Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Pechhulp wintersport nu 10% extra korting!

Ben jij op zoek naar een voordelige Pechhulp verzekering voor je wintersport? Met Pechhulp verzekering met Europadekking van Allianz Global Assistance kan je rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door. Pech van of naar de wintersport wordt snel opgelost! Inclusief vervangend vervoer met skibox en trekhaak.

Je hebt al een Pechhulp wintersport verzekering voor geheel Europa vanaf € 3,71 p/m.

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een Pechhulp verzekering voor jouw wintersport afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen:

Stap 1: Premieberekening (je ontvangt van ons 10% extra korting)
Stap 2: Persoonsgegevens
Stap 3: Controle en betaalwijze

De polis van de Pechhulp Verzekering voor wintersportontvang je direct per e-mail!

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor de beste Pechhulp verzekering!

Vragen over pechhulp verzekeringen? Bel: 055 540 04 09 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: [email protected].

Auto pechhulp Europa ook voor wintersport nu 10% korting, slechts: € 3,71 per maand

Onbezorgd op wintersportvakantie? Sluit nu een Pechhulp Europa verzekering af. Je ontvangt 10% extra korting op de premie.

Voor slechts € 3,71 per maand ben je het hele jaar door, dus ook tijdens je wintersport, in geheel Europa verzekerd van professionele pechhulp. Kies voor grootste hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance voor de perfecte hulpverlening in Nederland en het buitenland.

Sta je met jouw auto met pech langs de weg? Dan kan je 24 uur per, 7 dagen per week, bellen met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance die altijd voor je klaar staat.

Pechhulp Nederland

In Nederland schakelt Allianz Global Assistance professionele hulpdiensten in. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto ter plaatse gerepareerd kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kan je zelf kiezen om de auto naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal 2 dagen vervangend vervoer worden ingezet.

Pechhulp Europa

In het buitenland wordt ook gekeken of de auto ter plaatse gerepareerd kan worden. Zo niet dan zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat de auto naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het niet mogelijk om de autodaar binnen 48 uur te repareren, dan kan Allianz Global Assistance tot maximaal 30 dagen een vervangende auto ter beschikking stellen. Allianz Global Assistance beschikt in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ’s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens jouw vakantie weer snel op weg wilt.

Pechhulp voor je auto: hete hele jaar door verzekerd

Bij autopech in Europa kan je dit verwachten:

 • Professionele reparatie ter plekke.
 • Bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
 • Bij reparaties langer dan 48 uur: tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer.
 • Vervangend vervoer inclusief winterbanden, skibox en/of trekhaak.
 • Indien nodig: terugbrengen van eigen auto.

Voordelen van Allianz Global Assistance Pechhulp wintersport:

 • Zeer betrouwbaar: grote automerken vertrouwen al jaren op Allianz Global Assistance.
 • Zeer scherpe premie.
 • Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp.
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten.
 • Handige opzegservice.
 • Geen lidmaatschap, de auto is verzekerd, iedere bestuurder krijgt hulp.

Pech krijgen kan altijd en zeker in de winter, daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met de Pechhulp verzekering kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week, waar ook in europa.

Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door deze efficiënte manier van werken kan deze service aangeboden worden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance!

Premie Auto Pechhulp verzekering

Bekijk hier de voordelige maandpremies van Allianz Global Assistance voor de diverse pechhulpverzekeringen:

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 1,85€ 3,40
4 - 7 jaar€ 2,16€ 4,02
8 - 11 jaar€ 2,78€ 4,95
12 - 15 jaar€ 4,02€ 6,50
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 3,71€ 5,26
4 - 7 jaar€ 4,02€ 5,88
8 - 11 jaar€ 4,64€ 6,81
12 - 15 jaar€ 5,88€ 8,36
-----------------------
Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,68
Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,69
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering

Het wereldwijde netwerk van Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat de hulpverlening altijd goed wordt uitgevoerd en dat je snel weer op weg bent. Dit komt door het wereldwijde professionele netwerk met eigen alarmcentrales in 34 landen. Daarnaast heeft Allianz Global Assistance eigen vervangende auto’s. Deze auto’s hebben veelal een trekhaak en hebben ’s winters winterbanden en een skibox op het dak.

