Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp Verzekering: Goed verzekerd op weg naar je wintersportbestemming!

Pechhulp Verzekering: Goed verzekerd op weg naar je wintersportbestemming!

Het wintersportseizoen is weer begonnen. Veel Nederlanders gaan met de auto naar de sneeuwbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. Helaas is een wintersportvakantie en de reis ernaartoe niet geheel zonder risico’s. Het is daarom belangrijk dat je kunt terugvallen op een goede verzekering die concrete hulp biedt.

Ga jij in dit jaar of volgend jaar op wintersport met de auto? Dan is een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance een goed idee. Wij zetten alle informatie voor je op een rij.

Waarom een Pechhulp Verzekering voor je wintersportvakantie?

Je auto is volgeladen met je wintersportuitrusting, eten voor onderweg en natuurlijk je reisgezelschap. Je bent er helemaal klaar voor. Tijdens zo’n lange reis wil je niet met pech stranden. En als dit toch gebeurt, dan wil je natuurlijk zo  snel mogelijk weer verder rijden naar je wintersportbestemming. Met de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance ben je verzekerd van professionele Nederlandse hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Snel weer op weg naar de sneeuw

Of je nu ergens in Europa strandt, of nog voor je deur. Eén telefoontje naar de alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om je auto ter plekke te repareren. Als dit niet mogelijk is, dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht. Kan je auto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijg je een vervangende auto ter beschikking, zodat je snel weer op weg kunt. Deze auto’s zijn bovendien veelal uitgerust met skibox en winterbanden. Als de auto wel binnen 48 uur gerepareerd kan worden, maar je hebt een hotelovernachting nodig, dan wordt deze vergoed. Natuurlijk zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van jezelf en van je medereizigers.

Ook medebestuurders worden geholpen

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kenteken gebonden. Dit wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto voor pechhulp verzekerd is. Als bijvoorbeeld je partner, kinderen of vrienden rijden naar de wintersportbestemming, worden zij bij pech ook altijd geholpen. Wel zo makkelijk.

Vragen?

Heb je een vraag over de Pechhulp Verzekering voor je auto? Stuur een e-mail: [email protected] of bel ons, telefoon: 055 540 04 09 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Rob Demmers schrijft al meer dan 10 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz en is een groot deel van zijn werkzame leven, actief in de assurantiebranche. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het Ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht).

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.