking voor wintersport, of voor een hogere dekking voor annulering. De vraag: wat is een doorlopende reisverzekering, is daarmee al enigszins beantwoord, maar er is meer.

Wat is de beste doorlopende reisverzekering?

Natuurlijk wil je ook weten, wat is een goede doorlopende reisverzekering? Dan is het goed om op te merken dat MoneyView kan bevestigen dat de doorlopende reisverzekering van Allianz een prima keuze is. De doorlopende reisverzekering van Allianz wordt elk jaar door financieel onderzoekbureau MoneyView beoordeeld en heeft de hoogste waardering met 5 sterren (er zijn 38 verschillende doorlopende reisverzekeringen onderzocht).

Het afsluiten van een doorlopende reisverzekering is eenvoudig en kan online geregeld worden. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten die aansluiten bij jouw reisbehoeften. Het is ook mogelijk om de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance uit te breiden met extra modules, zoals een dekking voor voertuig pechhulp of een ongevallenverzekering.

Wat is een doorlopende reisverzekering van Allianz met 20% korting?

Alleen op deze website krijg je 10% extra korting als je een doorlopende reisverzekering van Allianz afsluit. Dit kan heel gemakkelijk online in drie stappen. Je krijgt de polis dan meteen via e-mail toegestuurd. Met onze korting betaal je altijd de laagste prijs. De korting wordt elk jaar opnieuw toegepast, zolang je verzekering actief is. Zo blijf je profiteren van de laagste prijs voor je doorlopende reisverzekering.

Wat is een doorlopende reisverzekering met jongerenkorting? Voor jongeren hebben we de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Je krijgt bij ons 10% jongerenkorting en ook nog eens 10% extra korting als je van deze website gebruikt maakt. Hierdoor kun je in totaal tot wel 20% korting krijgen! Zo betaal je heel weinig voor je verzekering en kun je onbezorgd op reis gaan.

Hier afsluiten en profiteer direct!

Als je nu een doorlopende reisverzekering van Allianz afsluit, krijg je direct alle voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld tot 20% korting die jaarlijks terugkomt, je kunt kiezen uit 3 voordelige pakketten die goed zijn uitgebalanceerd en je kunt vertrouwen op Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Allianz Global Assistance is al meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Wat verzekert een doorlopende reisverzekering?

Met deze verzekering ben je verzekerd van hulp als jijzelf, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn ziek worden, een ongeluk krijgen of overlijden tijdens je reis. Je kunt extra opties toevoegen aan de verzekering die passen bij jouw manier van reizen. De SOS-kosten dekking zorgt ervoor dat je altijd hulp krijgt van de Allianz Alarmcentrale in geval van een ongeval of ziekte tijdens je reis. Zij regelen en vergoeden het vervoer naar huis en eventuele hulp voor jou en je gezin, bijvoorbeeld na een overlijden. Bovendien ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.

Wat is een doorlopende reisverzekering met covid-dekking? Als je tijdens je reis gedwongen wordt om in quarantaine te blijven vanwege COVID-19, zal Allianz de extra kosten vergoeden zoals terugreiskosten en eventueel noodzakelijk verblijf.

Wat is een doorlopende reisverzekering
Wat is een Allianz doorlopende reisverzekering?

Wat zijn de pakketten van Allianz?

Met de Doorlopende Reisverzekering kun je kiezen uit drie pakketten: Budget, Uitgebreid en Compleet. Deze pakketten bieden allemaal dekking voor SOS hulpverlening, Bagage en Rechtsbijstand. Het Budget pakket verzekert je bagage tot maximaal € 1.500,-, het Uitgebreid pakket tot € 3.500,- en het Compleet pakket zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis.

