Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste pechhulp: nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar de goedkoopste pechhulp verzekering met een ruime dekking? Met de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij autopech, het hele jaar door.

→ Een uitgebreide Pechhulp Verzekering, al v.a. slechts: € 1,85 per maand! ←

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct de goedkoopste Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

 • Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting).
 • Stap 2: Persoonsgegevens.
 • Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de voordelige Pechhulp Verzekering ontvang je direct per e-mail!

De polis van de Pechhulp Verzekering ontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de goedkoopste Pechhulp verzekering!

Vragen over voordelige pechhulpverzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: [email protected].

Goedkoopste pechhulp

Goedkoopste pechhulp

Goedkoopste pechhulp

Goedkoopste pechhulp? Hier € 1,85 p/m, inclusief vervangend vervoer!

Op zoek naar de goedkoopste pechhulp voor auto of motor? Bij Reisverzekeringkorting.nl sluit je een Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering af al v.a. slechts € 1,85 per maand.

Goedkoopste pechhulp door 10% extra korting

De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare autopech hulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Voordelen Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Goedkoopste pechhulp.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar.
 • Tevens pechhulp voor motoren.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Ook goedkoop voor jouw auto? Bereken de premie

Wil je weten of de Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering ook voor jou zo voordelig is? Bereken hier zelf de premie.

Waarom een pechhulp verzekering?

De kans dat je in een jaar met pech langs de weg komt te staan is 20%. Gemiddeld krijgt 1 op de 4 Nederlanders jaarlijks met autopech te maken. Dat zijn maar liefst 1.200.000 pech gevallen per jaar! De meeste pech problemen ontstaan door:

 • Weigerende startmotoren
 • Lege accu’s
 • Lekke banden
 • Defecte motoren
 • Achtergelaten sleutels
 • Overige mankementen

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een voordelige Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech in Nederland te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Goedkope pechhulp ook voor op vakantie

Ieder jaar krijgt 20% van de vakantiegangers met autopech te maken tijdens de vakantie. De belangrijkste problemen zijn:

 • Kapotte versnellingsbakken.
 • Remmen die niet goed werken.
 • Koelingsproblemen.
 • Accu’s.

Niets is zo vervelend als autopech tijdens je vakantie. Een telefoontje naar Allianz Global Assistance zorgt er voor dat je snel adequate hulp krijgt. Zo kan autopech jouw welverdiende vakantie niet verpesten. Kan de auto niet spoedig gerepareerd worden? Dan krijg je vervangend vervoer aangeboden.

Wat mag je van een Pechhulp Verzekering verwachten bij pech tijdens je vakantie:

Mocht je pech krijgen tijdens je vakantie in Europa, dan kun je direct professionele hulp verwachten:

 • Reparatie ter plekke, indien mogelijk.
 • Slepen van de auto naar dichtstbijzijnde dealer of garage.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden.
 • Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Pech met aanhangwagen

Ga je op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Met de uitbreiding aanhangwagen module ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten.

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is en prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Grote automerken vertrouwen al jaren op onze hulpverlening
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Bekijk zelf de voordelige maandpremies

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Sluit nu een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance af

Wil je geen risico lopen op problemen door autopech? Sluit dan nu een voordelige Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance af. Je kunt hier zelf de premie berekenen en direct de goedkoopste Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de verzekering tegen autopech ontvang je direct per e-mail!

Meest gestelde vragen en antwoorden over de goedkoopste pechhulp met 10% extra korting!

Lees hieronder de vaak gestelde vragen en anwoorden.

Hebben jullie de goedkoopste Pechhulp?

Ja, een Pechhulp Nederland verzekering heb je hier al vanaf € 1,85 per maand (inclusief vervangen vervoer) dankzij de 10% korting die je doorlopend ontvangt.

Wat zijn de bijzonderheden en voordelen van deze voordelige Pechhulp?

– Nederland en/of Europa dekking
– Extra keuze voor woonplaats service
– Indien mogelijk, reparatie ter plaatse
– Inclusief vervangend vervoer
– Af te sluiten voor auto of motor
– Kentekengebonden. Zo is elke bestuurder verzekerd van pechhulp.

Wat kan ik verwachten bij pech?

Als je pech heb kan je contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. De hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Wordt mijn auto ter plekke gerepareerd?

Bij pech staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Er wordt altijd geprobeerd om de auto ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt de auto naar een garage gebracht. Uiteraard krijg je in dat geval een vervangende auto ter beschikking.

Krijg ik ook pechhulp in mijn woonplaats?

Er zijn verschillende pechhulp pakketten. Je kan kiezen voor pechhulp in Nederland en/of in het buitenland. De woonplaats service is niet inclusief, maar moet als extra optie aan het pakket worden toegevoegd.

Is iedereen die in mijn auto rijdt verzekerd voor pechhulp?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke auto geldt. De verzekering wordt geregistreerd op het kenteken van je voertuig. Als er dus meerdere personen gebruik maken van het voertuig, worden zij bij pech ook altijd geholpen.

Vragen over een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (tijdens kantooruren op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.