Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 12.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Europese reisverzekering van Allianz met bagagedekking nu 10% korting op alle dekkingen!

"Allianz"/

Allianz Travel Risk Insurance
Europese reisverzekering met 10% korting!

Bereken hoeveel jij bespaart met de kortlopende reisverzekering van Allianz.

Wereldwijd hulp van eigen alarmcentrales en de beste ziekenhuizen.

Ontvang alleen hier 10% korting op de premie.

Bagage is standaard meeverzekerd tot € 4.000,-

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

 Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Premie vanaf €0,81 per dag!

Een voordelige kortlopende Europese reisverzekering van Allianz Global Assistance, sluit je hier af. Je ontvangt alleen bij ons ook 10% korting op de premie. Je bent al in heel Europa verzekerd voor slechts €1,26 per dag. Dat is inclusief reisbagage met dekking voor verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal voor maximaal €4.000,-).

Voor een betaalbare en uitgebreide kortlopende reisverzekering met Europadekking ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Niet alleen krijg je hier 10% korting op de premie, je kunt al vanaf slechts €1,26 per dag volledig verzekerd zijn tijdens je reizen door Europa. Dit omvat ook de dekking van je bagage tot maximaal €4.000,- tegen verlies of diefstal.

Deze kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt een brede dekking, inclusief S.O.S. kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Maar de mogelijkheden eindigen hier niet. Je hebt ook de optie om een annuleringsverzekering toe te voegen aan je pakket, wat extra voordelig is omdat je maar één keer poliskosten betaalt.

De Europadekking is niet alleen beperkt tot de Europese landen. In feite omvat het ook niet-Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee. Dit betekent dat je onder de dekking van Allianz Global Assistance valt in alle landen binnen Europa, inclusief Madeira, de Canarische Eilanden, de Azoren en landen als Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israël, Libanon en het Aziatische deel van Turkije. Dit maakt deze kortlopende reisverzekering met Europadekking een van de uitgebreidste in de markt.

 • Nu al voor €1,26 per dag in heel Europa goed verzekerd, inclusief bagagedekking tot €4.000!

Ruime Europadekking en voordelige premie

Sluit nu online de voordelige kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af, dan kan je onbezorgd op vakantie. Je krijgt hulp bij onverwachte gebeurtenissen en je voorkomt hoge kosten. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld en daarnaast meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland. Bekijk hier de premie. Wil je exact weten wat de kosten zijn maak dan vrijblijvend een premieberekening:

Premie Europese Reisverzekering (inclusief 10% internetkorting)

Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 1,26
Reisongevallen:€ 0,09
Medische kosten:€ 0,23
Geld en reischeques:€ 0,50
Wintersport/bijzondere sporten:€ 0,99
Automobilistenhulp verlening:€ 12,38
Annuleringsverzekering 5,31% v/d reissom
Premies per dag (exclusief assurantiebelasting)

Kinderen tot en met 4 jaar GRATIS meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de kortlopende reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Europese reisverzekering van Allianz met bagagedekking 10% korting

Een voordelige kortlopende Europese reisverzekering van Allianz Global Assistance is een uitstekende keuze voor je vakantie om verschillende redenen. Allereerst is er het financiële aspect; de verzekering is niet alleen betaalbaar, maar je krijgt ook nog eens 10% korting op de premie als je deze online afsluit.

Daarnaast biedt deze verzekering een uitgebreide dekking. Naast de standaard S.O.S-kosten, zijn ongevallen, diefstal en verlies van bagage, en medische kosten gedekt. Bovendien is je bagage tot maximaal €4.000,- verzekerd tegen verlies of diefstal. Zo kun je met een gerust hart op vakantie, wetende dat je gedekt bent voor onvoorziene omstandigheden.

Bovendien is de Europadekking zeer ruim. Het omvat niet alleen alle landen binnen Europa, maar ook landen buiten Europa die aan de Middellandse Zee liggen, waaronder Marokko, Tunesië, Algerije, Libië, Egypte, Israël, Libanon en het Aziatische deel van Turkije. Dit geeft je de vrijheid om te reizen waar je wilt binnen deze gebieden, zonder je zorgen te maken over je verzekering.

Ten slotte biedt Allianz Global Assistance de optie om je verzekering uit te breiden met een annuleringsverzekering, waardoor je slechts eenmaal poliskosten betaalt.

Kortom, een voordelige kortlopende Europese reisverzekering van Allianz Global Assistance biedt je een betaalbare, uitgebreide en flexibele dekking, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten.

De basisdekking van de kortlopende reisverzekering bestaat uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

De  Europese reisverzekering voor Europa van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

 • Europa- of werelddekking
 • Reisongevallen
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulp verzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
 • Annuleringsverzekering

Europa of werelddekking?

