Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering voor 365 dagen of meer: de Globetrotter Verzekering van Allianz

Allianz

Reisverzekering voor 365 dagen nodig? Wij hebben voor een lang verblijf in het buitenland, de Globetrotter Verzekering van Allianz, nu ook met 10-20% korting op de premie.

De Globetrotter Verzekering is geen doorlopende reisverzekering, maar een eenmalige verzekering voor lang verblijf. De reisverzekering stopt automatisch na de door jouw gewenste terugkom datum. Eerder terug? Dan kan je de niet gebruikte premie terugvragen. Langer weg? Je kan de reisverzekering tussentijds verlengen tot maximaal 24 maanden.

Globetrotter reisverzekering voor 365 dagen

Ga je voor een jaar naar het buitenland voor een reis, vakantie, backpackreis, overwintering of noem maar op, dan is een normale kortlopende reisverzekering te duur en met de doorlopende reisverzekering mag je meestal maximaal 180 dagen aaneengesloten in het buitenland verblijven. Ook is het niet toegestaan om te werken met een doorlopende reisverzekering. Maar jij wilt 365 dagen weg, of misschien zelfs wel langer. Wat nu? Daar heeft Allianz een uitstekende oplossing voor: de Globetrotter Verzekering.

Je hebt hier al een Globetrotter Verzekering voor slechts € 123,- voor een verblijf van 365 dagen in het buitenland (eenmalige jaarpremie), dankzij de 10-20% korting die je alleen op deze website ontvangt. Maak een vrijblijvende premieberekening dan zie je de korting onderaan bij het totaalbedrag.

Lang op reis: 365 dagen of meer

Niet iedere reis is hetzelfde vandaar ook dat Allianz wel meer dan 10 verschillende reisverzekeringen heeft. Voor iedereen die minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden op reis gaat, is er de Globetrotter Verzekering. Deze reisverzekering houd speciaal rekening met de wensen van personen die voor 365 dagen of langer op reis gaan. Wanneer is de Globetrotter Verzekering voor jou interessant:

 • Je zoekt een reisverzekering voor 365 dagen of langer.
 • Je gaat werken tijdens je verblijf in het buitenland.
 • Je zegt je zorgverzekering in Nederland op, maar je wilt wel wereldwijd verzekerd zijn tegen medische kosten.
 • Je houd je zorgverzekering in Nederland wel aan, maar je wilt aanvullend voor medische kosten verzekerd zijn.
 • Je gaat aan bijzondere sporten doen en je wilt dat dit onder de dekking valt.
 • Je wilt tegen aansprakelijkheid verzekerd zijn in het buitenland.
 • Je wilt een reisverzekering die je tussentijds kan verlengen en waarbij je de premie terugkrijgt als je eerder naar huis terugkeert.

Met alle bovenstaande aspecten houd de Globetrotter Verzekering rekening. Zo kan je zelf de dekking kiezen die het beste bij je past als je voor een jaar of meer naar het buitenland vertrekt. Ondanks de ruime dekking is deze reisverzekering niet duur en daarom betaalbaar voor iedereen.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren

Ga je voor 365 dagen (of minder of meer) naar het buitenland, dan kan in sommige situaties de zorgverzekering worden opgezegd. Dat kan je veel geld schelen, dus informeer bij je zorgverzekeraar. Natuurlijk moet je wel altijd voor medische kosten in het buitenland verzekerd zijn. De Globetrotter Verzekering biedt jou een volledige dekking van geneeskundige kosten wereldwijd, en je bent zelfs verzekerd tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland (van maximaal 21 dagen).

Zeg jij je basis zorgverzekering in Nederland niet op, sluit dan de dekking Medische Kosten Aanvullend af. Hiermee ben je verzekerd van een vergoeding voor medische kosten die buiten je huidige zorgverzekering vallen. Je voorkomt hiermee vervelende verrassingen voor als de Nederlandse zorgverzekeraar niet alle medische kosten vergoedt.

