Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Kapotte accu’s meest voorkomende pechgeval tijdens vorstperiode

Kapotte accu’s meest voorkomende pechgeval tijdens vorstperiodeDe hulpdiensten maken de autopech balans op nu de strenge vorstperiode van de winter achter de rug is. Kapotte en lege accu’s waren het grootste probleem voor automobilisten.

De alarmcentrales spreken van een forse toename van pechhulp verzoeken. In veel gevallen ging het om een drie tot vijf maal zo veel pechgevallen als in een normale winter.

Winter autopech top 3.

Door het extreme weer zijn er zeker records gebroken. De top 3. van winterse autoproblemen ziet er als volgt uit:

  1. Kapotte accu’s
  2. Bevroren handrem
  3. Dichtgevroren autoportieren

De bevroren handrem was een verrassende nieuwkomer. Met de zeer strenge vorst, waarbij de koudste nacht op zaterdag 4 januari een temperatuur liet zijn van -22,8, bleken veel handremmen en deuren vastgevroren te zijn.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.