Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Reisverzekering: Wat als mijn kind apart op vakantie gaat?

kind apart op vakantie

kind apart op vakantie

Wanneer je kind zelfstandig op vakantie gaat, dan kan een ouder/verzorger hier een kortlopende reisverzekering voor hem of haar afsluiten.

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor een kind die zelfstandig op reis gaat, heb je al vanaf € 1,30 per dag (inclusief 10% extra korting). Jouw zoon of dochter is dan in geheel Europa verzekerd. Je kunt de reisverzekering zelf samenstellen met de dekkingen die jij belangrijk acht.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Dat is een prettig idee wanneer jou kind hulp nodig heeft in het buitenland.

Kind zelfstandig op reis

Je kind gaat zonder jouw op reis en je wilt dat hij of zij goed verzekerd is. Wij ontvangen daarom regelmatig vragen of er een reisverzekering voor een kind kan worden afgesloten, zonder dat de ouder of verzorger meegaat op reis. Dat is bij Allianz Global Assistance geen enkel probleem. Een ouder kan ongeacht de leeftijd van het kind altijd als verzekeringsnemer fungeren (degene die de premie betaalt) en een reisverzekering voor het kind afsluiten.

Reisverzekeringkorting.nl geeft ook nog eens 10% extra korting als je op deze website online een reisverzekering afsluit.

Regel het nu en sluit hier een reisverzekering af

Zorg er voor dat jouw kind veilig en goed verzekerd op reis gaat. Sluit nu hier een reisverzekering voor hem/haar af. Het is snel geregeld. Vul als ouder/verzorger je eigen gegevens in bij verzekeringsnemer en de gegevens van je kind bij verzekerde. Je kan de reisverzekering direct online afsluiten 24 uur per dag en zeven dagen per week. Je ontvangt de polis onmiddellijk per email:

Kinderen boven de 16 jaar

Vanaf 16 jaar kunnen kinderen hier zelfstandig een reisverzekering afsluiten. Dat kan een kortlopende reisverzekering zijn of een doorlopende reisverzekering. Naast verzekerde kunnen zij dan ook verzekeringsnemer (premiebetaler) zijn.

Heb je al een doorlopende reisverzekering?

Heb je als ouder/verzorger reeds een doorlopende reisverzekering? Dan is het goed om eerst even de voorwaarden te lezen. Meestal is je kind dan verzekerd op de doorlopende reisverzekering en hoef je hem/haar niet apart te verzekeren. Je kind moet wel als medeverzekerde vermeld staan op de polis en hij/zij moet op hetzelfde adres wonen als de hoofdverzekerde.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen voor kinderen? Stuur een e-mail info@reisverzekeringkorting.nl of bel ons in Apeldoorn. Telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren).

Categoriën: Reisverzekering

Tags: , ,

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al sinds 2011 met passie over reis- en annuleringsverzekeringen en is een groot deel van zijn werkzame leven actief in de assurantiebranche. Al in 1990 behaalde hij zijn Assurantie B diploma. Hij heeft gewerkt voor o.a. RVS Verzekeringen (nu Nationale Nederlanden), ZilverenKruis, ANOZ verzekeringen, Kentron Adviesgroep en Meeùs (nu onderdeel van Aon). Rob schreef destijds regelmatig voor assurantievakbladen, met name over zorgverzekeringen.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben in het online marketing vakgebied, is Rob gaan bloggen. Het schrijven is inmiddels onder zijn huid gekropen en redactiewerkzaamheden behoren tot zijn belangrijkste dagtaak.
Hij is in het bezit van het diploma Wft-Basis die is uitgegeven door het Ministerie van Financiën.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.