Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Allianz reisverzekering: sluit hier af met 10% korting!

Allianz-reisverzekering
Allianz reisverzekering

Allianz Global Assistance is de nieuwe naam voor Mondial Assistance. Een nieuwe naam maar voor de rest blijft alles gelijk.

Heb jij een reisverzekering, annuleringsverzekering of pechhulp nodig? Dan ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Er is voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring is Allianz wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Voor elke reis een passende reisverzekering van Allianz

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz Global Assistance een passende verzekering.

Dit betekent een reisverzekering van Allianz:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend.
  • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal.
  • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.

Nu 10% extra online korting op alle Allianz reisverzekeringen

Bij Reisverzekeringkorting.nl doen wij iets extra’s voor jou. Wij geven jou 10% extra korting op de online af te sluiten reisverzekeringen van Allianz. Dat betekent dat je altijd een lagere premie hebt dan elders. Wij geven jou zelfs een laagste prijsgarantie*. Wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit, krijg je de korting van 10% elk jaar zo lang de polis loopt. Kijk dat is nog eens een echte meevaller. Je ziet de korting verschijnen onderaan bij de premieberekening. Zo kan je altijd contoleren of wij doen wat wij beloven. Wacht niet langer en sluit nu hier een reisverzekering af!

Allianz reisverzekering online afsluiten

Kies de ideale reisverzekering voor jouw vakantie en sluit hem hier direct online af. Hieronder vind je een overzicht van de reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering afsluiten doe je gemakkelijk en snel in drie stappen, maar je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend de premie berekenen. Voordat je een reisverzekering afsluit is het raadzaam om goed naar je reissituatie te kijken, zodat je goed verzekerd bent, maar niet te veel betaald. Je kunt bij ons online de volgende reisverzekeringen afsluiten:

Of als je vaker op vakantie gaat

Allianz Global Assistance reisverzekeringen

Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening. Je kunt rekenen op ruim 10.000 medewerkers, op vijf continenten, in 29 landen, die veertig talen spreken, waaronder de jouwe. Zij staan dag en nacht voor je klaar, samen met ruim 400.000 dienstverleners en een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft.

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. Bijna elke seconde nemen zij ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s.

De verzekeringen van Allianz Global Assistance worden o.a. verkocht via Reisverzekeringkorting.nl. De vele verschillende typen verzekeringen kunnen altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen en de pechhulpverzekering praktisch en voordelig gecombineerd worden.

Allianz Group

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.

Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 28 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld.

Vragen over Allianz reisverzekeringen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn (alleen op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.