De Globetrotter Verzekering heeft voor het meeverzekeren van medische kosten tijdens jouw verblijf van 365 dagen in het buitenland altijd een passende oplossing. Je kan deze verzekering aanpassen aan jouw persoonlijke situatie en kiezen uit:

 • Medische kosten Aanvullend: voor als je de zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent verzekerd tegen medische kosten en je voorkomt dat je voor vervelende verrassingen komt te staan als je zorgverzekeraar niet alle kosten vergoedt.
 • Medische kosten Volledig: voor als je geen zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Hiermee ben je zowel in het buitenland als tijdens een tussentijds bezoek aan Nederland uitstekend verzekerd tegen medische kosten.
Reisverzekering voor 365 dagen
Reisverzekering voor 365 dagen

Werken toegestaan met deze reisverzekering

Een standaard doorlopende reisverzekering biedt geen dekking als je gaat werken of gaat stage lopen in het buitenland. Hiervoor moet je een speciale reisverzekering afsluiten, zoals de Globetrotter verzekering.

De combinatie van werken en reizen in het buitenland wordt steeds populairder bij voornamelijk jongeren. Dat kan een paar maanden vakantiewerk zijn maar ook een backpackreis van meer dan een jaar. In het buitenland zijn seizoenwerkers erg gewild, vooral tijdens de zomer. Maar er zijn meer situaties denkbaar als het gaat om tijdelijk werken in het buitenland, zoals:

 • Je gaat backpacken en tijdens je reis ook werken.
 • Je gaat vrijwilligerswerk of ontwikkelingswerk doen.
 • Je gaat vakantiewerk in het buitenland doen.
 • Je gaat stage lopen in het buitenland.
 • Je gaat in het buitenland werken als Au Pair.
 • Je wordt naar het buitenland uitgezonden door je werkgever (expat of expatriate).
 • Je gaat voor een buitenlands bedrijf werken.

Op de Globetrotter Verzekering, is standaard werk gratis meeverzekerd. Het kan voorkomen dat je tijdens je verblijf van 365 dagen wilt gaan werken, bijvoorbeeld om tijdelijk iets bij te verdienen, of misschien om als vrijwilliger een lokale gemeenschap te helpen. Op de Globetrotter Verzekering is het daarom mogelijk gemaakt om dat risico te verzekeren. Dat kan zonder toeslag, wanneer het werk geen extra risico met zich meebrengt. Ga jij in het buitenland werken bijvoorbeeld als, commercieel medewerker, barkeeper, secretaresse, programmeur, vertaler, musicus, ober of golfleraar dan krijg je geen toeslag. Wanneer er wel sprake is van extra risico, berekend Allianz Global Assistance in sommige gevallen wel een toeslag op de premie. Informeer bij ons als je gaat werken in het buitenland.

Gunstige premie v.a. slechts € 8,51 per maand

Vanaf slechts € 8,51 per maand* (SOS-dekking), ben je al verzekerd in geheel Europa! Sluit in 3 simpele stappen de Globetrotter Verzekering af voor je verblijf an 365 dagen. Na het afsluiten van de reisverzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.*

*Inclusief jongerenkorting en 10% extra internetkorting indien je de Globetrotter Verzekering op deze website afsluit.

Globetrotter Verzekering Allianz
Maandpremies Globetrotter Verzekering
< 27 jaar> 27 jaar
SOS hulpverlening Europadekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 8,51
€ 8,91
.
€ 9,45
€ 9,90
SOS hulpverlening werelddekking
- Korter dan 1 jaar
- Langer dan 1 jaar
.
€ 16,20
€ 17,82
.
€ 18,00
€ 19,80
Bagage Europadekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 2,43
€ 4,86
€ 7,29
.
€ 2,70
€ 5,40
€ 8,10
Bagage werelddekking
- Budget
- Uitgebreid
- Compleet
.
€ 2,84
€ 5,67
€ 8,51
.
€ 3,15
€ 6,30
€ 9,45
Medische Kosten Europadekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 6,89
€ 23,90
.
€ 7,65
€ 26,55
Medische Kosten werelddekking
- Aanvullend
- Volledig
.
€ 8,10
€ 27,95
.
€ 9,00
€ 31,05
Ongevallen€ 2,23€ 2,48
Rechtsbijstand€ 2,03€ 2,25
Aansprakelijkheid€ 2,43€ 2,70
Wintersport en bijzondere sporten€ 2,23€ 2,48
SOS Autohulp (alleen Europa)€ 6,08€ 6,75
Premies zijn vanaf, maak een premieberekening voor de exacte premie.

