Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Wat is een Globetrotterverzekering van Allianz Global Assistance? Ontvang 10-20% korting op de premie!

Allianz

Allianz
Globetrotterverzekering voor lange reizen en werken

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Nu 10% extra online korting, alleen op deze website!

Globetrotterverzekering nodig? Hier vanaf €8,51 per maand

Wat is een Globetrotterverzekering? Dat gaan wij je vertellen en ook waarom je alleen op deze website korting krijgt op de premie. Ben jij een avontuurlijke reiziger die van plan is de wereld te verkennen? Dan is de Globetrotterverzekering precies wat je nodig hebt. Deze verzekering, ontwikkeld door Allianz Global Assistance, een toonaangevende aanbieder van reisverzekeringen en hulpverlening, is speciaal ontworpen voor langdurige reizigers zoals jij.

Wat is de Globetrotterverzekering?

De Globetrotterverzekering is meer dan alleen een reisverzekering. Het is een uitgebreide dekking speciaal ontworpen voor mensen zoals jij die voor langere tijd naar het buitenland gaan. Of je nu een backpacker, wereldreiziger, student of stagiair bent, deze verzekering biedt dekking voor een breed scala aan situaties die zich tijdens jouw reis kunnen voordoen. Denk aan medische kosten, ongevallen, diefstal en verlies van persoonlijke bezittingen.

Je mag ook werken tijdens je reis met deze verzekering. Voor gevaarlijk werk geldt een premietoeslag. Je kunt deze verzekering afsluiten met een volledige dekking voor ziektekosten in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je jouw basis zorgverzekering in Nederland opzegt. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd.

Unieke kenmerken van de Globetrotterverzekering

Wat maakt de Globetrotterverzekering anders dan andere reisverzekeringen? Een van de belangrijkste kenmerken is de flexibiliteit in de duur van de dekking. Je kunt deze verzekering afsluiten voor een periode van minimaal 1 maand tot maximaal 24 maanden.

Bovendien biedt de Globetrotter Verzekering je de unieke mogelijkheid om tussentijds naar Nederland terug te keren zonder dat de verzekering wordt beëindigd. Dit is een bijzonder nuttige eigenschap als je tijdens jouw reis even naar huis wilt.

Werken valt standaard onder de dekking, het maakt niet uit of het betaald werk of vrijwilligerswerk is. Normaal werk is gratis meeverzekerd voor risicovol werk wordt een geringe toeslag gevraagd.

Dekking van de Globetrotterverzekering

De Globetrotterverzekering biedt uitgebreide dekking voor een breed scala aan situaties. Enkele van de belangrijkste dekkingsgebieden zijn:

  • Medische kosten: De verzekering dekt de kosten van medische behandelingen in het buitenland, inclusief ziekenhuisopname, operaties en medicijnen.
  • Ongevallen: De verzekering biedt een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval tijdens de reis.
  • Bagage: De verzekering dekt de kosten van verloren, gestolen of beschadigde bagage.
  • Aansprakelijkheid: De verzekering dekt de kosten van schade die je aan anderen toebrengt.

Deze verzekering is aanpasbaar aan de specifieke behoeften van de reiziger, met de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met aanvullende modules zoals rechtsbijstand, aansprakelijkheid en annulering. Bovendien is de verzekering geldig voor een periode van maximaal 24 maanden, waardoor het ideaal is voor langdurige reizen.

Alleen hier 10-20% korting op de premie!

Wil jij ook 10-20% korting op de premie (wat je moet betalen) van de Globetrotterverzekering? Die krijg je alleen op deze website. Verder is alles gelijk, zoals dekking en voorwaarden. Dus pak ook dat voordeel en doe jezelf niet te kort! Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je 10% korting en wij doen daar nog eens 10% korting bovenop. Ben je ouder dan 27 jaar? Dan krijg je van ons ook 10% korting! Maak vrijblijvend een premieberekening dan zie je onderaan de streep jouw korting.