Bij de pechhulp buitenland van Allianz Global Assistance staat kwaliteit en goede service voorop. Je kunt rekenen op snelle en goede service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De aanrijdtijd is gemiddeld 35 minuten. Dit betekent dat je binnen iets meer dan een half uur wordt geholpen. De verzekeringen zijn af te sluiten voor zowel Nederland, als ook voor in het buitenland. Door de efficiënte manier van werken word je snel en vakkundig geholpen, tegen zeer concurrerende premies.

Wist je dat…

Al meer dan 2 miljoen autobezitters in Nederland vertrouwen op de pechhulp van Allianz Global Assistance. Allianz Global Assistance heeft pechhulp verleend uit naam van haar klanten, dus er is een grote kans dat je al een keer geholpen bent door Allianz Global Assistance. Door de jarenlange ervaring met pechhulpverlening, weet Allianz Global Assistance wat er moet gebeuren als je auto er mee ophoudt. Waar je ook naar toe gaat, deze verzekering zorgt er voor dat je snel weer onderweg bent.

Ook op een Pechhulp wintersport verzekering van Allianz Global Assistance ontvang je bij ons 10% extra korting op je premie!

Vragen over pechhulp?
Stuur een e-mail naar [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 09 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Pechhulp wintersport

Zonder autopech naar de wintersport? Lees onze tips!

Wil je jouw wintersportvakantie niet laten verpesten door autopech? Dan hebben wij twee belangrijke tips voor je:

 1. Lees onze 10 autopech preventietips.
 2. En sluit een Allianz Pechhulpverzekering af (voorheen Mondial Assistance).

10 autopech winter preventietips

1 Wintercheck bij je dealer

Het is aan te raden om je auto voor vertrek te laten controleren. De meeste automerken bieden de mogelijkheid voor een (soms gratis) wintercheck. Veel ongemak onderweg kan worden voorkomen door een tijdige controle van remmen, verlichting, accu en koeling. Ook dat sterretje in de voorruit kan maar beter snel worden hersteld voordat de combinatie vocht, vrieskou en autoverwarming een onherstelbare barst veroorzaakt.

2 Ruitenwissers

Goed zicht op de weg tijdens winterse omstandigheden is erg belangrijk. Zorg voor goed werkende ruitenwissers en vul het reservoir met ruitenwisservloeistof met een krachtig antivries. In de bergen kunnen de temperaturen tot ver onder het vriespunt dalen. Neem daarom geen risico en laat je sproeisysteem niet kapot/dicht vriezen. Wanneer je jouw vloeistof reservoir gevuld hebt, is het belangrijk dat je de ruiten even sproeit. Zo komt het antivries goed door alle leidingen van het systeem, anders kan er alsnog een slang kapot vriezen.

3 Het oliepeil

Controleer altijd voor vertrek naar je wintersportgebied het oliepijl. Neem een extra litertje motorolie mee. Onder zware omstandigheden, bijvoorbeeld in de bergen, verbruikt de auto wat meer olie dan normaal. Controleer het oliepeil geregeld.

4 Oververhitting motor

Zelfs in de winter kan de motor van jouw auto oververhit raken. Als je even stopt voor een pauze, laat de motor dan nog twee minuten stationair draaien voordat je hem afzet. Zo laat je de zwaar belaste motor even afkoelen.

5 Banden

Winterbanden zijn een goede investering. Ze verhogen de veiligheid en zijn daarom in veel landen zelfs verplicht. Als je een leaseauto hebt, neem dan contact op met de leasemaatschappij om ze te laten monteren. Heb je geen leaseauto informeer dan bij bandendealers naar de mogelijkheden.

Je hebt met winterbanden veel meer grip op een winters wegdek en de remweg is flink korter. Zorg vooral dat de banden op spanning zijn. Door volle belading, hogere snelheden en slecht wegdek hebben de banden het zwaar te verduren. Te zachte banden slijten harder en zorgen voor extra brandstofverbruik. Vergeet de reserveband niet op spanning te brengen. Nog een tip: laat je banden vullen met stikstof. Hierdoor blijven ze langer op spanning en je banden gaan ook langer mee.

