Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering voor buitenlanders van Allianz – vanaf €2,- per dag!

Allianz

Allianz
Medische reisverzekering Schengenvisum

Sluit nu een Allianz Travel Risk Insurance af voor jouw buitenlandse gast!

Voldoet aan alle eisen voor een Schengenvisum.

 Medische kosten gedekt tot € 30.000,- Repatriëring: alle noodzakelijke kosten.

Je kunt tussentijds de polis kosteloos wijzigen.

VISUMGARANTIE: Bij afwijzing visum betaal je niets.

De zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance.

Premie vanaf € 2,- per dag

Reisverzekering voor buitenlandse familie, vrienden of partner

Voor buitenlandse familie, vrienden of een partner die je naar Nederland laat overkomen, heeft Reisverzekeringkorting.nl, een speciale reisverzekering. Deze reisverzekering voor buitenlanders heet Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance.

Het is de perfecte verzekering voor iedereen die naar Nederland komt voor een tijdelijk verblijf zoals een toeristisch uitstapje of familiebezoek. Ben je van plan een buitenlandse partner naar Nederland te halen? Dan is deze reisverzekering de beste oplossing en je voldoet daarmee aan de gestelde eisen voor een visum.

Het is tevens mogelijk om op deze verzekering annuleringskosten mee te verzekeren. Je buitenlandse gast kan immers ziek worden en daardoor niet meer in staat zijn om te reizen. Voorwaarde is wel dat de reis in Nederland geboekt is.

Voor wie is deze reisverzekering bestemd?

Stel je hebt familie wonen in Suriname en die wil je over laten komen naar Nederland. Of een tante uit Turkije. Misschien een oude vriend die in het buitenland woont. Maar ook een Nederlandse pensionado die geëmigreerd is en een bezoek brengt aan Nederland. Heb je bijvoorbeeld een Thaise vriendin en wil ze voor drie maanden naar Nederland overkomen? In alle genoemde situaties is de Travel Risk Insurance de beste oplossing.

Een reisverzekering voor buitenlanders is bestemd voor bijvoorbeeld:

  • Buitenlandse familie die jou wil bezoeken.
  • Vrienden en kennissen die in het buitenland wonen en naar Nederland komen.
  • Buitenlandse partners die naar Nederland overkomen.
  • Buitenlandse gasten
  • Nederlanders die geëmigreerd zijn en voor maximaal drie maanden terug naar Nederland komen.
  • Pensionado’s en expats die tijdelijk naar Nederland terugkeren.

Visum nodig? Sluit een reisverzekering voor buitenlanders af.

Het kan zijn dat er voor jouw bezoek een visum moet worden aangevraagd om naar Nederland te komen, een zogenaamde Schengenvisum. Om een visum toegewezen te krijgen, is het verplicht om voor je buitenlandse gast een ziektekostenverzekering af te sluiten met een dekking van minimaal € 30.000,-. Ook moet de buitenlandse toerist verzekerd zijn tegen de kosten van repatriëring (terugreis naar het land van herkomst).

De reisverzekering voor buitenlanders, de Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance, voorziet daar in. De maximale looptijd van een toeristenvisum (Schengenvisum) is 90 dagen, dit houdt in dat je niet langer dan 90 dagen in Nederland mag verblijven. De Travel Risk Insurance is precies drie maanden geldig. Wil je met je buitenlandse gast uitstapjes maken naar andere Europese landen? Dat kan, en is gewoon meeverzekerd. Je kunt zelfs kiezen voor werelddekking, dan mogen je gasten over de hele wereld reizen met deze reisverzekering. Wintersport en bijzondere sporten zijn alleen gedekt binnen Europa.

Soort VerzekeringReisverzekering voor familie en vrienden uit het buitenland die in Nederland verblijven en/of met jou op reis gaan.
Wat is verzekerd?SOS hulpverlening, Medische kosten, Verlies reisdocumenten, Vermissing/vertraging bagage, Bijzondere sporten (optioneel), Kortlopende annuleringsverzekering (optioneel).
Wat is niet verzekerd?Pech met eigen vervoer, blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval, fraude, en schade in het land van domicilie.
DekkingsbeperkingenEr is een eigen risico van €45 bij medische kosten. Maximale vergoedingen voor verschillende verzekerde onderdelen. Sommige sporten zijn niet verzekerd.
DekkingsgebiedAfhankelijk van herkomst of bestemming, keuze tussen Europa of wereldwijd.
VerplichtingenEerlijk beantwoorden van vragen bij aanvraag, zoveel mogelijk schade voorkomen en beperken, in geval van nood zo snel mogelijk de alarmcentrale bellen, aangifte bij politie bij verlies, diefstal of vermissing van bagage, en schade aantonen.
BetalingBetaling van premie via automatische incasso of overschrijving. Premie moet betaald zijn om een schade te kunnen claimen.
Begindatum en einddatum dekkingIngangs- en einddatum staan op het polisblad. Dekking begint bij vertrek uit het land van domicilie en eindigt bij terugkeer. Dekking voor medische kosten door ziekte gaat in 48 uur na aankomst in het land van bestemming.
Opzeggen contractVerzekering kan alleen binnen de bedenktermijn van 14 dagen opgezegd worden als de verzekering langer duurt dan een maand.
Bovenstaande is slechts een beknopt overzicht, voor een volledig overzicht, lees de polisvoorwaarden.

Wat is er verzekerd op een reisverzekering voor buitenlanders?

De Travel Risk Insurance van Allianz is erg uitgebreid. Je buitenlandse gasten zijn verzekerd voor S.O.S. kosten, medische kosten en extra dekkingen.

S.O.S. kosten:

  • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
  • overlijden van verzekerde;
  • ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
  • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
  • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
  • gedwongen oponthoud.

Medische kosten:

  • dokters- en ziekenhuiskosten;
  • aangeschafte/gehuurde krukken/rolstoel;
  • tandartskosten ten gevolge van een ongeval in het verzekeringsgebied.

Extra dekkingen:

  • reisdocumenten;
  • vervangende kleding en/of toiletartikelen;
  • schade aan logiesverblijven.

Voorwaarden:

  • Je kunt deze verzekering voor maximaal 90 dagen afsluiten;
  • De persoon mag niet ouder zijn dan 69 jaar;
  • Je kunt kiezen uit Europadekking of Werelddekking;
  • Annuleringsverzekering geldt alleen wanneer de reis bij een Nederlandse Touroperator is geboekt;
  • Wintersport en bijzondere sporten kunnen tegen een premieverhoging meeverzekerd worden.

Wat kost een reisverzekering voor buitenlanders?

Ondanks de ruime dekking is de premie laag en daardoor zeer betaalbaar. De reisverzekering voor buitenlanders kent twee verschillende premies:

  • Europadekking, kost €2,- per persoon per dag
  • Werelddekking, kost €3,- per persoon per dag.

Afsluiten reisverzekering voor buitenlanders (Travel Risk Insurance)

Wil je een reisverzekering voor buitenlanders afsluiten? Een premieberekening maken en het afsluiten van een Travel Risk Insurance kun je zelf. Klik hier: berekenen en afsluiten Travel Risk Insurance.

Heb je nog vragen? Bel of e-mail ons. De reisverzekeringexperts zitten voor je klaar!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.