Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Val Thorens wederom beste wintersportgebied ter wereld

Val Thorens wederom beste wintersportgebied ter wereldDe Franse wintersportbestemming Val Thorens is voor de derde keer uitgeroepen tot beste skigebied ter wereld tijdens de World Ski Awards.

De prijzen zijn uitgereikt in Oostenrijk. In 2013 en 2014 won Val Thorens ook al de titel.

Val Thorens is met 2.300 meter hoogte het hoogste skigebied van Europa. Het dorp is zich sinds de opening in 1971 blijven ontwikkelen en maakt nu deel uit van het grootste skigebied ter wereld: Les 3 Vallées.

Het dorp Val Thorens heeft alles wat je in een wintersportvakantie nodig hebt. Supermarkten, kledingzaken, sportzaken en ga zo maar door. Er is een leuk uitgaansleven met de beroemde après-ski. Het heeft voldoende goede restaurants en barretjes. De prijzen liggen hier wel vrij hoog.

Volgens de organisatie van de World Ski Awards heeft het gebied “alles wat een wintersportbestemming moet hebben”. Er waren 25 skigebieden genomineerd. Tot de concurrenten voor de titel behoren de meest gerenommeerde skigebieden: Kitzbühel (winnaar 2015), Zermatt, Gstaad, Aspen, Vail, Ishgl, Sankt Anton, Beaver Creek, Saas Fee, Laax, Cervinia, Val Gardena, Cortina, Niseko, Shiga Kogen, Courchevel, Chamonix, Tignes, Val d’Isère

De lijst van beste skigebieden wordt samengesteld op basis van stemmen van reisprofessionals, gasten en touroperators. De World Ski Awards worden sinds vier jaar uitgereikt en zijn onderdeel van de World Travel Awards.

Bron: NU.nl

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.