Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisverzekering voor Nederlanders gevestigd in buitenland

Ben je gevestigd in het buitenland en wil je graag een Nederlandse reisverzekering? Dat kan hier! Wij bieden je de Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance aan. Dat is een internationale medische reisverzekering voor iedereen jonger dan 70 jaar .

De Travel Risk Insurance bestaat uit een kortlopende reisverzekering die je eventueel kan aanvullen met een annuleringsdekking. Al vanaf € 2,- per dag ben je verzekerd voor o.a. medische kosten, repatriëring en hulpverlening tijdens je reis en het verblijf in andere landen (de reisverzekering is niet geldig in het land waar je woont). Deze reisverzekering is dan ook prima geschikt wanneer je naar Europa reist, bijvoorbeeld om familie in Nederland op te zoeken.

Krijg je een ongeluk of wordt je ziek dan worden jouw medische kosten tot maximaal € 30.000,- vergoedt. Kan je door een medische oorzaak niet meer op eigen gelegenheid terugreizen naar het land waar je woont dan zorgt deze verzekering dat je teruggebracht wordt, desnoods met een ambulancevliegtuig.

Let op: De annuleringsverzekering kan alleen worden afgesloten als de reis geboekt is bij een Nederlandse reisorganisatie.

Gevestigd in het buitenland en toch een Nederlandse reisverzekering

Wie in het buitenland gevestigd is en toch een reisverzekering wil kan terecht bij Allianz Global Assistance. De Travel Risk Insurance is een kortlopende internationale reisverzekering voor iedereen jonger dan 70 jaar, die je voor een periode van maximaal 90 dagen aaneengesloten kan afsluiten. Om deze verzekering af te kunnen sluiten hoef je geen Nederlands woonadres te hebben. Je hoeft ook niet in het bezit te zijn van een Nederlandse bankrekening. Wij sturen je per e-mail een factuur toe, zodat je de verschuldigde premie aan ons overmaken. De polis ontvang je na aanvraag binnen 24 uur per e-mail (op werkdagen).

Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance

De Travel Risk Insurance heeft een uitgebreide dekking: SOS-kosten en/of Medische Kosten. Er is een Europadekking voor personen uit Europa die ook reizen binnen Europa. En een werelddekking voor personen van buiten Europa of die reizen buiten Europa. Wintersport en bijzondere sporten kunnen tegen een premieverhoging meeverzekerd worden, echter alleen binnen Europa. De maximale reisduur van de Travel Risk Insurance is 90 dagen. Een overzicht van de belangrijkste dekkingen:

 • SOS-kosten: o.a. hulpverlening, redding en opsporing.
 • Medische kosten*:  o.a. ziekenhuis, specialist en artsen.
 • Repatriëring: o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
 • Kosten begrafenis of crematie: en overkomst van familie.

*Medische kosten zijn geldelijke vergoedingen voor artsen (honoraria) en kosten van ziekenhuisopname, operatie en gebruik operatiekamer, voorgeschreven röntgenopnamen en radioactieve bestralingen, voorgeschreven medicijnen, verbandmiddelen en massage, medisch noodzakelijk vervoer, waaronder eventueel medisch noodzakelijke evacuatie en vervoer vanaf een skipiste.

Ook je reisdocumenten (aanschafkosten laissez-passer, vervangend visum of ander officieel reisdocument), vervangende kleding en/of toiletartikelen en schade aan logiesverblijven is meeverzekerd. Verder valt onder de dekking:

 • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
 • overlijden van verzekerde, ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
 • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
 • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
 • kosten door gedwongen oponthoud.

Lees de voorwaarden voor een compleet overzicht en de hoogte van de verzekerde bedragen.

De Travel Risk Insurance afsluiten kan hieronder.

logo-Allianz-Global-Assista

Sluit hier een reisverzekering af als je in buitenland gevestigd bent!

De Travel Risk Insurance is een kortlopende reisverzekering en heeft een uitgebreide dekking zoals: SOS-kosten, medische kosten en repatriëring. Deze verzekering is bestemd voor Nederlanders onder de 70 jaar die in het buitenland wonen en op reis gaan. De maximale reisduur van de Travel Risk Insurance is 90 dagen.

√  Uitstekende reisverzekering voor Nederlanders gevestigd in het buitenland.
√  Annuleringsverzekering als optie (mits de reis in Nederland is geboekt).
√  Medische kosten gedekt tot € 30.000,-
√  Maximaal 90 dagen aaneengesloten verzekerd.
√  Iedereen tot 70 jaar wordt geaccepteerd.
√  Uitbreiding voor wintersport en bijzondere sporten mogelijk.

