Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Goedkoopste Pechhulp Verzekering voor caravan slechts € 0,68 per maand extra

Pechhulp Verzekering voor caravan
Pechhulp Verzekering voor caravan

Een voordelige Pechhulp Verzekering voor je auto en caravan sluit je hier af. Je ontvangt ook nog eens doorlopend 10% extra korting op de premie.

Wij hebben voor jou een uitstekende en goedkope pechhulp verzekering voor je auto inclusief caravan. Je bent dan verzekerd voor snelle en adequaatte pechhulp van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Een Pechhulpverzekering voor je auto inclusief toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer kost slechts € 0,68 per maand extra (alleen af te sluiten in combinatie met de Auto Pechhulp Verzekering Europa/Nederland, inclusief woonplaats).

Ontvang doorlopend 10% extra korting op de premie

De toch al voordelige pechhulp verzekering wordt nog goedkoper dankzij de 10% extra korting die wij je geven als je de verzekering afsluit via deze website. Deze ontvang je ieder jaar weer, zolang de polis loopt. Profiteer van dit gunstige aanbod en kies vandaag nog voor de betrouwbare pechhulp voor auto en caravan van de grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Pechhulp Verzekering

Een Auto Pechhulp Verzekering met extra dekking voor caravan of aanhangwagen zorgt voor meer zekerheid op de weg. Krijg je pech onderweg dan kom je altijd thuis of op je vakantiebestemming. Er kan natuurlijk iets vervelends gebeuren wanneer je onderweg bent met je auto en aanhanger. En daar sta je dan, met pech langs de weg. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen in het Nederlands.

Pech met je caravan

Ga je op vakantie met een vouwwagen, caravan of andere aanhangwagen? Dan wil je daar onderweg zeker geen problemen mee krijgen. Een kapotte oplooprem of neuswiel is vervelend. Een lekke band of kapotte verlichting moet zelfs direct verholpen worden.

Met de uitbreiding aanhangwagenmodule op de Pechhulp Verzekering ben je verzekerd van de beste hulp bij pech onderweg. Indien mogelijk wordt de caravan of aanhanger ter plaatse gerepareerd. Mocht dit niet lukken, dan verzorgt Allianz Global Assistance het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst. Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgt Allianz Global Assistance voor passende vervanging. Kan je caravan niet meer gemaakt worden dan vergoedt de verzekeraar een vervangend verblijf. En ook als je tijdens de reparatie een vervangend verblijfplaats nodig hebt, dan regelt en vergoedt Allianz Global Assistance deze kosten. Je kan met deze verzekering zonder zorgen op vakantie met auto en caravan.

Pechhulp voor de caravan of aanhanger

Bij pech aan de auto wordt een eventueel aangekoppelde aanhanger ook mee getransporteerd. Ook zonder dekking ‘Pechhulp voor de aanhanger’. Echter met deze aanvulling is pech aan de caravan zelf ook verzekerd. Deze dekking kun je alleen afsluiten in aanvulling op Pechhulp voor het voertuig. Verzekerd is de hulp door de Allianz Global Assistance alarmcentrale als de caravan of aanhanger door een mechanisch defect niet meer kan rijden.

Hulp bij pech in Nederland:

 • Noodreparatie (als dat binnen een uur mogelijk is);
 • Vervoer naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst;
 • De kosten van het stallen van de caravan/aanhanger, tot vervoer mogelijk is;
 • Vervoer van de bagage naar een adres in Nederland.

Hulp bij pech in het buitenland (Europa):

 • Noodreparatie (als dat binnen een uur mogelijk is);
 • Vervoer naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst;
 • De kosten van het stallen van de caravan/aanhanger, tot vervoer mogelijk is;
 • De kosten van vervoer van de bagage naar de eindbestemming of een adres in Nederland;
 • Kan de caravan/aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden? Dan vergoedt Allianz Global Assistance de kosten tot maximaal 30 dagen:
  • van een vervangende aanhanger, of;
  • een vervangend verblijf als de aanhanger een caravan of vouwwagen is, of;
  • tot € 80, – per persoon per nacht voor extra verblijfkosten.

Jouw aangekoppelde caravan of aanhangwagen in heel Europa verzekerd tegen pech

Met de Pechhulpverzekering inclusief dekking voor je aangekoppelde caravan, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Wat houdt de Pechhulp Verzekering + aanhanger precies in?

