Reisverzekeringkorting.nl

Vragen over reisverzekeringen

055 540 04 09 (09.00 - 17.00 uur op werkdagen) contact via whatsapp
goedkope reisverzekering goedkope doorlopende reisverzekering goedkope annuleringsverzekering Allianz doorlopende reisverzekering backpacken reisverzekering

Reisverzekering Europadekking of werelddekking nu 10% korting

Reisverzekering Europadekking of werelddekking nu 10% korting
Reisverzekering Europadekking of werelddekking nu 10% korting

Ontvang nu 10% extra online korting op een reisverzekering met Europadekking of werelddekking. Bereken de premie en sluit online af. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Ga je op vakantie en blijf je in Europa of ga je de wereld verkennen? Geen punt. Op deze website ontvang je 10% extra korting op een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance inclusief de dekkingen die je kiest. Bereken hier de premie:

Waar ga jij naar toe?

Wat is jouw bestemming? En hoe vaak ga je op vakantie? Een doorlopende reisverzekering is al snel voordeliger als je vaker op vakantie gaat of een gezin hebt. Een kortlopende reisverzekering sluit je eenmalig af en je bent dan gedurende je vakantie verzekerd. Een kortlopende reisverzekering wordt ook wel een aflopende- of een tijdelijke reisverzekering genoemd.

Europa of wereld?

Kies eerst je dekkingsgebied. Je heb de keuze uit:

 • Europadekking (inclusief landen om de Middellandse zee)
 • Werelddekking exclusief de Verenigde Staten en Canada
 • Werelddekking inclusief de Verenigde Staten en Canada

Tip: Reis je naar Cuba of Rusland dan kan je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

Kortlopende of doorlopende reisverzekering

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval kan het handig zijn om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten. Bij de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Assistance betaal je slechts voor 1 kind. Heb je meer kinderen? Die zijn gratis meeverzekerd. Bij Allianz Global Assistance zijn ook de meerderjarige uitwonende studerende kinderen meeverzekerd op een doorlopende reisverzekering. Je hebt al hier een Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance vanaf € 1,12 per maand. Je bent dan in heel Europa verzekerd.

10% extra online korting

Bij Reisverzekeringkorting.nl krijg je 10% extra korting op de premie van een doorlopende- of kortlopende reisverzekering. Je moet dan zelf je reisverzekering online afsluiten. Dat gaat heel eenvoudig in slechts drie stappen. Je ontvangt daarna direct de polis per e-mail. Dankzij onze korting heb je altijd de laagste prijs. De korting op de doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar weer zolang de polis loopt. Zo blijf je profiteren van de laagste premie.

Doorlopende reisverzekering: 10 tot 10% jongerenkorting

Wij hebben speciaal voor jongeren de goedkoopste doorlopende reisverzekering. Want je krijgt bij ons een jongerenkorting die kan oplopen tot 10% en ook nog eens via deze website 10% extra internetkorting. Jouw korting kan dus oplopen tot 20%! Zo maken we het wel heel goedkoop voor jou!

Wat kost een reisverzekering met Europa- of werelddekking?

Dankzij de gunstige premies en 10% extra korting ben je goed en voordelig verzekerd als je kiest voor Allianz Global Assistance. Om voor de korting in aanmerking te komen moet je de reisverzekering zelf via deze site afsluiten, anders ontvang je korting niet.

 • Je hebt al een kortlopende reisverzekering met Europadekking vanaf € 1,26 per persoon per dag. Voor werelddekking betaal je € 0,81 extra.
 • Een doorlopende reisverzekering met Europadekking heb je vanaf € 1,12 per maand (< jonger dan 27 jaar ) of € 1,12 per maand. Voor werelddekking betaal je € 0,73 per maand extra.

Hoe sluit ik een reisverzekering af?

In slechts drie stappen sluit je zelf een kortlopende of doorlopende reisverzekering af. De kortlopende reisverzekering kan je betalen met automatische incasso of iDEAL. Een doorlopende reisverzekering kan je per maand betalen met een machtiging voor automatische incasso. De polis ontvang je direct per e-mail:

Of als je vaker op vakantie gaat

Europadekking reisverzekering

Europadekking geldt voor de volgende landen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittanië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Controleer het dekkingsgebied van je doorlopende reisverzekering

Een belangrijke tip: Controleer altijd je doorlopende reisverzekering voor je op reis gaat. Je reisgedrag kan veranderd zijn. Heb je ooit een doorlopende reisverzekering afgesloten met alleen Europadekking en ga je naar een land buiten Europa, dan ben je niet verzekerd. Uiteraard kan je wel vooraf de dekking uitbreiden tot werelddekking.

Werelddekking reisverzekering

Ga je naar een ander continent dan kan je niet volstaan met Europadekking. Je moet dan voor werelddekking kiezen. Denk daarbij aan landen zoals:

 • Verenigde Staten
 • Australie
 • Canada
 • Brazilië
 • China
 • Indonesië

Reisverzekering en woonachtig in België of Duitsland?

Woon je niet in Nederland, maar in België of Duitsland en wil je een reisverzekering afsluiten? Geen probleem. Je ontvangt ook onze extra korting! De volgende groepen kunnen bij ons ook een reisverzekering afsluiten:

 • Nederlanders die in België wonen.
 • Nederlanders die in Duitsland wonen (tot maximaal 100 km over de grens).
 • Belgen (heel België).
 • Duitsers (die niet verder dan 100 km van de grens met Nederland wonen).

Stuur een email naar [email protected] en vraag naar het aanvraag formulier voor een reisverzekering over de grens. Of bel ons in Nederland: 0031 (0)55 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen). Wil je een premie-indicatie? Je kunt zelf een premieberekening maken op onze website.

Vragen?

Heb je een vraag over de beste doorlopende reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail: [email protected] of bel reisverzekeringkorting.nl in Apeldoorn: telefoon 055 540 04 09 (10:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Rob Demmers

Over de auteur: Rob Demmers

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn o.a. de volgende bronnen geraadpleegd:​

- www.nibud.nl
- www.rijksoverheid.nl
- www.wijzeringeldzaken.nl
- www.verzekeraars.nl
- www.anvr.nl

Informatie gecontroleerd door een expert

De tekst op deze pagina is geschreven en gecontroleerd door onze reisverzekering expert Rob Demmers. Hij schrijft al meer dan 15 jaar over reis- en annuleringsverzekeringen. Rob is in het bezit van de diploma’s Wft-Basis en Wft-Schade particulier, beide uitgegeven door het ministerie van Financiën (Wet op het financieel toezicht). En het certificaat Permanente Educatie Adviseur Schadeverzekering Particulier.

Reisverzekeringkorting.nl is aangesloten bij het financiële klachteninstituut: KiFiD aansluitnummer: 300.017739 en de AFM met vergunningnummer: 12047442. Wij zijn gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Lees alle artikelen van Rob »

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.