Waar ben je verzekerd met de Globetrotter reisverzekering voor 365 dagen reis?
Je kiest een dekking voor het gebied Europa of wereld. Tot het gebied Europa worden ook alle landen aan de Middellandse Zee, zoals Israël, Egypte en Marokko gerekend. Voor de dekking Autohulp is alleen dekkingsgebied Europa mogelijk.

Wat is er verzekerd?
Je krijgt hulp van de Allianz Global Assistance alarmcentrale bij een ongeluk, ernstige ziekte of overlijden van een verzekerde. Zij regelen en vergoeden vervoer naar huis of extra verblijfskosten. Daarnaast ben je verzekerd voor de aanvullende dekkingen die je hebt gekozen. In veel gevallen doen zij dat ook als er thuis iets gebeurt. Denk dan aan brand in je woning. Of ernstige ziekte of overlijden van een familielid.

Medische kosten
Als je kiest voor de dekking medische kosten heb je recht op vergoeding van geneeskundige kosten in het buitenland. Je kunt kiezen uit ‘Aanvullend’ en ‘Volledig’. De keuze is afhankelijk van de duur van je reis. Laat je voor je vertrekt goed informeren over de dekking van je (basis-)zorgverzekering. Zeker als je langer dan een jaar naar het buitenland gaat.

Dekking van je reisbagage
Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage tot een dagwaarde. Bij de budgetdekking is dit maximaal € 1.500,- De waarde van je spullen vermindert vanaf het moment dat je ze hebt gekocht. Dat noemen we dagwaarde. De verzekeraar keert nooit meer uit dan de dagwaarde.

Wintersport en bijzondere sporten
Ga je op wintersport? Of beoefen je een bijzondere sport? Dan is deze aanvullende dekking nodig om verzekerd te zijn voor hulpverlening of medische kosten, als je een ongeval krijgt tijdens de beoefening van je sport. De dekking Medische kosten moet dan wel zijn afgesloten. Ook schade aan je eigen of gehuurde spullen is verzekerd.

Pech op reis
Met de dekking SOS autohulp krijg je hulp van de Alarmcentrale bij pech met eigen vervoer, zoals auto, camper of motor in Europa. Allianz Global Assistance vergoedt vervangend vervoer of de terugreis naar Nederland. Je kunt ook wachten tot het vervoermiddel is gerepareerd. In dat geval vergoedt de verzekeraar de kosten voor overnachting. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd. Pech is een mechanisch gebrek, waardoor je voertuig of aanhanger tijdens de reis niet meer verder kan rijden. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (IVB) van het voertuig (groene kaart).

Ongevallen
Als je tijdens je reis een ongeval krijgt, waardoor je blijvend invalide wordt of waardoor je overlijdt, dan heb je recht op eenmalige uitkering. Invaliditeit betekent het blijvende verlies van een functie van je lichaam, bijvoorbeeld het vermogen om te horen of te lopen. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van welke functie je bent verloren.

Aansprakelijkheid
Tijdens een langer verblijf in het buitenland kun je schade toebrengen aan andere mensen. Als je aansprakelijk bent voor die schade, dan kan het soms over forse bedragen gaan. De Globetrotter Verzekering heeft een dekking, die dat bedrag voor jou vergoedt. Deze dekking vergoedt maximaal € 1.500.000 per gebeurtenis. Schade die je door je werk of beroep veroorzaakt valt niet onder deze dekking.

Afsluiten, wijzigen van de verzekering
De begin- en einddatum van de verzekering geef je op bij de aanvraag. Ga je langer op reis, dan kan je de einddatum van de verzekering verschuiven. Keer je eerder terug, dan kan je de verzekering stopzetten. Heb je geen schade geclaimd, dan krijg je een deel van de premie terug.

