Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Auto Pechhulp Verzekering: slechts € 22,20 per jaar

Auto Pechhulp Verzekering: slechts € 22,20 per jaar
Auto Pechhulp Verzekering

Voor nog geen 23 euro per jaar verzekerd tegen autopech!

Ontvang 10% korting op de Auto Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener ter wereld. De Auto Pechhulp Verzekering is de beste verzekering voor onvoorziene omstandigheden op de weg!

Wat is een Autopechhulp verzekering?

Een pechhulpverzekering zorgt ervoor dat je mobiel blijft in geval van autopech. Denk daarbij aan:

 • Reparatie ter plaatse, indien mogelijk.
 • Vervoer van de auto of motor naar dichtstbijzijnde dealer, garage of adres naar keuze bij pech.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • Vervangend vervoer indien de auto niet gerepareerd kan worden.
 • Vergoeding van eventuele hotelovernachting.

Er kan altijd iets vervelends gebeuren. Dat is nooit leuk. En al helemaal niet als je met de auto bent. Want daar sta je dan, met pech langs de weg. Of een auto die niet meer wil starten. Wat doe je dan? Wie moet je bellen? Gelukkig is er Allianz Global Assistance, de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Altijd bereikbaar, dag én nacht. Je wordt direct geholpen. Waar je in Europa ook met pech staat, gewoon in het Nederlands.

Premie berekenen van een Auto Pechhulp Verzekering? Klik hier:

Auto Pechhulp verzekering al vanaf 22,20 per jaar

De premie voor een Pechhulp verzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een Pechhulp verzekering vanaf € 22,27 per jaar (inclusief 10% extra korting)! Meer weten over premies? Maak vrijblijvend een premieberekening.

Leeftijd voertuigNederlandNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€2,25€4,11
4 - 7 jaar€2,61€5,25
8 - 11 jaar€3,38€6,75
12 - 15 jaar *€4,87€9,-
Nederland en EuropaNederland en Europa
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€4,50€6,37
4 - 7 jaar€4,87€7,12
8 - 11 jaar€7,12€13,50
12 - 15 jaar *€9,-€21,75
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger €1,13 (alleen af te sluiten in combinatie met Pechhulp Europa met woonplaats).
Extra module voor de motor: Vervangende motor €2,04 (alleen af te sluiten in combinatie met pechhulp afgesloten voor de motor).
De premies zijn inclusief 10% korting en inclusief assurantiebelasting.
* Je kunt geen nieuwe Pechhulp Verzekering afsluiten als jouw auto op de datum van aanvragen 16 jaar of ouder is.

Zelf kiezen welke Auto pechhulpverzekering

Een Auto Pechhulp Verzekering afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulpverzekering hebt lopen.

Dit zijn de voordelen van Allianz Global Assistance Auto Pechhulp Verzekering:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales.
 • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen- en buitenland.
 • Zeer scherpe premie.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld vervangend vervoer.

Autopechhulp Verzekering afsluiten?

Bij Reisverzekeringkorting.nl kun je zelf de premie berekenen en direct een Auto Pechhulp Verzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail

Premie berekenen van een Auto Pechhulp Verzekering? Klik hier:

Vragen over de Auto Pechhulp Verzekering?

Stuur een e-mail [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen)

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.