6 Sneeuwkettingen

Neem sneeuwkettingen mee. Oefen eerst thuis met het monteren. Bij sneeuw, wacht dan niet te lang met het gebruik van de kettingen. In de meeste landen mag je met kettingen niet harder rijden dan 50 km/h.

7 Rijden in de bergen

Vooral in de bergen is het belangrijk dat je in de juiste versnelling rijdt. Houd tijdens bergritten het toerental aan waarop de motor het maximum koppel heeft. Bij benzinemotoren ligt dit meestal tussen de 3000 en 4000 toeren en bij diesels tussen de 2000 en 3000 toeren.

Schakel bij het afdalen naar een lagere versnelling, zodat je op de motor kunt afremmen. Bij een automatische versnelling is het belangrijk een vaste versnelling te kiezen om af te kunnen remmen op de motor.

8 Motorkoeling

Controleer het peil van de koelvloeistof. Als de auto te weinig koelvloeistof heeft, raakt de motor oververhit en kan ernstige motorschade optreden. Let op dat je de juiste koelvloeistof toevoegt. Tijdens het rijden in de bergen en in een file is het goed om de temperatuur meter op je dashboard in de gaten te houden.

9 Verlichting

Controleer voor en tijdens de vakantie de verlichting van de auto. Zorg voor een setje reservelampen en neem deze mee.

10 Tanken

Weet welke brandstof je moet tanken. In het buitenland worden soms brandstoffen verkocht die wij in Nederland niet kennen, zoals nieuwe milieuvriendelijkere brandstoffen. Deze kunnen schade veroorzaken aan het brandstofsysteem van de auto als de motor daar niet geschikt voor is. Zoek daarom vóór vertrek op hoe jouw brandstof in het buitenland heet.

Naast bovengenoemde tips is het ook belangrijk dat je van te voren informeert welke specifieke verkeersregels gelden in de landen waar je doorheen rijd. Voor Oostenrijk en Zwitserland heb je bijvoorbeeld een tolvignet nodig om op de rijkswegen te mogen rijden. Voor bijvoorbeeld Frankrijk gelden regels als een verbod op navigatieapparatuur met flitspalenmelding en de verplichting om twee alcoholtesters aan boord te hebben. Vanaf 1 maart 2013 deelt door de Franse politie bekeuringen uit voor het niet bij je hebben van goedgekeurde testers.

Sluit een Pechhulp verzekering voor je wintersport af

Met de Pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij autopech tijdens wintersport. En niet alleen dan maar het hele jaar door zowel in de zomer als in de winter. Een uitgebreide Pechhulpverzekering voor Europa en dus ook voor de wintersportgebieden in o.a. Frankrijk, Oostenrijk, Italië sluit je hier af.

Pechhulpverzekering: onbezorgd de winter door

Waar je in de winter ook gaat of staat en wie jouw auto ook bestuurd, de pechhulp verzekering van Allianz Global Assistance verzekerd je van hulp bij autopech. Dat voor een scherpe premie en een uitgebreide dekking, zonder bijkomende kosten. Ook vervangend vervoer bij pech is geregeld. Zo kom je altijd snel thuis en hoef je niet te koukleumen.

Allianz Global Assistance Pechhulp wintersport omvat:

 • Snelle Pechhulp in Nederland en Europa
 • Eventueel ook in je eigen woonplaats (extra mee te verzekeren).
 • Vervangend vervoer (met skibox).
 • Elke bestuurder van de auto is verzekerd van pechhulp (ook familie of anderen).
 • Ook voor oudere auto’s ouder tot 15 jaar.
 • Een jaar lang verzekerd van adequate pechhulp bij autopech. Niet alleen in de winter, maar het gehele jaar.

Dekking Allianz Global Assistance Pechhulp verzekering:

 • Reparatie ter plekke.
 • Verslepen naar garage, of verslepen naar adres van keuze.
 • Vervoer naar huis van inzittenden.
 • Vervangend vervoer, maximaal 2 dagen.

Sta je met de auto langs de weg in Nederland of elders in Europa? Dan kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, bellen met de Allianz Global Assistance Alarmcentrale die altijd voor je klaar staat. Allianz Global Assistance schakelt direct professionele hulpdiensten in. Deze hulpdiensten kijken eerst of jouw auto ter plaatse gerepareerd kan worden. Is dat niet mogelijk, dan kan je altijd zelf kiezen om de auto naar de dichtstbijzijnde garage, de eigen dealer of je huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgt Allianz Global Assistance ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er vervangend vervoer (met skibox) worden ingezet.

