Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Auto nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige Pechhulp Auto verzekering met een ruime dekking? Met de Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance kan je rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door.

Pechhulp Auto van Allianz Global Assistance, v.a. € 22,27 per jaar (inclusief 10% korting)!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Auto Pechhulp Verzekering ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Pechhulp Auto verzekering!

Vragen over pechhulp verzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected].

Pechhulp Auto van Allianz Global Assistance – Ontvang doorlopend ieder jaar 10% korting op de premie.

Met de Pechhulp Auto kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week en dat voor slechts € 22,27 per jaar! 

De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor.

Pechhulp Auto van Allianz Global Assistance

Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast is deze Pechhulp verzekering kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Wat houdt een Pechhulp Auto verzekering precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtst bijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • In Nederland: Vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen indien de auto niet binnen 2 uur gerepareerd kan worden.
 • In Europa: Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pechhulp Auto Nederland (exclusief woonplaats)

Deze pechhulp biedt dekking in heel Nederland, exclusief de eigen woonplaats. Je wordt snel weer op weg geholpen, waar je ook bent in Nederland.

Pechhulp Auto Nederland (inclusief woonplaats)

Kies je voor deze pechhulp, dan wordt je waar dan ook in Nederland geholpen. Ook in je eigen woonplaats.

Pechhulp Auto Nederland + Europa (exclusief woonplaats)

Als je ook in het buitenland geholpen wilt worden als je met pech komt te staan, dan kun je het beste voor deze pechhulp kiezen. Deze verzekering is exclusief je woonplaats.

Pechhulp Auto Nederland + Europa (inclusief woonplaats)

Dit is de meest volledige pechhulp verzekering. Hiermee word je waar dan ook in Europa (inclusief je woonplaats) geholpen als je pech hebt.

Voordelige pechhulp door 10% extra korting

De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven als je de verzekering afsluit via deze website. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Premie en voorwaarden Pechhulp Auto

De premie voor een Pechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een Pechhulp verzekering vanaf € 22,27 per jaar (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Voordelen Allianz Global Assistance Pechhulp

 • Zeer scherpe premie – al vanaf € 22,27 per jaar.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar.
 • Tevens pechhulp voor motoren.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak. Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assinstance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Grote automerken vertrouwen al jaren op deze hulpverlening.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Ook pechhulp voor de motor

Het is ook mogelijk om Pechhulp voor de motor af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om voor € 1,70 per maand een extra module af te sluiten die het recht geeft om, in geval van pech, voor een vervangende motor in plaats van auto te kiezen. Dit is geldig in de gebieden waarvoor Pechhulp is afgesloten, zelfs in het buitenland dus! Allianz Global Assistance is de enige aanbieder van Pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid geeft. Deze pechhulp verzekering is dus ook onmisbaar als je met de motor op vakantie gaat!

Betrouwbaar

Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat doen zij niet voor niets. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je pech goed wordt verholpen door Allianz Global Assistance. Met kennis van zaken en grote ervaring. Dat geeft een betrouwbaar gevoel. Vervangend vervoer Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken ze in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Ook op een Pechhulp Auto van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Pechhulp Auto

Pechhulp auto van Allianz Global Assistance: Ontvang doorlopend ieder jaar 10% korting op de premie. Inclusief vervangend vervoer. 

Pechhulp Auto vergeleken met andere aanbieders

Als je pechhulp vergelijkt met andere aanbieders, dan biedt Allianz Global Assistance unieke pechhulp pakketten aan. Zo is er de speciale pechhulp service voor motorrijders. Ben je onderweg met de motor en kun je niet verder? Met de module ‘Vervangende Motor’ krijg je in plaats van een vervangende auto een vervangende motor. Deze module is uniek in Nederland en alleen af te sluiten bij Allianz Global Assistance. Dat is wel zo fijn als je bijvoorbeeld op een motorvakantie bent. Daarnaast kun je een verzekering afsluiten voor je aanhangwagen, vouwwagen of caravan. We zorgen er voor dat je snel en veilig je vakantie kunt vervolgen.