Overzicht dekkingen reisverzekering voor 365 dagen

Hieronder zie je een overzicht van de dekkingen en vergoedingen van de Globetrotter Verzekering voor lang verblijf:

Globetrotter verzekekering Allianz
Dekkingsoverzicht Globetrotter Verzekering
A. SOS HULPVERLENING
Opsporing- en reddingsacties:Max. € 50.000,- per persoon per gebeurtenis
Repatriëring verzekerde + een reisgenoot:Kostprijs
Reiskosten als gevolg van een ongeval:Kostprijs
Verblijfskosten als gevolg van een ongeval:Max. € 75,- per persoon per dag
Onvoorziene reis- en verblijfskosten i.v.m. oponthoud, natuurgeweld of staking:Terugreiskosten na het einde van de voorgenomen verblijfsduur per openbaar naar Nederland, kostprijs. Extra verblijfskosten max. € 75,- per dag.
Telecommunicatiekosten:Max. € 100,- per persoon per polis
B. ONGEVALLEN
Vergoeding bij overlijden:Standaard € 25.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 5.000,-
Vergoeding bij blijvende invaliditeit:Standaard € 75.000,- Bij beoefening bijzondere (winter)sport of uitvoering werk met verhoogd risico € 25.000,-
C. BAGAGE
Verzekerd bedrag reisbagage
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 1.500,-
Max. € 3.500,-
Max. € 5.000,-
Eigen risico reisbagage schade
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
€ 75,-
€ 50,-
€ 0,-
Vergoeding foto-, film- en videoapparatuur, (spel)computers, mobiele telefoons en andere digitale/elektrische apparatuur
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 750,-
Vergoeding overige items (zoals fietsen, horloges, kledingstukken, zonnebrillen, etc.) per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Vergoeding tijdens reis aangeschafte goederen per item
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Vergoeding van schade aan logies/verblijf
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 350,-
Max. € 500,-
Max. € 1.000,-
Contant geld
- Budget:
- Uitgebreid:
- Compleet:
.
Max. € 200,-
Max. € 350,-
Max. € 500,-
D. MEDISCHE KOSTEN (bedragen per persoon per polis)Aanvullend en Volledig
Telefonisch advies van Nederlandse reisarts van Allianz Global Assistance:Gratis
Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland:Kostprijs
Vergoeding tandheelkundige kosten bij spoedeisende hulp:Max. € 250,-
Vergoeding aangeschafte /gehuurde krukken of rolstoel:Max. € 250,-
Eventuele nabehandeling in Nederland:Max. € 1.000,-
Dokters- en ziekenhuiskosten in Nederland tijdens tussentijds bezoek van max. 21 dagen:Max. € 25.000,-
Eigen risico:Max. € 100,-
E. RECHTSBIJSTAND
Europa;Kostprijs
Buiten Europa:Max. € 5.000 bij contractuele geschillen of € 50.000,- voor overige gebeurtenissen
F. AANSPRAKELIJKHEID
Uitkering voor aansprakelijkheid:
In Australie:
Max. € 1.000.000,-
Max. € 1.500.000,-
Het bovenstaande overzicht is slechts een beknopte weergave, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor een compleet overzicht van vergoedingen met een toelichting verwijzen wij je naar de verzekeringsvoorwaarden.

Voordelen van de Globetrotterverzekering voor lang op reis

Naast de eerdere genoemde voordelen, profiteer je bij de Globetrotter reisverzekering voor 365 dagen, ook hier van:

 • Reisverzekering voor 365 dagen of meer naar het buitenland.
 • Studeren, backpacken en werken; kies zelf je dekking bij de Globetrotter Verzekering.
 • Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar en 10% extra online korting, alleen hier.
 • Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
 • Gratis medisch advies van arts of verpleegkundigen.
 • Creditcard/pinpas kwijt? Allianz regelt een voorschot via Western Union.

Gratis extra services

 • Personal Assistant: zoekt samen met jou antwoord op al je vragen! Ook als de nood minder hoog is.
 • SMS Assistant: gratis sms of e-mail die je waarschuwt bij nood in jouw reisgebied.
 • Online schade melden: Binnen 5 werkdagen afgehandeld.
 • Eenvoudig verlengen van de Globetrotter Verzekering tijdens de reis.

Waarom Allianz?

 • Eigen alarmcentrales in 37 landen; 24/7 bereikbaar en altijd dichtbij.
 • Meer dan 60 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening.
 • Eigen medische database met inzicht kwaliteit van ziekenhuizen wereldwijd.
 • Meerdere keren uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar van Nederland.

Meest gestelde vragen en antwoorden over de reisverzekering voor 365 dagen (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over de reisverzekering voor 365 dagen.

Hebben jullie een reisverzekering voor 365 dagen?

Jazeker. Wij hebben voor een lang verblijf in het buitenland de Globetrotter Verzekering van Allianz, nu ook met 10-20% korting op de premie.