10% korting op je Pechhulpverzekering

Bij Reisverzekeringkorting.nl, ontvang je 10% korting op de premie van een Pechhulpverzekering. Zo ben je het hele jaar door voordelig verzekerd tegen autopech.

Autopechhulpverzekering afsluiten

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een verzekering tegen autopech afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de pechverzekering ontvang je direct per e-mail!

Winter autopech zelf oplossen

Na strenge nachtvorst ontstaan de meest autopechproblemen. Soms is het mogelijk dit zelf op te lossen. Lees onze tips:

 • bij startproblemen kan je eventueel proberen de auto te starten met startkabels of door de auto aan te duwen;
 • laat bij een bevroren ruitensproeier of vastgevroren ruitenwissers de motor een tijdje draaien;
 • bij een vastgevroren handrem kan met behulp van een föhn de kabel worden verwarmd. Of anders de motor een tijdje laten draaien;
 • probeer bij een dichtgevroren portier de deur meer dicht te drukken om het ijs tussen de rubbers te breken. Wees voorzichtig met het openen van de portieren anders trek je de rubbers kapot.
 • gebruik bij een bevroren slot, een slotontdooier, een zakje warm water of lichaamswarmte.
 • Mocht de auto ondanks deze tips toch niet starten, of zijn andere problemen niet verholpen, neem dan contact op met de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance (indien je een Pechhulpverzekering hebt afgesloten).

Wat is er verzekerd met de pechhulp verzekering?

Pechhulp wintersport verzekering Allianz Global Assistance NL excl. woonplaats NL incl. woonplaats NL + Europa excl. woonpl. NL + Europa incl. woonpl.
Aantal keer recht op service 7x 7x (max. 5 in woonplaats) 7x 7x (max. 5 in woonplaats)
Uitsluiting ivm leeftijd auto of zakelijke gebruik Nee Nee Nee Nee
Incl. immobilisatie door eigen toedoen Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Transport Ja Ja Ja Ja
Pers.gebonden/kentekengebonden Kenteken Kenteken Kenteken Kenteken

Pechhulp binnenland

Hulp in woonplaats Nee Ja Nee Ja
Hulp ter plaatse Ja Ja Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. N.v.t. N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja Ja Ja
Vervoer inzittenden Ja Ja Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen Max. 2 werkdagen
Hotelovernachting Ja Ja Ja Ja

Pechhulp buitenland

Hulp ter plaatse Ja Ja
Reparatie aan aangekoppelde aanhanger N.v.t. Ja, mits meeverzekerd
Transport dichtstbijzijnde garage/hulpdienst Ja Ja
Transport incl. aangekoppelde aanhanger Ja Ja
Transport naar een adres in Nederland Ja Ja
Toezenden van onderdelen Ja Ja
Kosten onderdelen Nee Nee
Vervoer inzittenden Ja Ja
Vervangend chauffeur Ja Ja
Vervangend vervoer Ja Ja
Duur inzet vervangend vervoer Max. 30 dagen Max. 30 dagen
Stallingskosten Ja Ja
Hotelovernachting Ja Ja

Toelichting tabel Pechhulp verzekering Allianz Global Assistance

 • Alle prijzen, voor zover van toepassing, exclusief assurantiebelasting
 • Een volledige lijst met Europese landen waar dekking geldt is beschikbaar in de voorwaarden. 
 • Onder immobilisatie door eigen toedoen vallen bijvoorbeeld een lege accu, verkeerd getankte brandstof of een lekke band.
 • Deze tabel geeft een overzicht van een aantal dekkingen en is indicatief en niet volledig. De voorwaarden van de verzekering zijn dat wel, lees deze voor het afsluiten van de verzekering.
 • Maak voor de meest actuele premies altijd een premieberekening.
 • Er kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Vragen over een Wintersport Pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance?

Stuur een e-mail: [email protected] of bel Reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn (09.00 – 12.00 uur op werkdagen): telefoon 055 540 04 09.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.