Premie Travel Risk Insurance: v.a. € 2,00 per dag!

Bereken premie Travel Risk Insurance Sluit af Travel Risk Insurance

Voorwaarden en dekkingsoverzicht Travel Risk Insurance (let op: de productvoorwaarden gaan voor de algemene voorwaarden!)

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Hét vertrouwde adres om online een goede medische reisverzekering voor Nederlanders gevestigd in het buitenland af te sluiten!

Annuleringsdekking voor nog meer zekerheid

Bij het annuleren van reizen die geboekt zijn binnen de geldigheidsduur van de verzekering vergoed Allianz Global Assistance:

 • de annuleringskosten;
 • de kosten van het overboeken van de reis, waardoor totale annulering niet nodig is.

Is het openbaar vervoer vertraagd waarmee je een reis maakt van meer dan drie dagen? Dan krijg je een vergoeding van:

 • een dag bij een vertraging van 8 tot 20 uur;
 • twee dagen bij een vertraging van 20 tot 32 uur;
 • drie dagen bij een vertraging van 32 uur of meer.

Bij het afbreken van de reis – Allianz Global Assistance geeft een vergoeding voor het aantal niet-gebruikte vakantiedagen min de terugreisdagen. Dit geldt als je voortijdig moet terugkeren naar het land van domicilie. Vergoed wordt tot maximaal 40 dagen.

Bij ziekenhuisopname – Allianz Global assistance geeft een vergoeding die in verhouding staat met het aantal vakantiedagen dat je niet gebruikt. Dit geldt vanaf 24 uur opname in het ziekenhuis en er geldt een maximum vergoeding van 40 dagen.

Verzekerd bij annulering

Je krijgt een vergoeding als je de reis annuleert of afbreekt in de volgende gevallen:

 • Overlijden, ernstige ziekte of ongeval van jezelf of een medeverzekerde.
 • Overlijden, ernstige ziekte of levensbedreigend ongeval van een familielid in de eerste of tweede graad.
 • Jouw eigendom of dat van jouw werkgever is zodanig beschadigd dat je aanwezigheid noodzakelijk is. Bijvoorbeeld schade aan: onroerend goed, inventaris, inboedel of handelswaar.
 • Het geboekte verblijf is door schade niet meer bewoonbaar.

In de volgende situaties ben je wel verzekerd voor annulering, maar niet voor het afbreken van de reis:

 • Als je inentingen of medicijnen niet mag (mee)nemen die voor de reis verplicht zijn. Dit moet dan zijn om medische redenen.
 • Het particuliere vervoermiddel waarmee de reis zou worden gemaakt, kan niet gerepareerd worden voor het begin van de reis.
 • Een herexamen van een meerjarige opleiding is verplicht en kan niet worden uitgesteld.

Je bent verzekerd voor vertraagd vertrek, als:

 • het openbaar vervoer waarmee je de reis maakt te laat vertrekt. Daardoor kom je veel later op de bestemming aan dan op het vervoersdocument staat.

Voor de annuleringsverzekering geldt dat je geen eigen risico hebt.

Wat kost de verzekering?

De premie voor de Travel Risk Insurance is aantrekkelijk. Sluit daarom vandaag nog een reisverzekering af. De premie per persoon per dag bedraagt:

 • Woon je in Europa en reis je binnen Europa: € 2,-
 • Woon je in Europa en reis je naar bestemmingen buiten Europa: € 3,-
 • Woon je buiten Europa: € 3,-
 • Wintersport/onderwatersport/bijzondere sporten: € 1,15
 • Annuleringsverzekering: 5% van de reissom (exclusief assurantiebelasting) mits in Nederland afgesloten.

Voor kinderen moet ook premie betaalt worden.

Bijzonderheden per polis:

 • Minimum premie: € 11,50
 • Kosten per verzekeringsbewijs: € 4,50

Op de bovenstaande premies wordt geen korting gegeven.

Nog even de voordelen op een rijtje

Profiteer direct van de volgende voordelen:

 • Gunstige premie v.a. € 2,00 per dag.
 • Dekking voor alle landen van Europa of alle landen van de wereld (met uitzondering van je woonland).
 • De polis ontvang je snel en digitaal per e-mail.
 • Geen kosten bij eventuele wijzigingen.
 • Verzekerd bij Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
 • Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor vragen en advies.

Vragen?

Ben je gevestigd in het buitenland en heb je een vraag over de Travel Risk Insurance of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: Telefoon 0031 (0)55-5400409 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringkorting.nl

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.