Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen)

Ontvang tot 25% jongeren- en studentenkorting op je reisverzekeringen

Ontvang tot 25% jongeren- en studentenkorting op je reisverzekeringen

Op deze website van Reisverzekeringkorting ontvang je tot 25% korting op de premie van een doorlopende- en Globetrotter verzekering. Deze jongeren- en studentenkorting geldt voor iedereen onder de 27 jaar.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekering en hulpverlener ter wereld en telt bijna 13.000 werknemers, die samen 58 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners. 

Doorlopende reisverzekering

Als enige reisverzekeraar in Nederland biedt Allianz Global Assistance tot 15% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren en studenten tot 27 jaar. Sluit je de Comfort of Premium variant af? Dan ontvang je 15% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn.

Daarnaast ontvang je bij ons ook nog eens 10 procent online korting op de doorlopende reisverzekering. Samen met de jongerenkorting kan je korting dus oplopen tot 25%! Zo kan je hier altijd de goedkoopste doorlopende reisverzekering afsluiten!

Globetrotter Verzekering

Ook op de Globetrotter Verzekering krijgen jongeren onder de 27 jaar korting bij Allianz Global Assistance. Dat is standaard 10% korting op de gehele premie.

Iedereen 10 procent online korting

Ben je ouder dan 27 jaar, dan ontvang je standaard 10% korting op alle reis- en annuleringsverzekeringen die je zelf online kan afsluiten. Sluit je een doorlopende reisverzekering af dan is de korting ook doorlopend en niet eenmalig zoals bij sommige andere aanbieders.

Sluit daarom je reisverzekering af op deze website en profiteer van de kortingen die je van ons ontvangt!

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.