Globetrotterverzekering
Wat is een Globetrotterverzekering van Allianz Global Assistance? Ontvang 10-20% korting op de premie!

Overzicht van de dekking

De Globetrotterverzekering is geschikt als je voor een reis, studie, stage of (vrijwilligers)werk langer van huis gaat. Dit kan tussen 1 en 24 maanden zijn.

OnderwerpBeschrijving dekking Globetrotterverzekering
SOS-kosten:Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelt en vergoedt Allianz vervoer naar huis en verleent noodzakelijke hulp. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Medische dekking:Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Je kunt kiezen uit Aanvullend of Volledig. Dit is afhankelijk van het doorlopen van je (basis)zorgverzekering.
Bagagedekking:Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel.
Wintersport en bijzondere sporten:Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoedt Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Pech op reis:Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelt en vergoedt Allianz vervangend vervoer. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig.
Ongevallen:Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
Aansprakelijkheid:Tijdens je verblijf in het buitenland kun je schade toebrengen aan andere mensen. Deze dekking vergoedt de schade tot €1.000.000 per gebeurtenis. In Australië wordt de schade tot €1.500.000 vergoed.
Rechtsbijstand:Je bent hiermee verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Voor juridische hulp binnen Europa geldt geen maximum vergoeding. Buiten Europa is dat tot €50.000.
Risicovolle werkzaamheden:Normaal werk is gratis meeverzekerd. Risicovolle werkzaamheden zijn tegen toeslag mee te verzekeren.
Dekkingsgebied:Je kunt kiezen uit Europa of wereldwijd. Tot Europa rekent Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.
Betaling:Je betaalt de premie eenmalig bij het afsluiten van de verzekering. Betalen kan via iDEAL.
Begin en einde dekking:De dekking begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.
Deze tabel geeft alleen een beknopte samenvatting van de Globetrotter Verzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Premie v.a. slechts €8,51 per maand

Vanaf slechts €8,51 per maand (SOS-dekking), ben je al verzekerd in geheel Europa! Sluit in 3 simpele stappen de Globetrotterverzekering af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Inclusief jongerenkorting en 10% extra internetkorting wanneer je de Globetrotterverzekering op deze website afsluit.

Uitstekende keuze

Als je van plan bent om voor een langere periode naar het buitenland te reizen, is de Globetrotterverzekering een uitstekende keuze. Met zijn uitgebreide dekking en flexibele voorwaarden biedt het een hoge mate van bescherming en gemoedsrust. Of je nu de wereld rondreist als backpacker, in het buitenland studeert als student, of internationale werkervaring opdoet als stagiair, de Globetrotter Verzekering is ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Hoe werkt de Globetrotterverzekering?

Het afsluiten van een Globetrotter Verzekering is eenvoudig en kan hier online worden gedaan. De premie wordt berekend op basis van de gekozen dekking, de duur van de reis, en de bestemming. Onderaan zie je ook hoeveel je korting je krijgt (let op: de korting ontvang je alleen op deze website). Na het afsluiten van de verzekering ontvangt de reiziger een polisblad met alle relevante informatie.

Premietabel

Hieronder kun je lezen wat de dekkingen kosten die je kan kiezen bij de Globetrotterverzekering.

Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
< 27 jaar> 27 jaar
SOS hulpverlening Europadekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€8,51
€8,91
.
€9,45
€9,90
SOS hulpverlening werelddekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€16,20
€17,82
.
€18,00
€19,80
Bagage Europadekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,43
€4,86
€7,29
.
€2,70
€5,40
€8,10
Bagage werelddekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€2,84
€5,67
€8,51
.
€3,15
€6,30
€9,45
Medische Kosten Europadekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€6,89
€23,90
.
€7,65
€26,55
Medische Kosten werelddekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€8,10
€27,95
.
€9,00
€31,05
Ongevallen€2,23€2,48
Rechtsbijstand€2,03€2,25
Aansprakelijkheid€2,43€2,70
Wintersport en bijzondere sporten€2,23€2,48
SOS Autohulp (alleen Europa)€6,08€6,75
Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie.