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten:

 • Reparatie van je auto of caravan ter plekke, indien mogelijk.
 • Vervoer van inzittenden.
 • Vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen indien de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur worden gerepareerd, maar dient overnacht te worden? Dan wordt de hotelovernachting vergoed!

Indien je Pech hebt kan je contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. De hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Voordeel: kentekengebonden

Een belangrijk voordeel van de Pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance is naast de lage premie, het feit dat deze verzekering kentekengebonden is. Dat betekent dat iedereen die van de auto gebruikt maakt ook een beroep kan doen op de pechhulpverzekering. Dit is vooral interessant als de auto door meerdere personen, bijvoorbeeld van het gezin, wordt gebruikt.

Pechhulp Verzekering altijd inclusief vervangend vervoer

Met de Pechhulp Verzekering heb je, in geval van pech met de auto of motor, recht op vervangend vervoer. Binnen Nederland is dit maximaal een auto van de categorie B*. Buiten Nederland zelfs gelijkwaardig, als dat nodig is, bijvoorbeeld om meer personen of bagage te kunnen vervoeren dan met een auto uit categorie B mogelijk is. In het buitenland beschikt Allianz Global Assistance bovendien over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ‘s winters met skibox en winterbanden. Dat is wel zo handig als jij tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

*Het type auto kan per verhuurmaatschappij verschillen

Premies Pechhulp verzekering auto + caravan

De premie voor een Pechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening of bekijk de onderstaande premietabel:

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?

Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt in Nederland of het buitenland met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Pechhulp verzekering Allianz Global AssistanceNL excl. woonplaatsNL incl.woonplaatsNL + Europa excl. woonpl.NL + Europa incl. woonpl.
     
Aantal keer recht op service7x7x (max. 5 in woonplaats)7x7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto of zakelijke gebruikNeeNeeNeeNee
Incl. immobilisatie door eigen toedoenJaJaJaJa
Vervangend vervoerJaJaJaJa
TransportJaJaJaJa
Pers.gebonden/kentekengebondenKentekenKentekenKentekenKenteken

Pechhulp Nederland

Hulp in woonplaatsNeeJaNeeJa
Hulp ter plaatseJaJaJaJa
Reparatie aan aangekoppelde aanhangerN.v.t.N.v.t.N.v.t.Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienstJaJaJaJa
Transport naar een adres in NederlandJaJaJaJa
Transport incl. aangekoppelde aanhangerJaJaJaJa
Vervoer inzittendenJaJaJaJa
Vervangend chauffeurJaJaJaJa
Vervangend vervoerJaJaJaJa
Duur inzet vervangend vervoerMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagenMax. 2 werkdagen
HotelovernachtingJaJaJaJa

Pechhulp Europa

Hulp ter plaatse JaJa
Reparatie aan aangekoppelde aanhangerN.v.t.Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienstJaJa
Transport incl. aangekoppelde aanhangerJaJa
Transport naar een adres in NederlandJaJa
Toezenden van onderdelenJaJa
Kosten onderdelenNeeNee
Vervoer inzittendenJaJa
Vervangend chauffeurJaJa
Vervangend vervoerJaJa
Duur inzet vervangend vervoerMax. 30 dagenMax. 30 dagen
StallingskostenJaJa
HotelovernachtingJaJa

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance.

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting.
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden.
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Voordelen Allianz Global Assistance Pechhulpverzekering

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De Pechhulp Verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Zeer scherpe premie.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor auto’s ouder dan 12 jaar.
 • Tevens pechhulp voor motoren.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrales, je wordt in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Waarom Allianz Global Assistance?

Pechhulp bij Allianz Global Assistance is een prima keuze. De belangrijkste redenen:

 • Wereldwijd marktleider in hulpverlening.
 • Eigen Alarmcentrale, 24/7 bereikbaar.
 • Ruim 2 miljoen auto’s in Nederland al verzekerd van hulp bij pech of ongeval.
 • Grote automerken vertrouwen al jaren op deze hulpverlening.
 • Winnaar Gouden Schild: categorie Schadeservice van het jaar!

Vragen over Pechhulp verzekering voor caravan of aanhanger?

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.