Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Tot 20% korting: Reisverzekering skivakantie

Tot 20% korting: Reisverzekering skivakantie

Op zoek naar een reisverzekering voor een skivakantie? Hier ontvang je 10 tot 20% korting op de premie van een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor jouw skivakantie.

Zo heb je al een uitstekende kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor skivakanties en andere wintersport v.a. € 2,43 per dag. Ben je jonger dan 27 jaar? Dan heb je al een doorlopende wintersportverzekering vanaf € 1,53 per maand. Dat is inclusief onze 20% korting. Ben je ouder dan 27 jaar dan ontvang je 10% korting en betaal je voor dezelfde reisverzekering € 1,80 per maand.

Wintersport en skiën maar wel goed verzekerd

Wat is het toch heerlijk. Hoog in een liftje als de zon boven de berg opkomt, het heldere licht, de adembenemende uitzichten en de geur van vrieslucht in de Franse Alpen of de pittoreske Oostenrijkse wintersportdorpjes. Na 1 keer wintersport ben je verkocht. Maar wintersporten is niet goedkoop. Een week skiën kost al snel tussen de 500 en 700 euro voor verblijf en skipas. Daar komt de reis dan nog bij.

Gelukkig kan je hier een goede en voordelige reisverzekering met wintersportdekking afsluiten, zodat jij goed verzekerd van de bergen af kunt skiën.

Wintersportdekking voor jouw skivakantie

Voor jouw skivakantie is het belangrijk om te kiezen voor een reisverzekering met dekking voor wintersport en geneeskundige kosten. In dat geval zijn jouw (gehuurde) ski’s, ski-uitrusting, skipassen en de niet gevolgde skilessen verzekerd. Dat wil zeggen dat je deze kosten terug kan ontvangen, indien dit door onder de dekking valt. Je kan bijvoorbeeld een pols of je been breken. In dat geval heb je medische kosten. Maar ski-uitrusting kan ook gestolen worden.

Medische kosten ook meeverzekeren!

Medische kosten die niet worden vergoed door je zorgverzekering kun je verzekeren met een reisverzekering. Dat geldt ook voor het verplicht eigen risico van 350 euro op je zorgverzekering. Allianz Global Assistance betaalt zelfs jouw eigen risico. Het is daarom van belang dat je de dekkingen medische kosten en wintersport beide meeverzekerd. Wanneer je dan op de Franse skipiste met een banaan naar het dal moet worden gebracht, dan valt dit onder de dekking ‘medische kosten’. Dat geldt ook voor een eventuele gipsvlucht naar Nederland.

Ontvang 10 tot 20% korting op de premie

Op deze website ontvang je altijd 10% extra online korting. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is via deze website de reisverzekering voor jouw skivakantie afsluiten. Kies je voor een doorlopende wintersportverzekering en ben je jonger dan 27 jaar, dan kom je in aanmerking voor jongerenkorting die kan oplopen tot 10%. In totaal kan de korting op de premie daarom 20% bedragen.

Sluit nu een reisverzekering voor jouw skivakantie af

In slechts drie stappen sluit je zelf een kortlopende of doorlopende reisverzekering voor je wintersportvakantie af. De kortlopende reisverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. Een doorlopende wintersportverzekering kan je per maand betalen met een machtiging voor automatische incasso. De polis ontvang je direct per e-mail.

Of als je vaker op wintersportvakantie gaat

Wintersportverzekering Allianz Global Assistance: ruime dekking

Met het afsluiten van een wintersportverzekering ben je tevens gedekt voor bijzondere wintersporten zoals: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme en paraskiënheliskiën.

Een wintersport reisverzekering biedt ook dekking tegen verlies of diefstal van je wintersportuitrusting: eigen of gehuurde ski’s of snowboards inclusief bindingen, skistokken en skischoenen. Mocht je door een ongeval niet meer kunnen skiën dan krijg je ook de vooruitbetaalde maar niet benutte skipassen, -huur en -lessen vergoedt. Worden je ski’s gestolen dan ontvang je een vergoeding voor de kosten van het huren van vervangende ski’s en/of skischoenen.

Wintersportdekking bij Allianz Global Assistance: beste keuze

Een wintersport reisverzekering bij Allianz Global Assistance is de beste keuze, omdat:

  • De wintersport reisverzekering uitstekende voorwaarden en ruime dekking kent.
  • Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld is.
  • Allianz Global Assistance eigen alarmcentrales heeft in 29 landen.
  • Je altijd een snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen) kunt verwachten.

Vragen?

Heb je nog vragen over wintersport reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen tijdens kantooruren: 055-5400409 of e-mailen: [email protected]

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.