Veelgestelde vragen over de Globetrotterverzekering

1. Wat is een Globetrotterverzekering?

De Globetrotterverzekering is een speciale soort reisverzekering die is ontworpen voor mensen die voor langere tijd naar het buitenland gaan, zoals backpackers, wereldreizigers en studenten die in het buitenland studeren. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor zaken als medische kosten, repatriëring, bagage en aansprakelijkheid.

2. Hoe lang kan ik verzekerd zijn met een Globetrotterverzekering?

Je kunt verzekerd zijn voor een periode van 1 tot 24 maanden. Dit maakt de Globetrotterverzekering ideaal voor langdurige reizen of verblijven in het buitenland.

3. Wat is er gedekt onder de Globetrotterverzekering?

De Globetrotter Verzekering biedt dekking voor medische kosten, ongevallen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, bagage, en zelfs wintersport en bijzondere sporten. Het is belangrijk om de polisvoorwaarden te lezen om te weten wat er precies gedekt is en wat niet.

4. Kan ik mijn Globetrotterverzekering verlengen als ik langer in het buitenland blijf?

Ja, je kunt je Globetrotterverzekering verlengen als je langer in het buitenland blijft. Je moet dit wel doen voordat je huidige verzekering afloopt.

5. Wat gebeurt er als ik ziek word of een ongeval krijg tijdens mijn verblijf in het buitenland?

Als je ziek wordt of een ongeval krijgt tijdens je verblijf in het buitenland, zal de Globetrotterverzekering de medische kosten dekken. Dit omvat ook de kosten van repatriëring naar Nederland als dat nodig is.

6. Is mijn bagage verzekerd met de Globetrotterverzekering?

Ja, je bagage is verzekerd met de Globetrotter Verzekering. Dit omvat zowel verlies als diefstal van je bagage.

7. Zijn er bepaalde landen waar de Globetrotterverzekering niet geldig is?

De Globetrotter Verzekering is wereldwijd geldig, maar er kunnen beperkingen zijn voor bepaalde landen of regio’s. Het is belangrijk om dit te controleren voordat je naar het buitenland gaat.

8. Kan ik de Globetrotterverzekering ook afsluiten als ik al in het buitenland ben?

Nee, je moet de Globetrotterverzekering afsluiten voordat je naar het buitenland gaat. Het is niet mogelijk om deze verzekering af te sluiten als je al in het buitenland bent.

9. Zijn wintersport en bijzondere sporten gedekt onder de Globetrotterverzekering?

Ja, wintersport en bijzondere sporten zijn gedekt onder de Globetrotterverzekering. Dit is echter afhankelijk van de polis die je kiest, dus het is belangrijk om dit te controleren voordat je de verzekering afsluit.

10. Wat moet ik doen als ik een claim wil indienen op mijn Globetrotterverzekering?

Als je een claim wilt indienen op je Globetrotterverzekering, moet je contact opnemen met de verzekeraar. Zorg ervoor dat je alle relevante documentatie en bewijsstukken bij de hand hebt om het proces te vergemakkelijken.

11. Is de Globetrotterverzekering ook geschikt voor studenten die in het buitenland studeren?

Ja, de Globetrotter Verzekering is ook geschikt voor studenten die in het buitenland studeren. Het biedt een uitgebreide dekking die kan helpen bij eventuele problemen of onvoorziene omstandigheden tijdens je studie in het buitenland.

12. Wat is het verschil tussen een gewone reisverzekering en een Globetrotterverzekering?

Het belangrijkste verschil tussen een gewone reisverzekering en een Globetrotter Verzekering is de duur van de dekking. Een reguliere reisverzekering biedt dekking voor kortere reizen, terwijl een Globetrotter Verzekering is ontworpen voor langdurige reizen of verblijven in het buitenland. Daarnaast is het toegestaan om te werken met de Globetrotterverzekering.

Vragen over de Globetrotterverzekering?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.