Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Werken en reizen? hier tot 20% korting op de Globetrotter Verzekering van Allianz!

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance

Globetrotter Verzekering voor lange reizen en werken

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Nu 10% extra online korting, alleen op deze website!

Ga je werken en reizen in het buitenland en ben je op zoek naar de juiste verzekering hiervoor? Sluit hier een Globetrotter Verzekering af en ontvang tot 20% korting op de premie.

Dankzij onze unieke premiekortingen van 10 tot 20%, sluit je hier al een reisverzekering af voor slechts €8,51 per maand (SOS-dekking). Je mag dan werken tijdens je reis en je bent verzekerd in geheel Europa!

Werken en reizen: Globetrotter Verzekering

Werken en reizen
Werken en reizen

Omdat het werkaanbod in Nederland afneemt kiezen steeds meer jongeren er voor om tijdens de zomervakantie te gaan werken en reizen in het buitenland. Dit heeft consequenties voor je reisverzekering. Ben je van plan te gaan reizen en werken, zorg er dan voor dat je de juiste reisverzekering afsluit: de Globetrotter Verzekering.

Let op! Een standaard doorlopende reisverzekering biedt geen dekking als je gaat werken of gaat stage lopen in het buitenland. Hiervoor moet je een speciale reisverzekering afsluiten.

Ontvang tot 20% korting op de Globetrotter Verzekering

Hier ontvang je tot 20% korting op een Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance. Deze korting bestaat uit 10% online korting en tot 10% jongerenkorting wanneer je jonger bent dan 27 jaar.

Premie berekenen en afsluiten

Met de online premieberekening kies je de dekkingen die op jouw situatie van toepassing zijn en zie je per dekking wat je kwijt bent. Zo kun je snel bepalen of de Globetrotter Verzekering ook voor jou de beste en aantrekkelijkste verzekering is. Betalen doe je via iDEAL of via een eenmalige automatische incasso.

Heb je nog geen Globetrotter Verzekering met korting voor jouw reis naar het buitenland? Sluit hem hieronder af:

Tijdelijk werk in het buitenland

De combinatie van werken en reizen in het buitenland wordt steeds populairder bij voornamelijk jongeren. Dat kan een paar maanden vakantiewerk zijn, maar ook een backpackreis van meer dan een jaar. In het buitenland zijn seizoenswerkers erg gewild, vooral tijdens de zomer. Maar er zijn meer situaties denkbaar als het gaat om tijdelijk werken in het buitenland, zoals:

  • Je gaat backpacken en tijdens je reis ook werken.
  • Je gaat vrijwilligerswerk of ontwikkelingswerk doen.
  • Je gaat vakantiewerk in het buitenland doen.
  • Je gaat stage lopen in het buitenland.
  • Je gaat in het buitenland werken als Au Pair.
  • Je wordt naar het buitenland uitgezonden door je werkgever (expat of expatriate).
  • Je gaat voor een buitenlands bedrijf werken.

Fiscale consequenties

Afhankelijk van hoe lang je in het buitenland gaat werken en reizen kan dit fiscale consequenties hebben. Maar ook voor je sociale verzekeringen. Dit zijn verzekeringen voor inkomsten bij ziekte, werkeloosheid, etc. Informeer bij de belastingdienst: Belastingdienst tijdelijk werken buitenland

Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance

In de meeste situaties is de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance de beste reisverzekering voor reizen en werken in het buitenland. Je mag maximaal 2 jaar in het buitenland verblijven. Gevaarlijk werk is ook verzekerd (tegen een premieopslag). 

Meer informatie over reizen en werken?

Wil je eerst meer informatie lezen over reizen en werken in het buitenland? Dat kan op onze speciale pagina: Werken in het buitenland en de Globetrotter Verzekering.

Allianz Global Assistance voor de beste reisverzekeringen

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Zo opereert Allianz Global Assistance op vijf continenten, in 37 landen, waaronder Nederland. De 11.000 eigen werknemers werken samen met ruim 400.000 dienstverleners én een internationaal netwerk van lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft. Zo kunnen ze dag en nacht voor je klaar staan, waar ter wereld je ook bent. Het motto is ‘How can we help?’ Wereldwijd profiteren 250 miljoen verzekerden van de uitstekende dienstverlening van Allianz Global Assistance. Dat is zelfs 4% van de hele wereldbevolking.

Vragen?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 – 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.