Voordelen van Allianz Global Assistance Pechhulp Auto

Het wereldwijde netwerk van Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat de hulpverlening altijd goed wordt uitgevoerd en dat je snel weer op weg bent. Dit komt door het wereldwijde professionele netwerk. Zo heeft Allianz Global Assistance maar liefst in 34 landen eigen alarmcentrales. Daarnaast heeft Allianz Global Assistance een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze auto’s hebben veelal een trekhaak en hebben ’s winters winterbanden en een skibox op het dak.

Bij de pechhulp van Allianz Global Assistance staan kwaliteit en goede service voorop. Je kunt rekenen op snelle en goede service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De aanrijdtijd is gemiddeld 35 minuten. Dit betekent dat je binnen iets meer dan een half uur wordt geholpen. De verzekeringen zijn af te sluiten voor zowel Nederland, als ook voor in het buitenland. Door de efficiënte manier van werken word je snel en vakkundig geholpen, tegen zeer concurrerende premies.

Dit zijn de voordelen van de Pechhulp Auto Verzekering:

 • Zeer scherpe premie – al vanaf € 22,27 per jaar.
 • Zowel pechhulp voor auto’s als motoren.
 • Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld een vervangende auto.
 • Betrouwbaar: Alleen in Nederland al zijn 2,5 miljoen kentekens van hulp bij pech of ongeval bij Allianz Global Assistance verzekerd.

Zelf kiezen

Pechhulp afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je mag ook zelf de ingangsdatum kiezen. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulp- verzekering hebt lopen.

Betrouwbaar

Allianz Global Assistance is al jarenlang actief in het verlenen van pechhulp. Talloze grote automerken vertrouwen de pechhulp voor hun merk toe aan Allianz Global Assistance. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dat doen zij niet voor niets.

Je kunt er daarom op vertrouwen dat je bij Allianz Global Assistance in goede handen bent. Met kennis van zaken en grote ervaring. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Vervangend vervoer

Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen, met duizenden medewerkers. Daarnaast beschikken zij over een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. In het buitenland beschikken zij over een eigen vloot van vervangende auto‘s. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

Wat houdt de Pechhulp Verzekering precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:

 • Reparatie ter plaatse, indien mogelijk.
 • Vervoer van de auto of motor naar dichtstbijzijnde dealer of garage, of adres naar keuze bij pech in Nederland.
 • Vervoer naar huis van in- of opzittenden.
 • In Nederland: vervangend vervoer tot maximaal 2 dagen. indien de auto of motor niet dezelfde dag gerepareerd kan worden.
 • In Europa: vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen. indien de auto of motor niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de reparatie wel binnen 48 uur worden uit- gevoerd, maar dient er overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed.

Aanhangwagen

Veel Nederlanders gaan op vakantie met een vouwwagen of caravan, daar wil je onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de Aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg, wanneer de aanhanger uitvalt. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgen wij het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangende verblijfplaats nodig hebt, dan regelen en vergoeden zij deze.

Ook voor de motor

De Pechhulp Verzekering is ook beschikbaar voor motoren. Met de bekende deskundigheid en professionaliteit wordt ook de pech aan je motor verholpen. Daarnaast is Allianz Global Assistance de enige aanbieder van pechhulp in Nederland die de mogelijkheid biedt om voor een vervangende motor te kiezen, zelfs in het buitenland. Zo blijf je genieten van de mobiliteit die je gewend bent.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech in Nederland te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance NL excl. woonplaats NL incl.woonplaats NL + Europaexcl. woonpl. NL + Europaincl. woonpl.
Aantal keer recht op service 7x 7x (max. 5 in woonplaats) 7x 7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto Nee Nee Nee Nee
Incl. immobilisatie door eigen toedoen Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Transport Ja Ja Ja Ja
Pers.gebonden/kentekengebonden Kenteken Kenteken Kenteken Kenteken

Pechhulp binnenland

Hulp in woonplaats Nee Ja Nee Ja
Hulp ter plaatse Ja Ja Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. N.v.t. N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja Ja Ja
Vervoer inzittenden Ja Ja Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen
Hotelovernachting Ja Ja Ja Ja

Pechhulp buitenland

Hulp ter plaatse Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja
Toezenden van onderdelen Ja Ja
Kosten onderdelen Nee Nee
Vervoer inzittenden Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 30 dagen Max. 30 dagen
Stallingskosten Ja Ja
Hotelovernachting Ja Ja

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden. 
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Ook op een Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over Pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.