Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wintersportseizoen start met veel sneeuw

Wintersportseizoen start met veel sneeuwDe opening van het wintersportseizoen verloopt volledig volgens plan. Op veel plaatsen in de Alpen sneeuwt het deze dagen onafgebroken. Sommige plaatsen krijgen, volgens weeronline.nl, vandaag meer dan 100 cm sneeuw erbij.

Een heel ander beeld dan vorig jaar, toen er nog bijna nergens sneeuw lag eind november. Een flink aantal grote skigebieden gaat per 1 december open. Een prima timing!

Lokaal extreem veel neerslag

Vooral de zuidelijke Franse Alpen en de Italiaanse Alpen krijgen veel neerslag te verwerken. In het uiterste noordwesten van Italië en in de Dolomieten kan vandaag meer dan 100mm neerslag vallen. Het 0-gradenniveau ligt nog rond de 2000 meter, in de dalen valt dus regen maar hogerop de berg kan er heel veel sneeuw vallen, soms wel tot een meter.

Steeds meer sneeuw

In de noordelijke helft van de Franse Alpen en in Zwitserland valt wat minder maar regelmatig sneeuw. Het 0-gradenniveau ligt hier rond 1300 meter. Morgen zakt de grens waarboven de neerslag als sneeuw valt naar circa 800 meter in de noordelijke helft van de Franse Alpen.

Zuidelijker komt deze grens rond 1200 meter te liggen. Ook Oostenrijk krijgt morgen met sneeuwval te maken, waarbij de sneeuw/regen grens eerst tegen 2000 meter ligt, maar vanuit het noordwesten daalt naar minder dan 1000 meter. Ook vrijdag kan soms nog een beetje sneeuw vallen, vooral in Oostenrijk. Deze sneeuw valt tot in de dalen.

Mooi skiweekend

Het komende weekend verloopt droog, zonnig en koud in de gehele Alpenregio. ’s Nachts vriest het vrijwel overal streng, overdag licht tot matig, afhankelijk van de hoogte van het wintersportoord. Wind is er nauwelijks, wat het ideale wintersportweer compleet maakt. Zondagavond volgt vanuit het noordwesten een nieuw laagje sneeuw tot in de dalen.

Voordelige wintersport reisverzekering

Een wintersport reisverzekering bij www.reisverzekeringkorting.nl is voordelig omdat je bij ons ook nog eens 10% extra korting ontvangt. Kinderen die op de ingangsdatum van de wintersport reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd, voor dezelfde risico´s als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Het maakt niet uit of je een kortlopende reisverzekering met wintersportdekking, of een doorlopende reisverzekering met wintersportdekking afsluit. Bij een doorlopende wintersport reisverzekering van Mondial Assistance, ontvang je iedere jaar 10% korting op je reisverzekering.

Wat kost een wintersportverzekering?

Je hebt al een kortlopende wintersportverzekering voor slechts € 2,20 per dag. Een doorlopende wintersportverzekering heb je vanaf € 1,65 per maand. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een wintersportverzekering voor slechts € 1,40 per maand.

Sluit hier je wintersportreisverzekering af!

In slechts drie stappen sluit je zelf een kortlopende of doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie af. De kortlopende reisverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. Een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kan je per maand betalen met een machtiging voor automatische incasso. De polis ontvang je direct per e-mail.

Meer informatie over wintersport reisverzekeringen?

Wil je eerst meer informatie lezen over de wintersportreisverzekeringen van Mondial Assistance? Kijk dan hier:

Wintersportreisverzekering Mondial Assistance: ruime dekking

Met het afsluiten van een wintersport reisverzekering ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten, zoals: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme en paraskiënheliskiën.

Een wintersport reisverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Wintersportdekking bij Mondial Assistance: beste keuze

Een wintersport reisverzekering bij Mondial Assistance is de beste keuze, omdat:

  • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
  • Mondial Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
  • Mondial Assistance eigen alarmcentrales heeft in 29 landen.
  • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Vragen?

Heb je nog vragen over wintersport reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Categoriën: Wintersport

Tags: , ,

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.