Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wintersport in Tsjechië: betaalbaar en sneeuwzeker

Wil je eens wat anders dan Oostenrijkse of Franse pistes of is je budget voor wintersport vrij beperkt? Dan is Tsjechië misschien iets voor jou.

Tsjechië is een wintersportbestemming voor zowel families als vriendengroepen, die ondanks de crisis op een betaalbare manier de sneeuw willen opzoeken. Zo kost een biertje bij de après-ski slechts 50 eurocent en heb je met één skipas toegang tot vijf populaire en sneeuwzekere gebieden in het noordelijk gelegen Reuzengebergte, de zogenaamde ‘Skiregion’ (www.skiregion.cz)

Tsjechië biedt wintersporters ook cultuur: slaap in een authentieke chalet, bezoek het Harrachov glasmuseum of de bierbrouwerij, ontspan in de sauna of zoef door de sneeuw in een paarden- of hondenslee. ‘s Avonds genieten van gerechten als knoflooksoep, forel en de bij kinderen geliefde ‘palacinka‘ (pannenkoeken).

Vijf gebieden op één skipas

Op slechts negen uur rijden van Utrecht ligt het Reuzengebergte waarin de vijf meest populaire wintersportgebieden van Tsjechië zich bevinden: Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Paseky nad Jizerou, Rejdice en Príchovice.

Het Reuzengebergte is omgeven door natuur en massatoerisme is hier ver te zoeken. Hier zijn de gebieden door hun kleinschaligheid overzichtelijk en halen families hun hart op in gastvrije chalets en familiepensions. Skigebied Rokytnice nad Jizerou biedt de langste afdaling vanaf het hoogste punt van Tsjechië: de berg Lysa Hora (1312 meter). Harrachov is beroemd vanwege de wereldkampioenschappen skischansspringen.

Rijkdom aan Tsjechische cultuur

Naast een populair gebied voor skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs paragliden, is het Reuzengebergte ook het decor van Tsjechische tradities zoals de glas- en kristalproductie. Ook met kinderen is het goed vertoeven in het Reuzengebergte. Denk aan een sledetocht met husky’s, bobsleeën in Harrachov of een tocht met de paardenslee in Rokytnice nad Jizerou.

Wintersport reisverzekering voor Tsjechië

Ga je op wintersport naar Tsjechië? Denk dan aan een reisverzekering van Mondial Assistance met dekking voor wintersport en medische kosten. Hiermee voorkom je onaangename financiële verrassingen, bijvoorbeeld omdat je zorgverzekeraar niet al jouw medische kosten vergoed.

Wat kost een wintersportverzekering?

Je hebt al een kortlopende wintersportverzekering voor slechts € 2,20 per dag. Een doorlopende wintersportverzekering heb je vanaf € 1,65 per maand. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een wintersportverzekering voor slechts € 1,40 per maand.

10 procent extra korting op je wintersportverzekering!

Wanneer je nu een kortlopende reisverzekering bij ons afsluit, ontvang je 10% extra korting op de premie. Sluit je een doorlopende reisverzekering af dan ontvang je ook 10% korting (deze korting is doorlopend, dus ieder jaar weer). Zo ben je voordelig en goed verzekerd tijdens je wintersport.

Sluit hier je wintersportreisverzekering af!

In slechts drie stappen sluit je zelf een kortlopende of doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie af. De kortlopende reisverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. Een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kan je per maand betalen met een machtiging voor automatische incasso. De polis ontvang je direct per e-mail.

Meer informatie over wintersport reisverzekeringen?

Wil je eerst meer informatie lezen over de wintersportreisverzekeringen van Mondial Assistance? Kijk dan hier:

Waarom Mondial Assistance?

Een reisverzekering afsluiten van Mondial Assistance is een goede keuze, want:

√  Mondial Assistance (voorheen ELVIA) is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.
√  Mondial Assistance heeft een wereldwijd netwerk van hulpverleners en eigen alarmcentrales.
√  Je wordt altijd in het Nederlands te woord gestaan ook door de eigen reisarts van Mondial Assistance.
√  Mondial Assistance heeft een gratis handige App voor smartphones.
√  Mondial Assistance geeft jongerenkorting op de doorlopende reisverzekeringen.
√  De Consumentenbond heeft de doorlopende reisverzekering uitgeroepen tot ‘Beste Keuze’.

Vragen?

Heb je nog vragen over wintersport reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Categoriën: Wintersport

Tags:

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.