Daarnaast kun je afhankelijk van welk pakket je kiest, extra dekkingen toevoegen aan je verzekering. Als je bijvoorbeeld op wintersport gaat, kun je makkelijk de wintersportdekking toevoegen. Zo bepaal je zelf welke dekkingen je nodig hebt en betaal je nooit te veel. Wat is een doorlopende reisverzekering met verschillende dekkingen? Dat zijn de opties die je kan kiezen, zoals:

  • Medische kosten: Als je in het buitenland medische kosten maakt, betaalt Allianz deze kosten voor jou. En als je zorgverzekering een verplicht eigen risico heeft, dan betalen zij dit bedrag ook voor jou.
  • Bagage: Met deze verzekering ben je gedekt als er iets met je bagage gebeurt, zoals schade, verlies of diefstal. Hoeveel geld je hiervoor terugkrijgt, hangt af van welk pakket je hebt gekozen. Om de vergoeding te berekenen, gebruiken we een tabel die bijhoudt hoeveel waarde je spullen hebben verloren door slijtage. Je kunt deze tabel hier bekijken.
  • Rechtsbijstand: Met deze verzekering krijg je hulp van een advocaat als je in het buitenland juridische problemen hebt. Als het probleem binnen Europa plaatsvindt, is er geen limiet aan de kosten die Allianz zal vergoeden. Als het probleem buiten Europa plaatsvindt, dan vergoeden ze tot € 50.000.
  • Ongevallendekking: Als je tijdens je reis een ongeluk krijgt waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, krijg je één keer een geldbedrag uitgekeerd.
  • Wintersport en bijzonder sporten: Als je op wintersport gaat of een andere bijzondere sport beoefent, ben je gedekt voor hulp en medische kosten als je een ongeluk krijgt tijdens het sporten. Het is wel belangrijk dat je de dekking voor Medische Kosten ook hebt afgesloten. Daarnaast is schade aan je eigen of gehuurde sportuitrusting ook verzekerd. Op deze lijst kun je zien welke (winter)sporten als bijzonder worden beschouwd: https://bit.ly/bijzsport.
  • Pech op reis: Als je pech of een ongeluk krijgt met je eigen vervoer, zorgt Allianz voor hulp. Als het nodig is, regelen en betalen zij voor vervangend vervoer. Ze zorgen ook voor het vervoer van je kapotte voertuig naar huis. Het is belangrijk om te weten dat schade aan of diefstal van je vervoermiddel niet verzekerd is. Deze dekking is alleen geldig in de landen die op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van je voertuig staan.
  • Doorlopende annuleringsverzekering: Als je een reis moet annuleren, zal Allianz de kosten vergoeden die de reisorganisatie jou in rekening brengt. Als je een reis moet afbreken of als er een vertraging is van meer dan 8 uur op de heenreis, ontvang je ook een vergoeding. Welke situaties precies verzekerd zijn, kun je terugvinden in de voorwaarden van de verzekering. Zelf samengestelde reizen vallen ook onder de annuleringsdekking. Wat is een doorlopende reisverzekering met dekking voor samengestelde reis? Een samengestelde reis bestaat uit verschillende onderdelen die je zelf hebt geboekt bij verschillende reisorganisaties, bijvoorbeeld een vlucht, bus transfer en hotel. Als één van deze onderdelen niet doorgaat, moet je vaak extra kosten maken om op je bestemming te komen. Allianz zal dan deze kosten vergoeden tot een maximum van € 500,- per persoon.

Vaak gestelde vragen en antwoorden over: Wat is een doorlopende reisverzekering?

Wat is een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is een reisverzekering die automatisch jaarlijks verlengd wordt, tenzij de verzekerde de reisverzekering opzegt. Dit soort reisverzekeringen wordt meestal gekozen door mensen die vaak reizen en niet telkens een kortlopende reisverzekering willen afsluiten. Daarnaast is een doorlopende reisverzekering goedkoper als je vaker dan 1 keer per jaar op reis gaat.

Wat voor doorlopende reisverzekeringen heeft Allianz?

De doorlopene reisverzekering van Allianz bestaat uit twee vaste dekkingen: SOS-hulpverlening (met Rechtsbijstand) en Bagage. Je kunt kiezen uit 3 pakketten:
1. Budget: SOS-hulpverlening + Bagage (tot € 1.500) + rechtsbijstand. Je kunt dit pakket niet uitbreiden.
2. Uitgebreid: SOS-hulpverlening + Bagage (tot € 3.500) + medische kosten + rechtsbijstand. Je kunt nog extra kiezen voor dekkingen zoals ongevallen, wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.
3. Compleet: SOS-hulpverlening + Bagage (tot € 5.000) + medische kosten + ongevallen + rechtsbijstand. Je kunt nog extra kiezen voor dekkingen zoals wintersport/risicosporten en SOS Autohulp.

