Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Globetrotter reisverzekering voor lange reizen

globetrotter reisverzekering

Een wereldreis maken doe je niet zomaar. Voordat je vertrekt moeten de nodige voorbereidingen gedaan zijn. Een passende reisverzekering afsluiten is één van deze voorbereidingen. Met een Globetrotter Reisverzekering zorg je dat je goed verzekerd bent tijdens je wereldreis.

Globetrotter Reisverzekering voor lange reizen
Met de Globetrotter Reisverzekering ben je tot maximaal 24 maanden aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Deze reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor een langere periode op reis gaan. Dus ook wanneer je gaat studeren, werken of stage lopen in het buitenland.

Korting op je Globetrotter Reisverzekering
Wereldreizigers kunnen profiteren van een korting van 10 procent op een Globetrotter Reisverzekering. Vanaf € 19,20 per maand heb je al een Globetrotter Reisverzekering.

Dag en nacht wereldwijde hulp
Mondial Assistance beschikt over een wereldwijd netwerk en is de grootste reisverzekeraar ter wereld. Er zijn 28 Alarmcentrales verdeeld over alle werelddelen, waardoor hulp altijd binnen handbereik ligt. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met de Alarmcentrale. Hier word je in je eigen taal te woord gestaan. Door het wereldwijde netwerk wordt de kwaliteit continu gewaarborgd. Zo is er bijvoorbeeld snel een goed ziekenhuis te vinden in de buurt van je vakantieadres.

Extra diensten voor wereldreizigers
Indien je een Globetrotter Reisverzekering van Mondial Assistance hebt afgesloten, kun je direct gebruik maken van extra services. Je kunt medisch advies vragen aan de Reisarts of gratis inentingsadvies krijgen voor jouw bestemming.
Op de website globetrotterservice.nl kan je alle informatie vinden die je nodig kunt hebben om je reis voor te bereiden. Maar je kunt er ook tips vinden voor tijdens en na je reis. Zo kan je op deze website eenvoudig online je schade melden en hoef je niet te wachten totdat je weer terug bent in Nederland.

Gevaarlijke sporten extra meeverzekeren
Bij de Globetrotter Reisverzekering zijn rechtsbijstand, ongevallen, aansprakelijkheid en duiken standaard meeverzekerd. Wanneer je van plan bent om risicovolle sporten te beoefenen, kun je de aanvullende dekking ‘risicovolle sporten’ afsluiten. Bijvoorbeeld als je gaat mountainbiken of abseilen. Daarnaast heb je altijd de keuze uit een Europa- of Werelddekking.

Medische kosten
Je kunt de rubriek Medische Kosten aanvullend of volledig meeverzekeren. Wanneer je een basiszorgverzekering in Nederland hebt, worden medische kosten in het buitenland veelal alleen tegen de Nederlandse kostprijs vergoed. Indien een ingreep in het buitenland duurder is dan in Nederland, zal je het verschil zelf bij moeten betalen. Dit verschil kan gedekt worden met de aanvullende dekking Medische Kosten.
In enkele gevallen is het mogelijk je ziektekostenverzekering in Nederland op te zeggen. In dit geval ben je dus helemaal niet verzekerd als er in het buitenland iets gebeurt. Sluit je Medische Kosten Volledig af, dan ben je zowel in het buitenland als tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland verzekerd tegen medische kosten.

De voordelen van een Globetrotter Reisverzekering

  • Speciaal voor Globetrotters, tot 24 maanden in het buitenland.
  • 24/7 wereldwijde hulp van de Alarmcentrale.
  • Gratis inentingsadvies.
  • Gevaarlijke sporten zijn tegen een premietoeslag mee te verzekeren.
  • Medische kosten kunnen aanvullend of volledig mee te verzekeren.
  • Speciaal voor wereldreizigers: Globetrotterservice.nl
Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.