Wat is een Allianz Globetrotter Verzekering?

De Globetrotter Verzekering is een speciale reisverzekering voor werken, reizen en backpacken. Je kan deze verzekering afsluiten met een volledige dekking voor ziektekosten in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je jouw basis zorgverzekering in Nederland opzegt. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd voor jouw vakantie.

Is de Globetrotter Verzekering een doorlopende reisverzekering?

Nee, het gaat bij de Globetrotter Verzekering om een eenmalige reisverzekering voor de duur van je reis, die daarna automatisch stopt.

Wat kost een Globetrotterverzekering?

Bij ons vanaf € 8,51 per maand (SOS-dekking). Je bent dan verzekerd in geheel Europa! De premie wordt hoger als je kiest om de basisdekking uit te breiden. Daarom kan je het beste zelf even een premieberekening maken.

Geven jullie korting op Globetrotter Verzekering?

Jazeker, je ontvangt tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar. En ook nog eens 10% extra online korting als je de verzekering op deze website afsluit.

Wat zijn de voordelen van de Globetrotter Verzekering?

Je profiteert direct van de volgende voordelen:
– Speciale verzekering voor backpackers en lange reizen.
– Backpacken, studeren, reizen en werken; kies zelf je dekking.
– 10% extra internetkorting, die je alleen hier krijgt.
– Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.
– Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
– Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
– Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).
– Gratis medisch advies, ook over inentingen.
– Creditcard of pinpas kwijt? Allianz Global Assistance helpt en regelt een voorschot bij een Western Union wisselkantoor.

Gratis extra services:
– Personal Assistant: zoekt samen met jou antwoord op al je vragen! Ook als de nood minder hoog is.
– SMS Assistant: gratis sms of e-mail die je waarschuwt bij nood in jouw reisgebied.
– Online schade melden: Binnen 5 werkdagen afgehandeld.
– Eenvoudig verlengen van de verzekering tijdens de reis.

Mag ik werken met deze verzekering?

Bij de Globetrotter Verzekering ben je standaard verzekerd voor regulier werk op bijvoorbeeld een kantoor of in de horeca. Als je in het buitenland werkzaamheden gaat verrichten met een hoger risico, bijvoorbeeld in de bouw of als kok, dan ben je tegen betaling van een toeslag ook goed verzekerd. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kan ik medische kosten meeverzekeren tijdens mijn reis?

Met de Globetrotter Verzekering kun je medische kosten op twee manieren meeverzekeren: Aanvullend op je huidige zorgverzekering of volledig.
1. Medische Kosten Aanvullend
Houd je gedurende je reis een Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Dan vul je deze aan met Medische Kosten Aanvullend. Mocht er dan sprake zijn van medische kosten in het buitenland, dan vergoedt de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance, datgene wat je zorgverzekeraar niet vergoedt. Met als voordeel dat je zo nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.
2. Medische Kosten Volledig
Houd je gedurende je verblijf in het buitenland geen Nederlandse ziektekostenverzekering aan? Kies dan voor Medische Kosten Volledig. Want dan ben je echt volledig verzekerd voor alle medische kosten die je maakt in het buitenland. Mocht je tussentijds een bezoekje aan Nederland brengen, dan loopt je verzekering gewoon door (maximaal 21 dagen).
Raadpleeg ons adviesschema om te bepalen wat het beste bij jouw situatie aansluit: Adviesschema Backpacker reisverzekering (PDF)

Kan ik de Globetrotter Verzekering verlengen als ik langer weg blijf?

Je kan tijdens je reis eenvoudig je Globetrotter Verzekering online verlengen tot een totale duur van maximaal 24 maanden. Als je de aanvraag hebt gedaan, ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail.

Krijg ik premie terug als ik eerder terugkom?

Als je eerder terug komt van je reis dan verwacht, heb je recht op premierestitutie. Je krijg dan de premie van de volledig niet verzekerde maanden teruggestort op je rekening. Je hebt recht op premierestitutie:
Als je minimaal een maand eerder terugkomt voor de einddatum van je verzekering.
Je geen schadeclaim bij Allianz Global Assistance hebt ingediend.

Vragen over een reisverzekering voor 365 dagen?

Heb je vragen over een reisverzekering voor 365 dagen? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons telefoon: 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.