Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Auto vanaf € 1,85 per maand

Pechhulp Auto vanaf € 1,85 per maand

Niets is vervelender dan onderweg pech krijgen met je auto. Om te voorkomen dat je niet meer verder kunt, sluit je een Pechhulp Auto verzekering bij Allianz Global Assistance af. Deze kost slechts € 1,85 per maand en zorgt er voor dat je altijd mobiel blijft.

Pechhulp Auto

Een pechulpverzekering voor je auto voorkomt problemen. Afhankelijk van de aard van de pech, krijg je met een Pechhulp Auto verzekering van Allianz Global Assistance de volgende concrete hulp:

 • Reparatie van auto of motor ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtst bijzijnde dealer, garage of adres naar keuze bij pech in Nederland.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen, indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
 • In Europa: Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien, de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pechhulp voor je auto afsluiten

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Auto Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Bereken de premie en sluit af

Pechhulpverzekering voor je auto

Je kunt een Pechhulp Auto verzekering samenstellen naar wens. Zo kun je kiezen uit een Pechhulp Auto voor uitsluiten Nederland met of zonder woonplaats dekking. Ga je ook met je auto naar het buitenland bijvoorbeeld voor een autovakantie, dan kun je kiezen voor een dekking voor geheel Europa. Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • Nederland (exclusief woonplaats).
 • Nederland (inclusief woonplaats).
 • Nederland + Europa (exclusief woonplaats).
 • Nederland + Europa (inclusief woonplaats).

Korting op de premie Pechhulp auto

Op de toch al lage premie voor een Auto Pechhulp verzekering geeft Reisverzekeringkorting je ook nog eens 10% extra korting. Zo heb je al een pechhulpverzekering voor geheel Nederland (exclusief woonplaats) al vanaf slechts € 1,85 Maak zelf een premieberekening, de korting staat onderaan.

Altijd en overal snelle hulp

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in hulpverlening, dat komt door haar professionele en zeer complete dienstverlening. Er werken in 34 landen bij de alarmcentrales van Mondial Assistance, duizenden medewerkers. Allianz Global Assistance heeft een eigen netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ze hebben een voorraad van vervangende auto’s ter beschikking in het buitenland, inclusief een trekhaak en ‘s winters met skibox en winterbanden. Je kunt met een Pechhulp verzekering voor je auto dus weer snel je reis hervatten.

Pechhulp Auto: all-in hulpverlening

Iedereen kan een Allianz Global Assistance Pechhulp afsluiten. Waarom Allianz Global Assistance? Dit zijn de voordelen van Allianz Global Assistance Auto Pechhulp Verzekering:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales.
 • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • Zeer scherpe premie.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.

Sluit nu voordelig een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance af zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ook op een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen?

Stuur een e-mail of bel: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.