Kies eerst je dekkingsgebied. Je hebt de keuze uit Europa (inclusief de Azoren, de Canarische Eilanden en Madeira en de landen om de Middellandse Zee) of Wereld exclusief de Verenigde Staten en Canada of Werelddekking inclusief de Verenigde Staten en Canada.

Tip: Reis je naar Cuba of Rusland dan kan je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

De volgende landen vallen onder de Europese dekking:

AlbaniëAlgerije
AndorraAzoren
België,Bosnië
BulgarijeCanarische eilanden
CyprusDenemarken
DuitslandEgypte
EstlandFinland
FrankrijkGibraltar
GriekenlandGroot-Brittannië
HongarijeIerland
IJslandIsraël
ItaliëKroatië
Letland,Liechtenstein
LitouwenLuxemburg
MacedoniëMadeira
MaltaMoldavië
MonacoMarokko
NoorwegenOekraïne
OostenrijkPolen
Portugal,Roemenië
RuslandSchotland
ServiëMontenegro
SloveniëSlowakije
SpanjeTsjechië
TunesiëTurkije
Wit-RuslandZweden
Zwitserland 

Overzicht dekkingen kortlopende reisverzekering Allianz

Goedkoopste kortlopende reisverzekering en dekking:

OnderwerpBeschrijving dekking kortlopende reisverzekering
Soort verzekeringDeze verzekering van Allianz zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je sluit deze verzekering af voor een bepaalde periode.
Wat is er verzekerd?SOS-kosten: Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden ze vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
Keuze:
medisch
Je hebt recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Ook vergoedt Allianz het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
BagageJe bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage. Er gelden maximale vergoedingen. Voor de vergoeding maakt Allianz gebruik van een afschrijvingstabel.
Keuze: bijzondere
sporten
Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoedt Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd.
Keuze:
pech
op reis
Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoeden ze vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor vervoer van je defecte voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd.
Keuze: ongevallenKrijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
Keuze: annulerings-
dekking
Allianz vergoedt de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging van het openbaar vervoer op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding.
GebiedenJe kunt kiezen uit vier verzekeringsgebieden: 1. Europa, 2. Wereld excl. VS en Canada en 3. Wereld incl. VS en Canada, 4. Nederland. Tot Europa rekent Allianz ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.
BetalingJe betaalt de premie bij het afsluiten van de verzekering. Betalen kan via iDEAL of machtiging.
Dekkings-
periode
De dekking begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.
Deze tabel geeft alleen een beknopte samenvatting van de reisverzekering. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Kortlopende reisverzekering toegelicht

Basisdekking kortlopende reisverzekering
De basisdekking bestaat o.a. uit de volgende dekkingen:

 • Reisbagage: verlies/ diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal voor maximaal € 4.000,-).
 • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Ongevallendekking
Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval. Verzekerd is:

 • Overlijden: € 25.000,-
 • Blijvende invaliditeit maximaal: € 75.000,-

Dekking medische kosten
Wil je in het buitenland verzekerd zijn voor de kosten van dokters, ziekenhuizen en privéklinieken? Kies dan deze dekking. Verzekerd is:

 • Dokters en ziekenhuiskosten in het buitenland: vergoeding van kostprijs.
 • Eigen risico per persoon: Geen
 • Nabehandelingkosten in Nederland € 1.000,-

Tip: Wij adviseren de dekking Medische kosten altijd mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden niet altijd de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport ben je hiervoor wel verzekerd.

Vaker op reis: Doorlopende reisverzekering

Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je wellicht voordeliger uit met de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. De premium variant van de doorlopende reisverzekering heeft de 5 star rating gekregen van MoneyView voor de beste kwaliteit. Een doorlopende reisverzekering is al voordeliger bij 14 dagen per jaar voor gezinnen met kinderen.

Allianz Global Assistance

Het is goed om te weten dat Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld is, met alarmcentrales in 37 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Kortom, hét vertrouwde adres voor een goedkope reisverzekering!

Vragen?

Heb je een vraag over onze reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op: 055 5400409 tijdens kantooruren op werkdagen of stuur een e-mail naar [email protected] in Apeldoorn.

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een verzekeringsexpert (Ronald Heesters)

De tekst op deze pagina is geschreven door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier. Meer over Rob: https://www.linkedin.com/in/robdemmers/

De artikelen op Reisverzekeringkorting.nl zijn enkel en alleen bedoeld als algemene informatie. Iedere financiële situatie is uniek, en de producten en diensten die wij beschrijven zijn wellicht niet toepasbaar op jouw specifieke situatie. Wij geven geen advies of aanbevelingen over verzekeringen. De informatie op deze pagina kan veranderd zijn sinds de publicatiedatum.

Reisverzekeringkorting.nl hanteert strikte normen wat betreft redactionele integriteit. Naar ons beste weten is alle content correct op de datum van plaatsing. De tekst en meningen die je leest zijn enkel van de redacteur en zijn niet vooraf goedgekeurd, bekrachtigd of anderszins ondersteund door onze partners.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.