Wie is er verzekerd op de doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering van Allianz is geschikt voor alleenstaanden, gezinnen met of zonder kinderen en eenoudergezinnen. Heb je een gezin met meer kinderen, dan hoef je maar voor 1 kind premie te betalen.

Voor wie is de doorlopende reisverzekering geschikt?

De doorlopende reisverzekering van Allianz is geschikt voor iedereen, of je nu alleen bent, een gezin hebt met of zonder kinderen of een eenoudergezin bent. Als je een gezin hebt met meerdere kinderen, hoef je maar voor één kind premie te betalen.

Zijn mijn uitwonende kinderen meeverzekerd?

Met een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance zijn kinderen tot 27 jaar automatisch verzekerd op de polis van hun ouders. Dit geldt zowel als ze nog thuis wonen als wanneer ze op zichzelf wonen of studeren. Zelfs kinderen van gescheiden ouders die niet meer thuis wonen, kunnen bij ons makkelijk worden meeverzekerd.

Is er een limiet op het aantal reizen dat gedekt is?

Je kunt zo vaak op reis gaan als je wilt, maar er is wel een maximum aantal dagen dat je aaneengesloten op reis kunt zijn. Bij de doorlopende reisverzekering is de standaard maximale aaneengesloten reisduur 60 dagen. Als je langer op reis wilt, kun je dit tegen een toeslag verlengen naar 180 aaneengesloten dagen. Als je nog langer op reis gaat, is de Globetrotter Verzekering de beste optie. Met deze verzekering kun je maximaal 24 maanden aaneengesloten op reis zijn.

Waar ben ik verzekerd?

De Europadekking omvat niet alleen het vasteland van Europa, maar ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De verzekering geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Zeereizen tussen deze gebieden zijn ook gedekt. Ga je op reis buiten deze gebieden, bijvoorbeeld naar Australië of Mexico, kies dan voor werelddekking.

Ben ik ook in Nederland verzekerd?

Ja, maar er moet wel sprake zijn van een betaalde overnachting.

Moet ik medische kosten meeverzekeren ik heb toch al een zorgverzekering met werelddekking?

Als je alleen een zorgverzekering hebt en naar het buitenland gaat, raden wij je aan om medische kosten mee te verzekeren. Anders kunnen medische kosten mogelijk niet volledig gedekt zijn. Als je werelddekking hebt, raden wij altijd aan om de dekking ‘medische kosten’ mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Bijvoorbeeld de kosten voor terugkeer naar huis zijn niet verzekerd op een zorgverzekering. Bovendien zijn medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland, en moet je het verschil dan zelf bijbetalen. Als je dat niet wilt, kies dan voor de dekking ‘medische kosten’.

Wat houdt Reisarts van Allianz in?

Mensen die verzekerd zijn met een doorlopende reisverzekering van Allianz kunnen tijdens hun reis contact opnemen met een verpleegkundige of arts van de alarmcentrale voor vragen over hun gezondheid. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur geven de artsen van de alarmcentrale advies volgens de richtlijnen van het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG).

Is er 24/7 hulp bij nood of ongeval?

Ja, de Alarmcentrale van Allianz is altijd bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Je wordt altijd in het Nederlands geholpen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar ter wereld, met alarmcentrales in 37 landen en een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Hierdoor weet Allianz precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan de westerse standaarden.

Ik woon niet in Nederland. Kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Ja, dat kan als je in België woont of in Duitsland binnen een straal van 100 km van de Nederlandse grens.

Wat is de opzegtermijn van de doorlopende reisverzekering?

De doorlopende verzekering is na de eerste termijn van 12 maanden, dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Vragen?

Na het afsluiten van de doorlopende reisverzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail. Nog vragen over: Wat is een doorlopende reisverzekering? Neem dan contact met ons op: 055-5400409 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.